esim aldatiyor

Üzgün değilsin. Sanki ohh yuva da yıkarım, boşatır 2 çocuğa da bakarım der gibisin. Tekrar söylüyorum para biriktir. Sen kadına tazminat ödeyeceksin, o adam da karısı ve çocuklarina nafaka. Maaşının en az yarısı nafakalara gidecek.

Niye bu topikte konu sahibesini başka bir topiğe yönlendiriyorsunuz ? Bir linç yapılsında seyredelim derdinde misiniz?
Aldatılma konularında sizleri anlıyorum ama rica ediyorum birbiriyle alakası olmayan üyeleri hedef göstermeyin.

Ayrıca diğer konu yazılanlar yüzünden kapatıldı, konu sahibesi kapattırmadı.

Son düzenleme:

Düz ev hanımı ?

Sen ne çeşit ev hanımısın peki ?

Aynı kişi dahi olsa olacak iş mi? cocuksu-02'i zaten hem üzgün, hem kızgın, hem çaresiz, ya olay çıksa onu bırakın, kadın anlık cinnetle kendine zarar verse. Sorumluluk alabilecek mi buradakiler? Günah değil mi kadına, zaten üzüntüsü kendine yeterken daha fazla kahretmenin mantığı var mı?

Evli biriyle yaşadıkları yüzünden linç edilsin istedikleri birini ortaya atarak hemde.
Biri linç edilsin, diğeri cinnet geçirsin isteniyor sanırım ve şaşkınım doğrusu.

Düz ev hanımı ?

Sen ne çeşit ev hanımısın peki ?
Belki odtü mezunu felandır sadjadskj bizim de çevremizde var öyle bir tane evli erkeğe kafayı takmış, utanmamış birde çocuk peydahlamış. Yıllar geçmiş hala adamın karısını kıskanıyor ama ev hanımı diye küçümsüyor..Neden? Kendsi odtü mezunu çünkü. Mezun olmuşta ne işe yaramış , insan olamadıktan sonra... Allahım korusun böylelerinden!

Sende haklısın. ilk anda kim hatırladı bilmiyorum ama benzerlikten doğan şaşkınlık ile birbirlerine yönlendirildiler sanırım.

Sende haklısın. ilk anda kim hatırladı bilmiyorum ama benzerlikten doğan şaşkınlık ile birbirlerine yönlendirildiler sanırım.
Ama işte olmaz ablacım, düşünmeden sırf hınçla hareket etmek karşımızdakine zarar verici olabilir, benim çok sevdiğim bir ablam o üzüntüyle neler yapmaya kalktı, sinir krizi geçiriyor insanlar.
Böyle yapılmamalı. Bak bebeleri de varmış üstelik.

..... yüksek okulu

Yine ceza yiyeceğim bu para gözler yüzünden çünki hiç bir gariban evli erkeğe böyle aşık olmazlar Nerede paralı erkek var evli de olsa ayyy aşığım ölüyorum diyorlar

Bu duruma sürekli göz yummaktansa herşeyi göze al ayrıl gitsin.Kendi ayaklarının üzerinde de durabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…