Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EŞİM SİBERALEME GİRMİŞ MERHABA YAZMIS 3 BAYANA YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREKİYOR İNKAR EDECEK NERDE YAKALADIN DİYECEK AİLEM UZAKTA BEBEĞİM VAR
Evliliğinizi bozmayacağınıza göre bilmezden gelmekten başka çare yok...
SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?
SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?
büyük harfle yazmayı bir bırakacaksın önce zira az birazı az biraz geçe banlanabilirsin...merhaba yazdıysa bak nickine kocanın sende bir hesap aç sende ona merhaba de seninle dialoğa girmesini sağla..konuş konuş mkonuş mesajlaş(AYRILMAK İSTİYON YA ONDAN YAZIYORUM BUNU) sonra buluşma ayarla..buluşmaya geldiği an elinde internet mesajlaşmaları ve karşında kocan adliye sarayının yeri bellidir gideceksin oraya dilekçeni vereceksin..hayırlı mübarek olsun...iki saat sonra kocam gül gibidir diyeceksen mesajı dikkate dahi alma..SADECE MRH YAZMIS 3 KŞİYE YENİ ÜYE OLMUS AMA YAZISTIIGINI BİLE BİLE NASIL DURULURKİ CEVAP VEREN KİŞİ İLE MUTLAKA MSJLASACAK YADA GÖRÜSECEK BİR YOL GÖSTERİRMİSNİZ?
bulamadım printscreen nasıl yapacamÖnce dediğim gibi printscreen ile ekran görüntülerini alıp kaydet ve takibe başla.
Ha nasılsa boşanmam diyorsan hiç girme bu işlere. Boşanacaksan takip et.
ne gül gbisi arkadasım ortada herseybüyük harfle yazmayı bir bırakacaksın önce zira az birazı az biraz geçe banlanabilirsin...merhaba yazdıysa bak nickine kocanın sende bir hesap aç sende ona merhaba de seninle dialoğa girmesini sağla..konuş konuş mkonuş mesajlaş(AYRILMAK İSTİYON YA ONDAN YAZIYORUM BUNU) sonra buluşma ayarla..buluşmaya geldiği an elinde internet mesajlaşmaları ve karşında kocan adliye sarayının yeri bellidir gideceksin oraya dilekçeni vereceksin..hayırlı mübarek olsun...iki saat sonra kocam gül gibidir diyeceksen mesajı dikkate dahi alma..
bulamadım printscreen nasıl yapacam
hani genelde bir anlık sinirle kocalar kötüleniyor..kocayla barışınca sen benim kocama ne hakla pis dersin diye burda bizle kavga ediliyor ya ..onun uyarısıydı o..eğer kararlıysan fikrimi sundum çok işe yarar.ne gül gbisi arkadasım ortada hersey