esim aldatti.son gelismeler.

Yuva yikmak cok zor canim ama sunu unutma senin hic bir eksigin yokken seninle mutluyken bunu yapmis emin ol affedersen yine yapacak bugun olmazsa yarin muhakkak...sen bitir ya da devam diyemem ama tekrar karsilaasmak uzmezmi ayni seylerle

canım senin bi hatanda olsa hiçbir şey aldatma bahanesi değildir bana göre ki senin hatanda yok sen onunla ayrılsanda ayrılmasanda rabbim verececektir onun cezasını bu dünyada değilse bile öbür dünyada.

Ben aldatılan kadının eşine bu kadar uzun uzun söz hakkı vermesine de hiç anlam veremiyorum. Eş aldatırken sorup izin alıyor mu ki kepazeliği ortaya çıkınca ağlayacak kadar yüzleri ve zamanları oluyor?

Niye bu tiyatroyu uzun uzun seyreder ki bir insan yüzüne tükürüp evden kovmak varken.

Not: Adriana Lima kırmızı donun tellahını giydi, kanat bile taktı ama ne fayda? Uçkuru düşük her yerde mevcut.

Kızlar herkese merabalr..bu konuyu daha önce okumuştum tekrar gelişmeler olunca dayanamdim.İki satırda ben yazayim dedim yeni üye oldum.. nice1985 oldukça psikolojin alt üst olmuş.Bu ta ilk mesajndan beri anlaşılıyor..Allah yardımcın olsun.Senin yerinde olsam ilk andan itibaren boşanma davamı başlatmıştım.Koynundaki akrebi biri sana gosterse nasıl minnettar kalırsın değil mi ? O veya bu sebeple kocanın nasıl sana ihanet ettiğini edebilecegini gördün.O kadinn vasfi,hali ne olursa olsun.Esas yillarını verdiğin eşin sana ihanet etmis vede senin duygularını kullanarak hala seni istismar etmeye kalkıyor.Eğer çocuklarım var deyip gogusleyeblick devam ettirebilcek güç varsa ona bisey diyemm.Yalnız kendini toparla.Gururlu ol,temkini de elden bırakma.Kararın ne olur bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun

Adam istedıgı kadar asılsın kadında bıraz namus varsa bıraz vıcdan varsa baska adam bulur cok da masum olmuyor metresler.Sen kendın dıyorsun postaladım dıye,ama hoslandıgın bırı olsa bırlıkte olsan cok ısrar ettı dayanamadım mı dıyeceksın..Bı laf vardır dısı kopek kuyruk sallamazsa erkek köopek ısırmaz dıye..İki tarafta da esıt suc var.
Ben mesela asla kımsenın erkegıne yan gözle degıl normal bıle bakmam gerekmedıkce konusmam asla da böyle seyler yasamadım kadında da bıtıyo ıs..Bu işler vıcdanla namusla alakalı..Evdekı kadını suclayıp metrese asılan yalvaran serefsız erkek ne kadar sucluysa kadın olsaydı elınde tutsaydı banane dıye o koyunlara gırenler de suclu!!!Ayrıca öyle kadın caresız kadındır onca mılyon erkek arasında bırını bulamamıs kı evlı cocuklu adamı almıs yataga.

İhanet kimin canını yakmaz ki?

Buna "beni etkilemez" diyorsanız ya hayatınızda bir başkası var, ya da birlikte olduğunuz kişiden kurtulmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Ancak bu durumlarda bile size doğru bakarken başka birine yönelmiş bir çift göz içinizi yakar geçer, kabul edin.

Ben bu durumu kabul ediyorum açıkçası.

Aldatma elbette sadece erkeğin yaptığı bir şey değil ancak biz şu an erkeğin ihanetinden bahsediyoruz. Aldatan erkek pişmanlığı ve hemen sonrasında gelen aldatan erkek özürü, aldatan erkek yalvarışı, aldatan erkek sendromu gibi durumlar var.

