- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
- Konu Sahibi Yalnizlarice
-
Resimdeki Okan Bayülgen fazla gazel okumuş ama önce kendine baksın, o da aldattı diyor
Dövmüyorum ama aldatırım diyende adam değildir bencebelki adamlık aldatma değildir. kadına şiddettir. bazı ünlüler arasında aldatma normal ya...
Dövmüyorum ama aldatırım diyende adam değildir bence
haaaaaaResimdeki Okan Bayülgen fazla gazel okumuş ama önce kendine baksın, o da aldattı diyor
Çocuklarla ailenizin yanına gitseniz bakmazlarmı.İki cocugum var biri bes aylik biri bes yasinda bosanmak istiyorum ama cok caresizim arkamda guclu bir ailem yok calismiyorum da esimin telefonuna surekli aramalar geliyor bayan fotografida gordum surekli yalan soyluyor ve telefonunu gizliyor artik bunyem bu durumu kaldirmiyor ne yapmaliyim
çok tatlısın,süper yorumYalnız bunu diyen sahsiyette aldattı eşlerini
süper yorum,ama sence böle haysiyetsız bır adam,gözünden gönlünden çıkardığı kadına para verirmi?Boşanamıyor musun cesaretin mi yok evde adamdan saymicaksın yemeğini ütüsüni temizliğimi yapmicaksın yerden bi çorabını bile kaldırmicaksın sorarsada konuştuğun kadınlardan biri gelio halletsin ben çocuklarıma bakarı diceksin hergün sehpanın üzerine şu kadar miktar para bırak ne halt ediosan et diceksin keyfine bakıcaksın. Karşında haysiyetli şerefli bi adam yok boşuna gurur takınma derim. Sanırım artık sevmiyorsun onu sevmiyorsanda gurur yapmaya hiç gerek yok otur keyfine bak üstüne gidersen iyice seni üzer. Dışarda umduğunu elbet bulamicak sıra sanada gelicek elbet burnunu döndüğünde sürtersin şimdi umursama ve sürekli para iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?