Eşim altınlarımi istiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu bir de müteahhitler yapıyor, oturdukları evlere, eşlerinin çocuklarının giyimine baksanız asla iyi bir gelire sahip olduklarını anlamazsınız, daha çok ev satabilmek müşteri kazanmak için son model arabalara yatırıyorlar parayı.
Rica etsem konumu kapatırmisiniz

🤣🤣🤣seviyor ne yapsın ben düğünde bilezikleri gözüksün diye elini çenenin altında tutup oturanın gördüm sırf hava atmak olsun hırsızlara denk gelse kolunu kesecekler haberi yok
Birde vasat yazdım diye hakaret diyen birisi çıktı gerçi kendisi cinsel organın ismini s.k zanneden birisi çokta ciddiye almamak gerek 😂

Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu sefer 🤦🏻‍♀️ bende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor 🤦🏻‍♀️ ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Kocan için önemli olan bebek değil, araba imiş malesef...

Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu sefer 🤦🏻‍♀️ bende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor 🤦🏻‍♀️ ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Ahandaa gitti altınlar bidaha geri gelmicek bunu bill

Arabada bir ihtiyaç ve yatırım kaynağıdır. Geçen sene 80 90 bin olan araba şuan en az 200e kadar çıktı. Satılıp kullanılabilir
Araba ihtiyaç değil veya alınmamalı demiyorum ama tüp bebek için özel hastanelere giden ve her seferinde para ödeyen birisi için öncelik bebek olmalıydı..

Araba ihtiyaç değil veya alınmamalı demiyorum ama tüp bebek için özel hastanelere giden ve her seferinde para ödeyen birisi için öncelik bebek olmalıydı..
Henüz yeni evli, doktorların hemen yarın gelin tüp bebek tedavisine başlayalım diyeceğini de ben sanmıyorum. Doktorlar yaşından dolayı hala ilaç ve doğall yola yönlendirebilir. Daha 21 yaşında kendisi. En doğrusunu yapmışlar. Altın arabaya göre daha yavaş artıyor

Eşime o konuda güveniyorum Alaçam dediyse alir zaten almazsa da kayinvalidem devreye girer zorla aldırır
O zaman neden böyle bir konu açıyorsun? :işsiz:
Ayrıca, bazı şeylerden fedekarlık etmeden mal sahibi olunmuyor.
Hayat böyle, ya ayran dökülecek, ya da kötü şeyler yaşanacak!

o değil de kızın ailesi ağzını boşuna yoruyor, geline altın alındı oğlan el koydu, resmen damat için ağzını kirlettiklerine değmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X