- 9 Kasım 2015
- 6.186
- 11.115
- 248
- Konu Sahibi Yalnizlarice
-
Neden bu konuyu diğer konuyla bağlantı kurdular anlamadım
Yüzlerce konu aciliyo sonuçta birbirine benzeyebilir konular
Tebrik ederim seni. Bu olgun hareketinden dolayı. Allah bu güzel kalbine inş en doğru yolu kapıyı açar sana...Bayanlar bizim durumuzdan biraz farkli galiba ben daha olayi cozumkeyebilmis degilim ustelik ben sesimu cikarmasam esime gore hicbir sorun yok o bayana da acidim cunku boyle erkeklerden biz kutulmaya calisirken o mucadele edecekmis toy ne diyim bence bir erkegin gozunden bakmaya calissin olaylara o zaman yaptigininda kendininde bir degeri olmadigini anlayacaktir cunku boylelerinin yasadigi ask degil sadece nefislerini eglendirmek sendende cabuk sikilir cunku ortada senin gibi dolananlar cok olan aileni karsina almak olur
Cok iyi yurekli bi kadinsin.rabbim boyle bi adamdan kurtararak seni odullendiriyodur belki de.ve hala sana boyle biseyi yasatan biri icin uzulebiliyosun.hic uzulme bence.anlamaz.senin konunla bagdastirilan diger bayan orneginde goruyoruz.bir de piskin piskin duz ev hanimi diye kucumsuyo.sen de ayni durumdasindir merak etme.egitim yonunden olmasa da bi kilif uydururlar cunku bunlari yasamak senin sucun.kocani mutlu edememissindir.zaten ayrilacaktir senden.cocuklari da kendin yapmissindir ve bu boyle uzar da uzar....Bayanlar bizim durumuzdan biraz farkli galiba ben daha olayi cozumkeyebilmis degilim ustelik ben sesimu cikarmasam esime gore hicbir sorun yok o bayana da acidim cunku boyle erkeklerden biz kutulmaya calisirken o mucadele edecekmis toy ne diyim bence bir erkegin gozunden bakmaya calissin olaylara o zaman yaptigininda kendininde bir degeri olmadigini anlayacaktir cunku boylelerinin yasadigi ask degil sadece nefislerini eglendirmek sendende cabuk sikilir cunku ortada senin gibi dolananlar cok olan aileni karsina almak olur
Ama bu üyelik yeni alınmış, öbürü eski gelişi güzel doldurmuş olabilir.
Bir arkadaş ikisi aynı kişi, nabız yokluyor, iki yönlü görüş almak istiyor olabilir dedi. Olabilir mi acaba?
Kimse yaşattığını yaşamadan Ölmez. Er yada geç. O Allah öyle Büyükki hiç bir kadının ahı yerde kalmaz. Evliliğimin içinde belki aldatılmadım ama evlilik daha fiilen bitmeden Boşanma Davası devam ederken ben onun yasını tutarken adam meğer Çoktan birini bulmuş. Davayı anlaşmalıya döndürüp boşandığım günün 1 ay sonrası evlendiğini duydum. Ne mi gördüm. Benim gelinliğimi başka bir kadına giydirmiş. Ve boynunada onlarda kalan bana aldıkları takıyı takmışlar. Üstelik dava dilekçesinde takıları götürdü diye iftira atmışlardı. O an aldatılmaktan beterdi. Üstünden 5 ay geçti alıştım. Hiç bir şekilde sosyal medyada takip etmiyorum. Bebeğimi düşürdüm bütün maddi manevi uğradığım zararlar yediğim hakaret küfür üstüne bide bu olayı görünce dedimki Rabbim beni kimbilir nelerden kurtardı. Ben ikinci kere evlenecek olsam ilk evliliğimde giydiğim gelinliği giymeyi düşünmem. O kadın evlendiği adamın eski Karısının gelinliği OLDUĞUNU bilerekmi giydi bilmedenmi orasını bilemiyorum artık. Şimdi diyorumki Allah iyki bana o çocuğu vermedi. O Yüzden sabret şükret dua et ve en hayırlı sonuçları dile.Cok iyi yurekli bi kadinsin.rabbim boyle bi adamdan kurtararak seni odullendiriyodur belki de.ve hala sana boyle biseyi yasatan biri icin uzulebiliyosun.hic uzulme bence.anlamaz.senin konunla bagdastirilan diger bayan orneginde goruyoruz.bir de piskin piskin duz ev hanimi diye kucumsuyo.sen de ayni durumdasindir merak etme.egitim yonunden olmasa da bi kilif uydururlar cunku bunlari yasamak senin sucun.kocani mutlu edememissindir.zaten ayrilacaktir senden.cocuklari da kendin yapmissindir ve bu boyle uzar da uzar....
