esim aldatiyor

Neden bu konuyu diğer konuyla bağlantı kurdular anlamadım
Yüzlerce konu aciliyo sonuçta birbirine benzeyebilir konular

Çünkü orada da bir kadın ''evli bi adamlayım, biri 5 yaşında, biri 5 aylık çocukları var'' diyordu.
Neyse ben dün konunun içinde olduğum için anladım. Sanırım bu konunun bağdaştırılması sorun olmuş. Anlamadım orayı. Millet ban falan diyor. Ben de o yüzden başka bi şey diyemeyeceğim. .

Bayanlar bizim durumuzdan biraz farkli galiba ben daha olayi cozumkeyebilmis degilim ustelik ben sesimu cikarmasam esime gore hicbir sorun yok o bayana da acidim cunku boyle erkeklerden biz kutulmaya calisirken o mucadele edecekmis toy ne diyim bence bir erkegin gozunden bakmaya calissin olaylara o zaman yaptigininda kendininde bir degeri olmadigini anlayacaktir cunku boylelerinin yasadigi ask degil sadece nefislerini eglendirmek sendende cabuk sikilir cunku ortada senin gibi dolananlar cok olan aileni karsina almak olur

Tebrik ederim seni. Bu olgun hareketinden dolayı. Allah bu güzel kalbine inş en doğru yolu kapıyı açar sana...

Cok iyi yurekli bi kadinsin.rabbim boyle bi adamdan kurtararak seni odullendiriyodur belki de.ve hala sana boyle biseyi yasatan biri icin uzulebiliyosun.hic uzulme bence.anlamaz.senin konunla bagdastirilan diger bayan orneginde goruyoruz.bir de piskin piskin duz ev hanimi diye kucumsuyo.sen de ayni durumdasindir merak etme.egitim yonunden olmasa da bi kilif uydururlar cunku bunlari yasamak senin sucun.kocani mutlu edememissindir.zaten ayrilacaktir senden.cocuklari da kendin yapmissindir ve bu boyle uzar da uzar....
Yine cok sinirlendim.evli bi bayan olarak boylelerine soyleyebilecegim tek sey yasattiginizi yasamadan olmeyin....

Ben asla ne karşıda ki kadına ne evde ki kadına suç bulmuyorum. Bir suçlu varsa o ortada dansöz gibi kıvıran erkektir. NET! Gidecek yerin yoksa hele ki birde ekonomik bağımsızlığın yoksa zor ütelik küçük olan daha bebek ve senin bakımına muhtaç senin bu konuda fikrin nedir ? Çalışabilecek misin ? Çocukların çok küçük nafaka alabilirsin ? Aileyi boşver onlar sonradan indiriyor yelkenleri düzelir aranız ancak şu an ihityacın olan tek şey para eşinin maddi durumu iyiyse sağlam bir avukat tut bağlat nafakayı.

Yalnız çok takdir ettim saldırgan bir tavır içinde değilsiniz kimin kendinizde dahil karşıda ki kadının mağduriyetinin farkında olmanız müthiş. Çünkü gerçekten durum bu her iki tarafı da kandıran tek yaratık o.

ilk önce kendini ve çocuklarını garantiye almalısın oyle hızlı bir karar verme... intikam soğuk yenir bekle sabret bebek b,iraz buyusun iş bulmaya çalışırsın sonrası gelir zaten...

