esim aldatiyor

Aldatıyor ve yakalıyorsun. Delilleri kullanmakla başla işe ve o adamdan uzaklaş bir an önce, ondan ne eş ne de baba olur!

Ailen maddi veya manevi manada destek olmazsa da, hakkımı helal etmiyorum beni aldatan adama değiştiniz de ve bir iş bul kesinlikle. Hatta evde de yapabilirsin, ablan arkadaşın da mı yok bir süre destek alacağın? Ama nafakanı kesinlikle al...

Kendine acıma, çaresiz değilsin yapacakların zor ama yapılmayacak kadar zor değil.

neden çocuk yaptın demeyecegim olmuşla ölmüşe çare yok ama boşandıktan sonrası da önemli önce olanakları sagla delil topla işe gir aile den destek al öyle boşan

Pislik herif!! küçücük yavrularına nasıl kıymış....
İnsanda biraz karakter,utanma duygusu olur,yazıklar olsun. böyle adamları........ Nys...

Boşanamıyor musun cesaretin mi yok evde adamdan saymicaksın yemeğini ütüsüni temizliğimi yapmicaksın yerden bi çorabını bile kaldırmicaksın sorarsada konuştuğun kadınlardan biri gelio halletsin ben çocuklarıma bakarı diceksin hergün sehpanın üzerine şu kadar miktar para bırak ne halt ediosan et diceksin keyfine bakıcaksın. Karşında haysiyetli şerefli bi adam yok boşuna gurur takınma derim. Sanırım artık sevmiyorsun onu sevmiyorsanda gurur yapmaya hiç gerek yok otur keyfine bak üstüne gidersen iyice seni üzer. Dışarda umduğunu elbet bulamicak sıra sanada gelicek elbet burnunu döndüğünde sürtersin şimdi umursama ve sürekli para iste.

Çocuklarla ailenizin yanına gitseniz bakmazlarmı.

Eğer mesleğiniz varsa iş bulun ve öyle boşanın
Çalışma durumunuz yok aileniz sahip çıkmayacaksa önce ayakta dik durun sonra karar verirsiniz zaten

süper yorum,ama sence böle haysiyetsız bır adam,gözünden gönlünden çıkardığı kadına para verirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…