Eşim aldatıyor ne yapmalıyım;(

SakuraSP

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
743
1.682
158
Merhaba arkadaşlar ;

Uzatmadan yazayım esim ve çift olan arkadaşımızla yazligimiza geldik beyler alisverise gitti bizde evdeydik eşimle görüştüm eksik ne var diye sonra bidaha aradı heralde yanlışlıkla aradı oda bı baktım arkadaşıyla sohbet ediyo ve diyo ki ben hiç bir iş yerinde pişirmeden çıkmam falan bu iş yerimdede kıza iş ogretiyodum kucağımda arkadaş bizi bastı falan daha sonra bi anda sustular ve bı baktım ya ben kimseye bakmam çok oynak var ama benim gözüm kimseye kaymaz bla bla bla konuşmaya devam etti büyük ihtimal fark etti yanlışlıkla aradığını eve gelince arkadaşı arabadan iner inmez bize bakışı acaba dinledik mi gibiydi daha sonra eşim şarkı söyledi ah ah çektim bende ne oluyo bsy mi oldu gibi sorguladı bende soğan gözümü yaktı dedim o arada salata yapiyodum tmm dedi tabi benim yanımdaki arkadaşımla zaten hoparlör de dinledik biz birbirimize bakıp durduk ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum şoktayım üzgünüm ne olur güzel bir akıl verin bana zaten hiç bsy iyi gitmiyo hayatımda şuan ;(

Deliller toplaman lazım ama kuzu ya

Konuşma tarzına bak, leş gibi leş. Eşin ortamcı, yaptığı pislikle hava atmayı seven ve karısını aldattığını pişkince arkadaşına anlatabilen berbat bir insan. Pişirmeden çıkmazmış, inşallah boşanıp kocanı soyulmuş soğana çevirirsinde aklı başına gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne bicim bir hayat yoldasiniz var. Çocuğunuz yoksa yapmayin lütfen. Ne demek pisirmek, kucagina oturutup is öğretmek... daha fazla kanit toplamaya calisin fotografli falan olsun ve bi an once bu karaktersizden kurtarin kendinizi.

Eşiniz sizi hem aldatıyor hem de üstüne aldattığını arkadaşına anlatıyor bir de bu yetmezmiş gibi bunları paylaştığı insanlarla -muhtemelen adam da eşine anlatıyor- sizi tatile götürüyor yani buraya kadar yazınca bile ne yüzsüzlük diye düşünüyor insan ama tüm bunlar yetmiyor adam bir de siz yakalamadan kendisini ele veriyor. Şok üstüne şok yaşadım ben burada okurken ama siz soğukkanlılığınızı koruyup 'soğan doğradım' cümlesini bile kurabilmişsiniz o yüzden bu saatten sonra da tavrınızı aynı şekilde devam ettirip delil toplamaya bakın. En kısa zamanda boşanırsınız umarım.

Duyabileceğiniz en ağır şeyi duymuşsunuz, çok üzücü. Bir şekilde karşınıza çıkması büyük şans, yoksa her şey mükemmel sanıp sadık bir eşiniz varmış gibi devam edecektiniz hayatınıza. Bu herkesin kaldırabileceği bir şey değil -ki bence hiçbir kadın bunu affetmemeli. Boşanmak en mantıklı çözüm; kafanızı topladıktan sonra düşünün.

Boşanmayacaksanız bildiğinizi belli edip de gurursuz konumuna düşmeyin gözünde. Yok boşanacaksanız da kanıt toplamadan adım atmayın ki mağdur olan siz olmayın. Gerçi bütün arkadaşlar aynı şeyi yazmış ama olsun ben bir kez daha söyliyim

Böyle erkeklerin, böyle iğrenç hikayelerini ballandıra ballandıra, gururla anlatması ne kadar sığ bir beyinleri olduğunu gösteriyor.
Kimisi bunu övünülecek bir şey olarak görüp, yaşamasa da yaşamış gibi anlatıyor.
Her ne halükarda olursa olsun, tetikte olun, güvenilmez biri olduğu gün gibi ortada. Toplayabildiğiniz kadar delil toplayın, bir anda parlayıp dökülürseniz yapacağı işleri dikkat ederek yapacaktır.
Ama bence, yapmamış dahi olsa bu zihniyette bir erkekle aynı evde yaşamak diye bir seçenek olmazdı. Bunu da göz önünde bulundurun lütfen, kendi değeriniz için..
Allah sabır versin.

İğrenç adam!Daha once bole seylerı varmıydı?Kaç yıllık evlısınız.?

Adam aldattığını kendi ağzıyla söylemiş zaten. Daha nasıl anlatsın?

Zaten böyle halt etmiş gibi aldattığıyla böbürlenen biriyle evli kalmayın nolur. İleride size çok pişmanım filan diyecek ya arkadaşına anlatırkenki gururlu ses tonunu hatırlayın. Pişmansa size yakalandığına pişman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…