İtiraf edecek hali yok, her şey gün gibi ortada zatenŞuan konuşuyoruz dayanamdim sordum
Babamın evi iyi durumları çok iyi ama ben misafir olarak gittiğimde bile 3. Gün evli evine köylü köyüne olayı oluyor annem şuan bile baksa bakar ama bakamiyor iş güç diyolar bir yere kadar ısrar ediyorsun umursamaz oluyorlar isim var elimde kendi paramı kazanır geçinirim rahatsizligimda kanser misali şuan ameliyat olup heran sesimi kaybedebilir heran yataktan kalkmaya bilirim eşim zengin değil ama biz birlikte herşeyin sahibi olduk ev araba yakında yazlık alicaz herşeyi beraber sırt sirta vererek her güzel şeyi yaşadık
Sonuç?Şuan konuşuyoruz dayanamdim sordum
Bu tür insanlarin ne diyeceği baştan belli değil mi? Konuşmak en büyük aptallık, kabul edecek değil ya...Ne diyor
Yaptığınız tespitler o kadar doğru ki. Konu sahibi eşinden beklediği gibi inkar ve kurgu dolu bir cevap almış olmalı ki buraya bilerek girmiyor bence. İnanmak istediğini eşi söylemiştir asıl gerçekle yüzleşmeye cesaret edemiyorKocanızı kim nasıl ve neden parmakla gösteriyor anlamadım.Şey vibe ı alıyorum ben sizden;eşinizin anladığım kadarıyla size sunduğu ortalamaüstü bir standart, konforlu bir hayat var. Cebinizden paranızı eksik etmiyor, maddi anlamda sizi rahat ettiriyor. Dikkatinizi kendi üzerine çekmemek için de verdiği standart bir ilgi var, win-win yani..Öyle şiddeti, dayağı vs.olmayınca da ideale yakın koca oluvermiş.
Eminim ki ara ara bazı şeyler yakalıyor ama üzerinde durmuyordunuz.Böyle açıkça birilerini elinden geçirmeden durmadığını (işyerinde seks eşinizin rutini, üstelik yakalanmasına rağmen) açıkça onun ağzından duyunca şok oldunuz..
Ama boşanacağınızı, standartlarınızı kolayca bırakacağınızı sanmıyorum.İkna edilmek istiyorsunuz sadece
Yazık..
Yaptığınız tespitler o kadar doğru ki. Konu sahibi eşinden beklediği gibi inkar ve kurgu dolu bir cevap almış olmalı ki buraya bilerek girmiyor bence. İnanmak istediğini eşi söylemiştir asıl gerçekle yüzleşmeye cesaret edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?