Yine cok sinirlendim.evli bi bayan olarak boylelerine soyleyebilecegim tek sey yasattiginizi yasamadan olmeyin....
tövbe Estağfurullah.Hanimefendi evli bir erkekle beraberim konusuna bakar misiniz?
Bayanlar bizim durumuzdan biraz farkli galiba ben daha olayi cozumkeyebilmis degilim ustelik ben sesimu cikarmasam esime gore hicbir sorun yok o bayana da acidim cunku boyle erkeklerden biz kutulmaya calisirken o mucadele edecekmis toy ne diyim bence bir erkegin gozunden bakmaya calissin olaylara o zaman yaptigininda kendininde bir degeri olmadigini anlayacaktir cunku boylelerinin yasadigi ask degil sadece nefislerini eglendirmek sendende cabuk sikilir cunku ortada senin gibi dolananlar cok olan aileni karsina almak olur
Rabbim size çıkar yol göstersin,kolayliklar versin inşallah. Ne diyebilirim bilemedim başka,siz herşeye rağmen bu kadar düzgün bir yorum yazabiliyorsunuz ya helal olsun. Biz bile sinirlerimize hakim olamayıp hakaretvari konuşabiliyoruz böyle konularda.Bayanlar bizim durumuzdan biraz farkli galiba ben daha olayi cozumkeyebilmis degilim ustelik ben sesimu cikarmasam esime gore hicbir sorun yok o bayana da acidim cunku boyle erkeklerden biz kutulmaya calisirken o mucadele edecekmis toy ne diyim bence bir erkegin gozunden bakmaya calissin olaylara o zaman yaptigininda kendininde bir degeri olmadigini anlayacaktir cunku boylelerinin yasadigi ask degil sadece nefislerini eglendirmek sendende cabuk sikilir cunku ortada senin gibi dolananlar cok olan aileni karsina almak olur
Böyle durumlarda ailenizin yaninda olması gerek.....boşanın bence bu nereye kadar sürecek böyle...İki cocugum var biri bes aylik biri bes yasinda bosanmak istiyorum ama cok caresizim arkamda guclu bir ailem yok calismiyorum da esimin telefonuna surekli aramalar geliyor bayan fotografida gordum surekli yalan soyluyor ve telefonunu gizliyor artik bunyem bu durumu kaldirmiyor ne yapmaliyim
Tamamen tesadüf bi bağlantım yok bu paylaşımı yapan şahısla. Ha malum eş olabilir mi olamaz bence çünkü atama falan demiş bizimkinin atama falan gibi bi durumu yok düz ev hanımı . Ayrıca bize öyle demiştir diyen arkadaşa sesleniyorum sosyal bi platformda neden yalan söyleme gereği duyayim ki ? Hersey alabildiğine doğru . Keşke hersey kurgu olsaydi bende fake. Ama üzgünüm gerçek hepsi
Kizlar rabbim cok buyuk is gorusmesine cagrildim dualarinizi bekliyorum sen dogru ol egri buluyor iste er yada gec rabbim butun iyilerin yar ve yardimcisi olsunRabbim size çıkar yol göstersin,kolayliklar versin inşallah. Ne diyebilirim bilemedim başka,siz herşeye rağmen bu kadar düzgün bir yorum yazabiliyorsunuz ya helal olsun. Biz bile sinirlerimize hakim olamayıp hakaretvari konuşabiliyoruz böyle konularda.
Merak etmeyin toydur,saftır,cahildir ama ettiğini er yada geç çeker,Rabbim büyük,sizinde dediğiniz gibi iki ćocuğunun annesini aldatabilen adam herkesi aldatır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Az önce bir konu okudum "Evli biriyle birlikteyim" diye. Orada da kadın sevgilisinin biri beş yaşında biri beş aylık çocuklarının olduğunu yazmış, işkillendimİki cocugum var biri bes aylik biri bes yasinda bosanmak istiyorum ama cok caresizim arkamda guclu bir ailem yok calismiyorum da esimin telefonuna surekli aramalar geliyor bayan fotografida gordum surekli yalan soyluyor ve telefonunu gizliyor artik bunyem bu durumu kaldirmiyor ne yapmaliyim
Amin inşallah.Kizlar rabbim cok buyuk is gorusmesine cagrildim dualarinizi bekliyorum sen dogru ol egri buluyor iste er yada gec rabbim butun iyilerin yar ve yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?