Eşim aldatıyor ne yapmalıyım;(

Bir misi Kuran'a el basiyorsa aldatmistir. Ben bunu hep gordum. Cogunlukla aldatan adamlar hep boyle yapiyor. Burada konu sahibi esine inanmak istedigi icin bu aleni aldatmayi beyni ilk basta kabul etmeyecek. Cunku bosanmaya cesareti de yok. Esi de artik daha dikkatli temkinli davranir, aldatmaya devam eder ama kanit birakmayacak sekilde. Nedense bu hep boyle olur. Aldatilip bosanmaya cesareti olmayan kadinlar ese inanma yolunu secip evliligi bu sekilde suphelerle devam ettirir, taaa ki esi onu terk edene kadar.

Aslında buraya aldatildim ne yapmam lazim tarzında konu açmak çok saçma yapılacak şey çok belli sen de biliyorsun ne yapılacağını ama birileri sana aksini söylesin istiyorsun.Boyle mayası bozuk insanlar düzelmez boşanmak tek çare kavga edip barışacaksanız bunu tekrar yaşarsınız ve akıl sağlığınızı kaybedersiniz hayat sizin buraya ne yazsak boş en doğru kararı siz vereceksiniz.Bosanma kararı aldığınızda acabalar olacak ama karşındakinin ne kadar kopeklesebilecegini gördüğünüzde oh hayatımın en doğru kararı diyeceksiniz

esiylede guvenilir seviyeye gelmis ki evlenmis zamaninda, digerinin yapmayacaginin garantisimi var?
erkeksiz olmuyormu yani bir duzen boşanabilir pek ala neden bir baskasini bulsunda gitsin ki?

ciddimisiniz ben ilk kez denk geliyorum boyle bir yoruma erkek falanmi acaba
Bence sacma hayal dünyası var
Ya yapmak istedikleri ya yapamadiklari
Ya geyigine insanlari gicik etmek amacı
Ama hep böyle
Aldat aldat
Hep çocuk aldırıyorum diyordu bir ara
Kasap gibi bahsediyordu

Ama hep böyle
Aldat aldat
Kasap gibi bahsediyordu
Dün de cinsel tacizi normalleştirmesine çok şaşırmıştım, kesinlikle normal değil

Ama hep böyle
Aldat aldat
Kasap gibi bahsediyordu
Ay merak edip baktım ciddi ciddi 5 sayfasını okudum, zaman harcadım enteresan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…