Eşim aldatıyor ne yapmalıyım;(

Mesleğiniz işiniz olmasa anlarım tedirginliğinizi gerçi şuanda anlıyorum. Ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama evliliğiniz zamanınca alıştığınız düzeni,konforu ve en önemlisi çocuğunuzun düzenini nasıl olurda bozacağınızdan tekrar nasıl bir düzen kurabileceğinizden endişelisiniz. Ne kadar sizi aldatmış olsa da yıllardır beraber olduğunuz varlığına alıştığınız kişiyi nasıl terkedeceğinizi düşünüyorsunuz. Çevrenizin düşüncelerinizden ailenizin tepkilerinden çekiniyorsunuz. En çok çocuğunuzun ve kendinizin boşandığınızda tekrar mutlu olabileceğine çok fazla ihtimal veremiyorsunuz.
Bende çok ikilemde kalırım sanırım yalan söyleyemem. Bu durumda gelse af dilese yalvarsa belki ayrılmaktan vazgeçerdim. Ben de boşanmış biriyim. Ben de çok ikilemde kaldım bazen boşanmaktan vazgeçtim. Ama bir şey diyeyim mi olmuyor gerçekten olmuyor bir kere ayrılmak isteği ne kadar istemesen de aklına yüreğine gerçekten düştü mü olmuyor. Bir yerde yine patlak veriyor. Dönüyor dolaşıyor yine boşanma gündeme geliyor.
Eşiniz sizin anlattıklarınıza göre sizi aldatmış hemde bir kere değil. Eğer sizin duyduğunuzu anladıysa bir süre bu işlere bulaşmaz ne zaman duymadığınızdan iyice emin olur işte o zaman devam eder belki daha temkinli davranır bu eşinizin aklına bağlı ama tekrar yapacağından ben şahsım adına kesin konuşabilirim.
Boşanmak istemiyorsanız ben affederim diyorsanız oturun ve eşinizle konuşun terapi almak gibi yollara başvurmak istediğinizi söyleyin. Burada vereceği tepkiyi bilemem suçunu kabul eder samimi bir pişmanlık duyar af diler ve şartınızı kabul ederse terapi alır evliliğinizi kurtarmaya çalışırsınız.
Ben sizin yerinizde olsam bir denerdim sanırım ama baktınız pişkinlik yapıyor gidin açın davanızı boşanın.
Yok ben artık bu adamla yapamam diyorsanız vakit kaybetmeyin açın dava boşanın mesleğiniz var ekonomik gücünüz var. Size çocuğunuzla 1+1 ev yeter gül gibi geçinir gidersiniz tabi kazandığınız para yeterse malum asgari ücretle ev tutmak ütopik bir düşünce.

Butun kızlar esınızın kucagın aatlamak ıcınn sıraya girmiş omalı.ne bos beles esınız varmıs.yaptiği muhabbete bakın. Bosa gitsin de nerede bızım kadınlarımızda o cesaret

Size itiraf edecek değil ya. Arkadaşıma hava atmak için öylesine salladım hata ettim affet diyecek. Bundan sonra da çok daha dikkatli olacak. Peki ya sizin içiniz kaldıracak mı duyduklarınızı. Sürekli şüphe içinde yaşamaya dayanabilecek misiniz?

Aldatmasını geçtim, bunu aynı ortamı eşiyle paylaşan bir adama böyle arsızca anlatması bile mide bulandırıcı ve direk boşanma sebebidir bana göre.
Affedilir hiç bir yanı yok.

Allah kolaylık versin.

Eşin de kucak kucağa güzel yaşamış maşallah her şeyi

Eşinizden tiksindim okurken, arkadaşına anlatması yok kucağımda bastılar demesi vs.
Sizi de anlamadım hala yazlık alcaz aman çok takdir edilen parmakla gösterilen biri herşeyi sırt sırta verdik güzellikler yaşadık falan yazmışsınız.
böyle bir adamla devam etmek içinize siniyorsa yazlık da alın güle güle oturun o yazlığa gelen arkadaşlarına da kimi nasıl götürdüğünü anlatır siz de duyar sineye çekersiniz.

Kocaniz tam bir pislik.
Sende bosuna neden konu aciyorsun anlamiyorum, haline bakilirsa asla ayrilmayqcaksin zaten.

Eşinin diline vurmuş gibi geldi bana... Bişey yaptığından değil... Kucağında arkadaş basmış çok komik... Gözü dışarıda bi oy istersen zahmet olmazsa..

Aldatmak var aldatmak var. Yani hepsi bir değil. Gerçekten hayat çok uzun insanlar başka kişilerden etkilenebilir. Evliliğin marjinal faydasına bakıp diğer ilişkinin bitirilmesi şartıyla karşıdaki kişiyi affedebilir (ben tasvip etmem). Ama sizin eşiniz gerçek anlamda şerefsiz. Kendinize layık görürseniz tabi ki boşanmayın.

Kocanızı kim nasıl ve neden parmakla gösteriyor anlamadım.Şey vibe ı alıyorum ben sizden;eşinizin anladığım kadarıyla size sunduğu ortalamaüstü bir standart, konforlu bir hayat var. Cebinizden paranızı eksik etmiyor, maddi anlamda sizi rahat ettiriyor. Dikkatinizi kendi üzerine çekmemek için de verdiği standart bir ilgi var, win-win yani..Öyle şiddeti, dayağı vs.olmayınca da ideale yakın koca oluvermiş.
Eminim ki ara ara bazı şeyler yakalıyor ama üzerinde durmuyordunuz.Böyle açıkça birilerini elinden geçirmeden durmadığını (işyerinde seks eşinizin rutini, üstelik yakalanmasına rağmen) açıkça onun ağzından duyunca şok oldunuz..
Ama boşanacağınızı, standartlarınızı kolayca bırakacağınızı sanmıyorum.İkna edilmek istiyorsunuz sadece
Yazık..

Yaptığınız tespitler o kadar doğru ki. Konu sahibi eşinden beklediği gibi inkar ve kurgu dolu bir cevap almış olmalı ki buraya bilerek girmiyor bence. İnanmak istediğini eşi söylemiştir asıl gerçekle yüzleşmeye cesaret edemiyor

Kesinlikle.Mesela bu sabah konu sahibine sormuş olsanız konu açmazdı kesinlikle, ama dün o şokla ne yapacağını bilemeden açıverdi.Konu açma şekli bile enteresan, ne yapayım diyor?
Yahu ne yapacağın belli değil mi..Bulunmaz bir fırsat çıkmış önüne, Allahın sevdiklerinden herhalde, baksanıza adamın ağzından o itirafları almayı bırak,bugüne kadar bir kişi konu sahibine acıyıp imasını bile etmemiş.. cuk diye önüne düşmüş inanılmaz bir hata ile..mucize bu resmen.Yapılması gereken bunu itiraf kabul edip boşanmaktır.Çocuklarmış düzenmiş geçiniz bunları,adam çok ahlaksız.Skor gibi anlatıyor bir de karısıyla yüzyüze getirdiği adama, edep haya asla yok..
Yani evren daha ne yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…