Erkeklerin neden aldattığı yada hangi durumlarda aldatmadıkları konusuna girmeyeceğim ama her zaman pişmanlık duyduklarını düşünüyorum. Erkekler benimle aynı fikirde olmayabilirler ancak ihanet sonrası birlikte oldukları kadının üzülmesi, hayal kırıklığı yaşaması, onu terketme ihtimali gibi durumlar onları bu pişmanlığa ister istemez itiyor.
Pişman olma ihtimalini güçlendiren bir başka durum a yaşadıkları "kaçamak" sonucunda mutsuz olmaları.

Uzun yıllardır evli olan erkeklerin hayatına evliyken giren bir kadının, evdeki huzuru sağlayamaması durumunda, adamın yeni hayatına alışamaması durumunda, eşi ile yaşadığı rahatlığı bulamaması durumunda bir pişmanlık daha su yüzüne çıkıyor demektir.

Başka bir aldatan erkek pişmanlığı, aldattığı kadının adama aşık oluşu ancak adamın bu konuda hiç bir kıpırdanma hissetmemesinde meydana gelebiliyor.

Yani şöyle anlatayım; beyfendi küçük bir kaçamak yaşamaya başladı ancak zaman geçtikçe hanımefendi beyfendiye kalbini kaptırdı ve aşık olduğunu artık onunla sürekli yanyana olmak istediğini söyledi. Eyvah eyvah! İşte size kocaman bir pişmanlık.
Mevcut hayatını bozmaya hiç niyeti olmayan adam pişmanlıkları beyninde koşturadursun ilişkiyi bitirmek için taklalar atmaya başladı bile.

Aldatan erkeğin pişmanlığı özellikle onu seven kadın tarafından oldukça etkili oluyor ve aradaki buzlar eriyor. Kadınların en dayanamadıkları şeylerden biri erkeğin pişmanlığını dile getirmesi ve hatta belki bir kaç göz yaşı. bu da bizim kalbimizdeki bir tür güvenlik açığı :)

Beylere tavsiye; ihanet sonrası pişmanlığınızı dile getirmeyi ihmal etmeyin

Hatunlara tavsiye; aldatan erkek pişmanlığının gerçekliğinden emin olun, oyuna gelmeyin..

Papatya Somer

Ümre hac böyle insanlar aklansın diye ziyaret edilmiyor. Boşayın gitsin. Timsah gözyaşlarını dökmesin. Aynı şeyleri bende yaşadım. Boşadım 7 sene oldu çok şükür

nasıl bır analiz böyle harika...

En son buraya yazdığından beri seni çok daha güçlü
ve kendinden emin gördüm
Allahın izniyle çok daha iyi fe olacaksın
inşallah

Sen kendın dıyorsun postaladım dıye,ama hoslandıgın bırı olsa bırlıkte olsan cok ısrar ettı dayanamadım mı dıyeceksın
öncelikle bilmem bu soruya vereceğim cevabın sizi hiç alakadar etmediğini söylememe gerek var mı?
demek dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmez ha? gerçekten kadınlara olan saygınız gözlerimi yaşarttı. ama hayır iki tarafın da eşit suçu yok. sadakat evliliğin taraflarının sorumluluğudur. sizinle evlenen o kadın değil, kocanız. kocanız uçkurunu bağlı tutamıyorsa bu o kadının değil kocanızın suçudur.
siz istediğiniz kadar kadınlara sövün sayın, bu sizi aldatanın kocanız olduğu gerçeğini değiştirmez. kadın tamamen bilerek ve isteyerek evli bir erkeğin de peşine düşebilir, eğer erkek karısını aldatmayacaksa aldatmaz.
ama sizler erkeklerin "nefsi zayıf yaratıklar" olduğuna kadının "şeytan" olduğuna öylesine inanmışsınız ki... erkekler de nasıl güzel kullanıyor bu zaafınızı. yatakta yakalansa "baştan çıkardı beni o....." diyor ve affedin ya da affetmeyin söylediğini kabulleniyorsunuz. birinizin de aklına gelmiyor "zorla mı yattı?" diye sormak. bilmem bir erkeğin anatomisinin nasıl işlediğini ilaç verilmediği sürece bir erkeğe bir şeyler yapmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını anlatmalı mıyım?
bir erkek aldatıyor çünkü suçun öbür kadına atılacağını biliyor.
hayır suçlu olan erkek.
2. kadın istediği gibi düşünebilir. 2. kadın meslek olarak fahişelik de yapıyor olabilir, ar damarı çatlamış da olabilir ama evliliğin tarafı 2. kadın değildir. evlilikler 2 kişi arasındadır.
sandığınızın aksine erkek de kadın da iradeli canlıdırlar. adam kendi iradesiyle birlikte oluyor o kadınla. karısı yerine bile isteye o kadınla yatıyor.

