Adam istedıgı kadar asılsın kadında bıraz namus varsa bıraz vıcdan varsa baska adam bulur cok da masum olmuyor metresler.Sen kendın dıyorsun postaladım dıye,ama hoslandıgın bırı olsa bırlıkte olsan cok ısrar ettı dayanamadım mı dıyeceksın..Bı laf vardır dısı kopek kuyruk sallamazsa erkek köopek ısırmaz dıye..İki tarafta da esıt suc var.
Ben mesela asla kımsenın erkegıne yan gözle degıl normal bıle bakmam gerekmedıkce konusmam asla da böyle seyler yasamadım kadında da bıtıyo ıs..Bu işler vıcdanla namusla alakalı..Evdekı kadını suclayıp metrese asılan yalvaran serefsız erkek ne kadar sucluysa kadın olsaydı elınde tutsaydı banane dıye o koyunlara gırenler de suclu!!!Ayrıca öyle kadın caresız kadındır onca mılyon erkek arasında bırını bulamamıs kı evlı cocuklu adamı almıs yataga.
Yuhh namaza deyip kdının yanına mı gidiyormuş bir de yazıklr olsunBir de namaza başladım demiş ya bu amca
Zaten önceden camiye gideceğim deyip aldatmaya gitmiyor muydu?
Bunu da göz önünde bulundur konu sahibi.
Yani eşin için din kullanabilecek güzel bir oyuncak haline gelmiş.
Siyahbeyaz yapma allah aşkına, senki neler yaşadın, hala mi kadınları sucluyorsun? Dışı kopek falan çok yazık, su kafani değiştir artik.
Konuya kim suçlu diye bir anket eklenseymiş iyi olurmuş. Dalga geçmiyorum gerçekten o kadar farklı görüş var ki ?
Senin gibi kadınları ayakta alkışlarım
Yuhh namaza deyip kdının yanına mı gidiyormuş bir de yazıklr olsun
Ben adam sucsuz demedım kı cnm farkındaysan ıkı taraf da sucludur..Acık ve net..ayrıca erkegı suclayanlar nasıl oluyorsa kadını ve ıkı tarafı da suclayanlar olur normaldır..Bu konuda kımse hemfıkır olamaz ..
Hey Allahım yarabbim bu nasıl birşeyhem de sabah namazına diye sabahın köründe
Disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek isirmaz demissin. Su lafinla tecavüz edenleri akliyorsun.
Yorum yapan kadına, ben uzak duruyorum basıma gelmiyor boyle olaylar demissin, resmen Monroe yu itham ediyorsun.
Ayıp lütfen.
Nedense bu aldaan erkekler aldattıkları ortaya çıkana kadar pişmanlık duymuyorlar nasıl yedikleri naneler ortayadökülünce bin pişman oluyorlar tövbekar geçiniyorlar. Umreye gidesiymiş namaza başlayacakmış da bilmemne böylesi Allah bilir ama bu ikiyüzlülükle o kapıdan kabul görür mü bilmem bir de dini karıştırıyor işin içine bu nasıl riyakarlık yaradana karşı bile ikiyüzlülük yapıyor, eşin iflah olmaz bir sinsi, ikiyüZlü, kurnaz geçinen bir aptal kusura bakma.
Af dilemenin bile bir usülü vardır ağlayıp ayılıp bayılmakla işin içine umreyi haccı namazı karıştırmakla af dilenmez, eğer gerçekten pişman olsaydı derdi düzeni bozulmaaın değil de seni kaybetmek olsaydı emin ol bu şekilde ablasının eniştesinin önünde bu hareketleri yapmazdı tam bir edepsiz sen nasıl tahammül ettin bu kadar rezilleşmesine
Hey Allahım yarabbim bu nasıl birşey
Tecavuzu alkıslamakla ne ılgısı var bunun..Senden daha cok uzuluyorum o haberlere emın olabılırsın anneyım ben cnm en önce..
Katılıyorum size kadınız diye her kadının yaptığını doğru mu bulalım tamam erkekler aldatıyor biz îstemesekte ama o kadınların da erkeğin medeni durumlarını sorgulamaları gerekmez mi kendisî de bir kadınİKİ TARAFIN DA EŞİT HATASI VARDIR..Ama bu aldatan taraflar genelde evdekı kadını suclarlar..Birebır karsılastım cunkı boyle bı kadınla kuaförde ..Kadın olsaydı elınde tutsaydı dıyordu..Bu laf benım lafımdan cok daha ıgrenc..
Namus dıye bı kavram vardır ..O ınsandan ınsana degısır...
İKİ TARAFIN DA EŞİT HATASI VARDIR..Ama bu aldatan taraflar genelde evdekı kadını suclarlar..Birebır karsılastım cunkı boyle bı kadınla kuaförde ..Kadın olsaydı elınde tutsaydı dıyordu..Bu laf benım lafımdan cok daha ıgrenc..
Namus dıye bı kavram vardır ..O ınsandan ınsana degısır...
Yuhh namaza deyip kdının yanına mı gidiyormuş bir de yazıklr olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?