esim aldatiyor

süper yorum,ama sence böle haysiyetsız bır adam,gözünden gönlünden çıkardığı kadına para verirmi?
Yanında durmak istemiosa aynı yatağa girmekten bıkmışsa mecbur verecek isterse 1 hafta uğramasın eve. sonuçta adamın derdi para deil uçkur ver çocuklarına bakma parasını otel gibi gir çık dicek laf etimcek adama . Sonuçta etsen ne olcak yazık kadına bide çenesini mi yorucak yeterince rıhu yorulmuşken . Aldatma diğer şeylere benzemez anında sevgi bağlılık biter geriye menfaat kalır . Alcak parayı yicek iş bulana kadar çatır çatırda yesin adamın parasını helali hoş ona.

vermez,hele bi iş güç yapmasın,bak ne gıcık kapı yorar,benceee tabiki,

Bu konuyu okumamak için çok direndim ne zaman böyle bi konu okusam çok üzülürüm bi kadının mesleğinin olmasındaki önemi gün geçtikçe daha iyi anlıyorum

Kıyameti kopartır, o teli alıkoyar, onu evden kovar boşanma davasını açardım. Kimsenin kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok isterse 10 çocuğu olsun. Yalnz önce iş bulmak şart. Para çok önemli be canım. Ailenin yanına git dicem ama çocuklarla düzen bozup baba evine gitmek ne biliyim olmaz yani rahat edilmez bence

Yaşadıkları şehirlerde farklı görünüyor

eger esinizin sigortali bir isi var ise bosandiginiz an maasi uzerinden devlet nafaka bagliyor. odemedigi zamanda da maasina haciz gidiyor. eger esinizin isi sigortasiz ise yahut gelirinin bir kismini beyan etmiyorsa alacaginiz nafaka daha dusuk bir butce oluyor.

muhakkak cok zor yasamak zorunda birakildiginiz sey. Allah yardimciniz olsun.

Evli adamla aşkını yaşayan konu sahibi konuyu kapattırmış gözden kaçmamış tebrik ederiz arkadaşa detektif gibi bulmuş bu konu sahibesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…