esim aldatiyor

Müthiş bir trolleme değilse 1 sene bekleyip neden böyle bir şey yapsın ki. Bu konuya yazılacaklar belli,diğerine yazılacaklar belli. Başına gelecekleri mi merak etti acaba

UOTE="Acizane kul, post: 43866279, member: 641153"][/QUOTE]
konu fake olabilirmi belki ama artık günümüzde böyle şahsiyetsiz maalesef kadınlar var utanma yok ballandıra ballandıra anlatabiliyorlar ar damarlari çoktan çatlamış Rabbim böyle.... insanların şerrinden korusun amin

Tamamen tesadüf bi bağlantım yok bu paylaşımı yapan şahısla. Ha malum eş olabilir mi olamaz bence çünkü atama falan demiş bizimkinin atama falan gibi bi durumu yok düz ev hanımı . Ayrıca bize öyle demiştir diyen arkadaşa sesleniyorum sosyal bi platformda neden yalan söyleme gereği duyayim ki ? Hersey alabildiğine doğru . Keşke hersey kurgu olsaydi bende fake. Ama üzgünüm gerçek hepsi

Eğer gerçekten üzgünsen hatandan dön.

Hmmm peykiii. Bu incileri kendi konunda da gorebilseydik keşke. Bu bayanın konusunu daha fazla karıştırmayacağım. İçindekileri size kusabilir, DÜZ ev hanımının yerini tutmaz ama!

Hmmm peykiii. Bu incileri kendi konunda da gorebilseydik keşke. Bu bayanın konusunu daha fazla karıştırmayacağım. İçindekileri size kusabilir, DÜZ ev hanımının yerini tutmaz ama!

Orada bile bir küçümseme mevcut değil mi. Yarış halinde çünkü o kadıncağızla. Umarım yaptığının yanlış olduğunu anlar. Yazdıklarından pek umut yok ama...

Ne kadar da guzel kucumsemissin duz ev hanimi diye.senin gibi vicdansiz bi yuva yikan olacagina duz ev hanimi olsun daha iyi.yaziklar olsun...

Aldatılmanın acısı çok büyüktür, ahıda öyle.
Üstelik annesiz ve babasız büyümelerine sebep olacaksınız yavruların. Çocukları kabullenmek vicdanı hafifletmez.. Bunu yapmaz zaten size düşmez anneleri varken.

Karakter yoksunu bir adam var karşınızda.. Sevmeden evlendim yalanını her erkek atıyor. Bunlar klişe zaten. Şeref ve karakter yoksunlarının kılıfları.
Sevmiyordu madem ikinci bir bebeğin günahına niye girdi ?

Bu adam size aynısını yapsa siz hamileyken (ki yapacak ) ne yaparsınız o zaman ? Bu konuda ki kadına yorum yazabilir misiniz mesela ?

Siz gerçek ya da değilsiniz bu kısmıyla ilgilenmiyorum. Onlarcası oluyor nasılsa.
Konu gerçek , kişi fake olmuş olur sadece.
3 kırık kalp üzerine kurduğunuz yuva size asla mutluluk getirmez buna emin olun.

Tedavi görün, ilaç kullanın, şehir değiştirin. Kurtulamıyorum demek , boş bir yalan.
Bunca zaman zaten yapacağınızı yapmışsınız yuvalarına ama en azından bundan sonra devam etmeyin.
Azıcık vicdanınız ve onurunuz varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…