Ben mesela asla kımsenın erkegıne yan gözle degıl normal bıle bakmam gerekmedıkce konusmam asla da böyle seyler yasamadım kadında da bıtıyo ıs.

bu kısmı özellikle sona sakladım. pardon da siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz? şu an beni neyle itham ettiğinizin bilmem farkında mısınız? yoksa okuduğumu anlamayacak kadar geri zekalı olduğumu düşündüren bir şeyler mi yazdım?
ben mesela yabani değilim, erkekleri vitrinde görüp satın alınan nesneler olarak görmediğim gibi, sosyal bir canlı olduğumdan erkeklerle iletişim halinde olabiliyorum. eğer onların uçkuru gevşekse bu benim meselem değil.
bazı kendini bilmez hemcinslerim de hakkımda "yollu" diye düşünecek diye karşılaştığım erkeklere ucube muamelesi yapamam, ben bir insanım, karşımdaki bir insan ve ben her şeyden önce karşımdakine saygı duyarım, saygı duyulmayacak bir insan olduğunu fark edersem de gereken önlemi alacak kadar kendimi biliyorum.
bu arada hakkımdaki fikirlerinizi önemsemiyorum, bir sonraki mesajınızda kendinize saklarsanız sevinirim.

Bişe sorucam bide olayları bu kadından dinlemeyi denedinmi?

Hanımefendi iğrenç bir laf bu : Bı laf vardır dısı kopek kuyruk sallamazsa erkek köopek ısırmaz dıye..

Tecavüz için de bu geçerli o halde, öyle mi? Malum kadın kuyruk sallamasaydı adam tecavüz etmezdi.

Alıntıladığınız üye habersiz kadınlardan bahsediyor. Habersiz kadının ne gibi bir suçu var?

Ayrıca evli olan adamdadır sorumluluk. Kadının etik açıdan yanlış yapması diğer kadını bağlamaz. Kocası o kadın olmasa başka kadına yapışırdı nasıl olsa.

İnsan sadakatsiz olduktan sonra iş kadında da erkekte de bitmez, kendisinde biter.

Allah size sabir versin..
İnanin sizi cok iyi anliyorum..
O "kesseler bir damla kan akmaz" durumunu da cok iyi bilirim..
Allah kimseyi gonluyle imtihan etmesin cok zor..

Senin gibi kadınları ayakta alkışlarım

Nedense bu aldaan erkekler aldattıkları ortaya çıkana kadar pişmanlık duymuyorlar nasıl yedikleri naneler ortayadökülünce bin pişman oluyorlar tövbekar geçiniyorlar. Umreye gidesiymiş namaza başlayacakmış da bilmemne böylesi Allah bilir ama bu ikiyüzlülükle o kapıdan kabul görür mü bilmem bir de dini karıştırıyor işin içine bu nasıl riyakarlık yaradana karşı bile ikiyüzlülük yapıyor, eşin iflah olmaz bir sinsi, ikiyüZlü, kurnaz geçinen bir aptal kusura bakma.

Af dilemenin bile bir usülü vardır ağlayıp ayılıp bayılmakla işin içine umreyi haccı namazı karıştırmakla af dilenmez, eğer gerçekten pişman olsaydı derdi düzeni bozulmaaın değil de seni kaybetmek olsaydı emin ol bu şekilde ablasının eniştesinin önünde bu hareketleri yapmazdı tam bir edepsiz sen nasıl tahammül ettin bu kadar rezilleşmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…