- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
- Konu Sahibi Yalnizlarice
-
Üzgün değilsin. Sanki ohh yuva da yıkarım, boşatır 2 çocuğa da bakarım der gibisin. Tekrar söylüyorum para biriktir. Sen kadına tazminat ödeyeceksin, o adam da karısı ve çocuklarina nafaka. Maaşının en az yarısı nafakalara gidecek.Tamamen tesadüf bi bağlantım yok bu paylaşımı yapan şahısla. Ha malum eş olabilir mi olamaz bence çünkü atama falan demiş bizimkinin atama falan gibi bi durumu yok düz ev hanımı . Ayrıca bize öyle demiştir diyen arkadaşa sesleniyorum sosyal bi platformda neden yalan söyleme gereği duyayim ki ? Hersey alabildiğine doğru . Keşke hersey kurgu olsaydi bende fake. Ama üzgünüm gerçek hepsi
Bunun bir de haraşosu var, bu düzmüş.Düz ev hanimi ne be...
Tamamen tesadüf bi bağlantım yok bu paylaşımı yapan şahısla. Ha malum eş olabilir mi olamaz bence çünkü atama falan demiş bizimkinin atama falan gibi bi durumu yok düz ev hanımı . Ayrıca bize öyle demiştir diyen arkadaşa sesleniyorum sosyal bi platformda neden yalan söyleme gereği duyayim ki ? Hersey alabildiğine doğru . Keşke hersey kurgu olsaydi bende fake. Ama üzgünüm gerçek hepsi
Aynı kişi dahi olsa olacak iş mi? cocuksu-02'i zaten hem üzgün, hem kızgın, hem çaresiz, ya olay çıksa onu bırakın, kadın anlık cinnetle kendine zarar verse. Sorumluluk alabilecek mi buradakiler? Günah değil mi kadına, zaten üzüntüsü kendine yeterken daha fazla kahretmenin mantığı var mı?Mune abla konu sahibinin çocuklarının yaşları ile çılgın aşık bayanın aşkının çocukları aynı yaşta olunca acaba dedi herkes ama aynı bayan değilmiş. Çünkü diğeri düz ev hanımıymış neyseki
Belki odtü mezunu felandır sadjadskj bizim de çevremizde var öyle bir tane evli erkeğe kafayı takmış, utanmamış birde çocuk peydahlamış. Yıllar geçmiş hala adamın karısını kıskanıyor ama ev hanımı diye küçümsüyor..Neden? Kendsi odtü mezunu çünkü. Mezun olmuşta ne işe yaramış , insan olamadıktan sonra... Allahım korusun böylelerinden!Düz ev hanımı ?
Sen ne çeşit ev hanımısın peki ?
Sende haklısın. ilk anda kim hatırladı bilmiyorum ama benzerlikten doğan şaşkınlık ile birbirlerine yönlendirildiler sanırım.Aynı kişi dahi olsa olacak iş mi? cocuksu-02'i zaten hem üzgün, hem kızgın, hem çaresiz, ya olay çıksa onu bırakın, kadın anlık cinnetle kendine zarar verse. Sorumluluk alabilecek mi buradakiler? Günah değil mi kadına, zaten üzüntüsü kendine yeterken daha fazla kahretmenin mantığı var mı?
Evli biriyle yaşadıkları yüzünden linç edilsin istedikleri birini ortaya atarak hemde.
Biri linç edilsin, diğeri cinnet geçirsin isteniyor sanırım ve şaşkınım doğrusu.
Ama işte olmaz ablacım, düşünmeden sırf hınçla hareket etmek karşımızdakine zarar verici olabilir, benim çok sevdiğim bir ablam o üzüntüyle neler yapmaya kalktı, sinir krizi geçiriyor insanlar.Sende haklısın. ilk anda kim hatırladı bilmiyorum ama benzerlikten doğan şaşkınlık ile birbirlerine yönlendirildiler sanırım.
Belki odtü mezunu felandır sadjadskj bizim de çevremizde var öyle bir tane evli erkeğe kafayı takmış, utanmamış birde çocuk peydahlamış. Yıllar geçmiş hala adamın karısını kıskanıyor ama ev hanımı diye küçümsüyor..Neden? Kendsi odtü mezunu çünkü. Mezun olmuşta ne işe yaramış , insan olamadıktan sonra... Allahım korusun böylelerinden!
Aman dikkat et çoğu banlandı zatenamaaa yaaa kızlar çok ayıp burada toplaşıyorsunuz bir haber vermiyonuz
neyseeeeee ben kaçarr neme lazımm...Aman dikkat et çoğu banlandı zaten
Neden bu konuyu diğer konuyla bağlantı kurdular anlamadımKızlarMune uyardı. Şu an ciddi anlamda bu konuyu açan kişiye saygısızlık oluyor. Kadının büyük bir sıkıntısı var zaten..
Bu duruma sürekli göz yummaktansa herşeyi göze al ayrıl gitsin.Kendi ayaklarının üzerinde de durabilirsinİki cocugum var biri bes aylik biri bes yasinda bosanmak istiyorum ama cok caresizim arkamda guclu bir ailem yok calismiyorum da esimin telefonuna surekli aramalar geliyor bayan fotografida gordum surekli yalan soyluyor ve telefonunu gizliyor artik bunyem bu durumu kaldirmiyor ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?