- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi Yalnizlarice
-
Yaşadıkları şehirlerde farklı görünüyor
Bence değil. Çünkü malum şahsı herkes biliyormuş.
Konuyu kendisi mi kapattırdı acaba.
Bir iş olduğu belli de ne acabaMüthiş bir trolleme değilse 1 sene bekleyip neden böyle bir şey yapsın ki. Bu konuya yazılacaklar belli,diğerine yazılacaklar belli. Başına gelecekleri mi merak etti acaba
Tamamen tesadüf bi bağlantım yok bu paylaşımı yapan şahısla. Ha malum eş olabilir mi olamaz bence çünkü atama falan demiş bizimkinin atama falan gibi bi durumu yok düz ev hanımı . Ayrıca bize öyle demiştir diyen arkadaşa sesleniyorum sosyal bi platformda neden yalan söyleme gereği duyayim ki ? Hersey alabildiğine doğru . Keşke hersey kurgu olsaydi bende fake. Ama üzgünüm gerçek hepsi
Hmmm peykiii. Bu incileri kendi konunda da gorebilseydik keşke. Bu bayanın konusunu daha fazla karıştırmayacağım. İçindekileri size kusabilir, DÜZ ev hanımının yerini tutmaz ama!Tamamen tesadüf bi bağlantım yok bu paylaşımı yapan şahısla. Ha malum eş olabilir mi olamaz bence çünkü atama falan demiş bizimkinin atama falan gibi bi durumu yok düz ev hanımı . Ayrıca bize öyle demiştir diyen arkadaşa sesleniyorum sosyal bi platformda neden yalan söyleme gereği duyayim ki ? Hersey alabildiğine doğru . Keşke hersey kurgu olsaydi bende fake. Ama üzgünüm gerçek hepsi
Dönemez o, çok seviyor.Eğer gerçekten üzgünsen hatandan dön.
Hmmm peykiii. Bu incileri kendi konunda da gorebilseydik keşke. Bu bayanın konusunu daha fazla karıştırmayacağım. İçindekileri size kusabilir, DÜZ ev hanımının yerini tutmaz ama!
Ne kadar da guzel kucumsemissin duz ev hanimi diye.senin gibi vicdansiz bi yuva yikan olacagina duz ev hanimi olsun daha iyi.yaziklar olsun...Tamamen tesadüf bi bağlantım yok bu paylaşımı yapan şahısla. Ha malum eş olabilir mi olamaz bence çünkü atama falan demiş bizimkinin atama falan gibi bi durumu yok düz ev hanımı . Ayrıca bize öyle demiştir diyen arkadaşa sesleniyorum sosyal bi platformda neden yalan söyleme gereği duyayim ki ? Hersey alabildiğine doğru . Keşke hersey kurgu olsaydi bende fake. Ama üzgünüm gerçek hepsi
Tamamen tesadüf bi bağlantım yok bu paylaşımı yapan şahısla. Ha malum eş olabilir mi olamaz bence çünkü atama falan demiş bizimkinin atama falan gibi bi durumu yok düz ev hanımı . Ayrıca bize öyle demiştir diyen arkadaşa sesleniyorum sosyal bi platformda neden yalan söyleme gereği duyayim ki ? Hersey alabildiğine doğru . Keşke hersey kurgu olsaydi bende fake. Ama üzgünüm gerçek hepsi
Aynen katiliyorum.akli sira kucumsuyo...Orada bile bir küçümseme mevcut değil mi. Yarış halinde çünkü o kadıncağızla. Umarım yaptığının yanlış olduğunu anlar. Yazdıklarından pek umut yok ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?