Kimse yaşattığını yaşamadan Ölmez. Er yada geç. O Allah öyle Büyükki hiç bir kadının ahı yerde kalmaz. Evliliğimin içinde belki aldatılmadım ama evlilik daha fiilen bitmeden Boşanma Davası devam ederken ben onun yasını tutarken adam meğer Çoktan birini bulmuş. Davayı anlaşmalıya döndürüp boşandığım günün 1 ay sonrası evlendiğini duydum. Ne mi gördüm. Benim gelinliğimi başka bir kadına giydirmiş. Ve boynunada onlarda kalan bana aldıkları takıyı takmışlar. Üstelik dava dilekçesinde takıları götürdü diye iftira atmışlardı. O an aldatılmaktan beterdi. Üstünden 5 ay geçti alıştım. Hiç bir şekilde sosyal medyada takip etmiyorum. Bebeğimi düşürdüm bütün maddi manevi uğradığım zararlar yediğim hakaret küfür üstüne bide bu olayı görünce dedimki Rabbim beni kimbilir nelerden kurtardı. Ben ikinci kere evlenecek olsam ilk evliliğimde giydiğim gelinliği giymeyi düşünmem. O kadın evlendiği adamın eski Karısının gelinliği OLDUĞUNU bilerekmi giydi bilmedenmi orasını bilemiyorum artık. Şimdi diyorumki Allah iyki bana o çocuğu vermedi. O Yüzden sabret şükret dua et ve en hayırlı sonuçları dile.

Ne kadar olgun, iyi yürekli bir kadınsın.

Burda bi konu vardı dün evli bir erkekle beraberim diye kadının birlikte oldugu adamında çocukları biri beş yaşında biri beş aylıktı ailesi herkeste biliyor boşanacaklar falan Dedi tabi burda topa tutuldu.. Belki tesadüftür ama ne biliyim acaba olabilir mi diyor insan..

Rabbim size çıkar yol göstersin,kolayliklar versin inşallah. Ne diyebilirim bilemedim başka,siz herşeye rağmen bu kadar düzgün bir yorum yazabiliyorsunuz ya helal olsun. Biz bile sinirlerimize hakim olamayıp hakaretvari konuşabiliyoruz böyle konularda.
Merak etmeyin toydur,saftır,cahildir ama ettiğini er yada geç çeker,Rabbim büyük,sizinde dediğiniz gibi iki ćocuğunun annesini aldatabilen adam herkesi aldatır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Böyle durumlarda ailenizin yaninda olması gerek.....boşanın bence bu nereye kadar sürecek böyle...

benim babam da aynı o adamın çocuklarının yaşındayken bizi bıraktı gitti annemi aldattı annem depresyonlara girdi neler yaşadı bi biz bi Allah bilir. Babam da yok görücü usulü evlendik mutlu değiliz motononuz bilmem ne gibi laflar etti. seninkinden farkı yoktu yani bu laflar paket program gibidir aldatma programında otomatik çıkar hepsi :) Sonra babam gitti o kadınla evlendi ondan bir çocuğu oldu ama gizli gizli bizimle de annemle de görüşmeye devam etti. Şimdi üzerinden yıllar geçti durum ne biliyor musun ? babamın iş yerinde, akrabalarında vs herkese keşke yapmasaydım çok üzgünüm eski eşimin yerini kimse tutamaz ben ona herkesten daha çok değer veriyorum oldu.
Şunu unutma sen şu an seviyorum ah ölüyorum sevdiğim adam için mücadele ediyorum olursun ama gün gelir o adamın gözünde evli çocuklu bir adamın hayatına girmiş bir kadın olursun. yazık diyorum yazıkk ben annemin o hallerini gördüm ya böyle bir konuda size zerre kadar hak vermem mümkün değil, canım çıkar öyle bir laf benden yine çıkmaz. Yuva yıkanın cidden yuvası da olmuyor. Babamın işleri de kötüleşti bizim ve annemin ahlarını aldı yıllarca. Sizin de elbet aldığınız ahlar çıkacaktır.

Konu sahibi bayan size de söyleyeceğim şey kendinizi ezdirmeyin, aldatılmayı kabul etmeyin. Bırakın eşiniz de onunla birlikte olan o bayan da Allahından bulsun..

Kizlar rabbim cok buyuk is gorusmesine cagrildim dualarinizi bekliyorum sen dogru ol egri buluyor iste er yada gec rabbim butun iyilerin yar ve yardimcisi olsun

Az önce bir konu okudum "Evli biriyle birlikteyim" diye. Orada da kadın sevgilisinin biri beş yaşında biri beş aylık çocuklarının olduğunu yazmış, işkillendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…