- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.057
- 798
- Konu Sahibi Yalnizlarice
-
çok tatlısın,süper yorum
ben bakışaçına bayıldım,yanı ben onu sölediğini daha önce gördüm,hiç aklıma gelmedi,ince bir zeka var snede,süprsinIste erkeklerin aptalligindan bi örnek
ben bakışaçına bayıldım,yanı ben onu sölediğini daha önce gördüm,hiç aklıma gelmedi,ince bir zeka var snede,süprsin
Yanında durmak istemiosa aynı yatağa girmekten bıkmışsa mecbur verecek isterse 1 hafta uğramasın eve. sonuçta adamın derdi para deil uçkur ver çocuklarına bakma parasını otel gibi gir çık dicek laf etimcek adama . Sonuçta etsen ne olcak yazık kadına bide çenesini mi yorucak yeterince rıhu yorulmuşken . Aldatma diğer şeylere benzemez anında sevgi bağlılık biter geriye menfaat kalır . Alcak parayı yicek iş bulana kadar çatır çatırda yesin adamın parasını helali hoş ona.süper yorum,ama sence böle haysiyetsız bır adam,gözünden gönlünden çıkardığı kadına para verirmi?
kız ne örneği,yüz karasıGüya topluma örnekler hah pabucumun şovmeni
vermez,hele bi iş güç yapmasın,bak ne gıcık kapı yorar,benceee tabiki,Yanında durmak istemiosa aynı yatağa girmekten bıkmışsa mecbur verecek isterse 1 hafta uğramasın eve. sonuçta adamın derdi para deil uçkur ver çocuklarına bakma parasını otel gibi gir çık dicek laf etimcek adama . Sonuçta etsen ne olcak yazık kadına bide çenesini mi yorucak yeterince rıhu yorulmuşken . Aldatma diğer şeylere benzemez anında sevgi bağlılık biter geriye menfaat kalır . Alcak parayı yicek iş bulana kadar çatır çatırda yesin adamın parasını helali hoş ona.
Hanimefendi evli bir erkekle beraberim konusuna bakar misiniz?
Bende tam bu nu dusundum arkadasim hatta donup donup dogrumu okudum diye konuya baktim ama yaslar aylar tutuyo ?bilemedim !bu kadınla mı aldatıyor acaba
Bence değil. Çünkü malum şahsı herkes biliyormuş.
Yaşadıkları şehirlerde farklı görünüyor
Konuyu kendisi mi kapattırdı acaba.Belki bize yalan söyledi
Şehirleride çoğu doğru yazmıyor ki zaten
Belki bize yalan söyledi
Olabilir. :)
Şehirleride çoğu doğru yazmıyor ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?