Aynen bende öle dusunuyorumEsiniz kamyoncuysa sizi kandırmış. Onlar iyi para alıyor yani kimse asgari ücrete o kadar süre evinden uzak kalmaz. Hele sınır ötesi calisiyorsa 10bine kadar alıyorlar.
Yok ben eşimi seviyorum inşallah oda yuvasına sahip çıkarNafaka ve diğer hayat şartları iyi olsa geri dönmeyi düşüneceğini sanmıyorum. Bu bir bencillik ve ben buna olgun tepki veremiyorum maalesef. Elden bir şey gelmiyor, olan çocuklara oluyor.
Napim canm hayat şartları boşanmak bende istemem demekki eşim bunla tehdit eidyo taviz mi vermeliyim. Korunmayida bilmiyodum 20 günlük evliydim . Sadece soru sordun inşallah boşanmam.
Allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli
Iyisde iş hazır kendisi degismiyoHayat şartlarını siz oluşturuyorsunuz. O yüzden çok şey yapabilirsiniz. Valla siz gayet boşanmak isteyen taraf gibi duruyorsunuz burdan bakınca. Resmen kaçar gibi bahane bulup terk etmişsiniz evi. Şimdi de diyorsunuz işini değiştirmezsen boşanırım. Tekrar okusanıza bi yazdıklarınızı kim kimi tehdit ediyor?
Korunmak evlenmeden önce öğrenmeniz, bilmeniz, araştırmanız gereken bir şey zaten ister 20 günlük evli olun ister 2 günlük. Yaşınız da korunmayı bilmeyecek kadar küçük değil. Dünyadan bihaber mi yaşadınız anlamadım ki. Evlenmeyi bilen korunmayı nasıl bilmez? Gayet biliyorsundur da korunmak istememişsinizdir.
Boşanmak istemiyorsanız toplar eşyalarınızı dönersiniz kocanızın yanına. İş bulmak sizin zannettiğiniz kadar kolay değil. İnsanlar yıllarca ayrı yaşıyorlar sırf taraflardan biri çalışıyor, gelecek paraya ihtiyaç var diye. Sizin yaptığınız sadece şımarıklık başka bir şey değil.
Amin saol canm allah razı olsunAllah yardımcın olsun
Iyisde iş hazır kendisi degismiyo
Hangi herhangi bir iş? Vasfı var mı? Piyasayı araştırdın mı o şehirde. O da 3000 liraya başka iş yapmak varken asgari ücrete direksiyon sallamak istemezdi sanırımMesleği şoför herhangi bisey ise girse minimum 3000 tl alır saatleri belli olur ailesi hepsi kamyoncu diye vazgcemiuo bu işten
Ailesinden korkuyo abla isi hazir büyük bi petrol firması saatleri de makul cagiriyo ama abisi eşimi kullaniyoHangi herhangi bir iş? Vasfı var mı? Piyasayı araştırdın mı o şehirde. O da 3000 liraya başka iş yapmak varken asgari ücrete direksiyon sallamak istemezdi sanırım
Ksuura bakmayın hamileliğin sıkıntılı geciniyo affınıza sığınıyorum . Isı hazır iyi de bi iş ama abisi ucuza çalıştırdığı için eşimi birakmiyo korkuyo esim abisinden ailesinden ezilmiş küçükken cokİlk defa böyle bir ayrıntıdan bahsediyorsunuz. Anlamadım nasıl bir iş, nasıl hazır da kendisi değiştirmiyor işini? Galiba bilmiyorsunuz tek cümleden fazla yazınca para ödemiyoruz bu sitede. Anlaşılır olması açısından biraz daha açık, ayrıntılı yazsanız da hepimiz tekrar sormak durumunda kalmadan anlasak?
Şimdi anladım canım. Üstelik daha iyi maaşa. O zaman haklısın kardes. Ailesi sömürüyor gibi.Ailesinden korkuyo abla isi hazir büyük bi petrol firması saatleri de makul cagiriyo ama abisi eşimi kullaniyo
Evet abla duanıza ihtiyacım var eşimi de cokk seviyorum üzülüyorum ona da kendime de en cokk melegimizleŞimdi anladım canım. Üstelik daha iyi maaşa. O zaman haklısın kardes. Ailesi sömürüyor gibi.
Ksuura bakmayın hamileliğin sıkıntılı geciniyo affınıza sığınıyorum . Isı hazır iyi de bi iş ama abisi ucuza çalıştırdığı için eşimi birakmiyo korkuyo esim abisinden ailesinden ezilmiş küçükken cok
İlk ayında döndüysen o zaman 4 aydır ayrısınız şuan eşinle yaniZaten ilk ayında döndüm gebe oldugumu anne evinde ogrendim
Canım o kadar kolay mı bebek büyütmek sanıyosun . Eşin iyiyse dön evine .Çalışma saatleri sebebiyle boşanma olmaz. Kocanın gözünü aç . Şoför maaşları4- 5 bin civarıydı. İyi bir şoför bulmak zor iş. Kapanın elinde kalıyor.Başkasının yanında şoför olsunO kadarda deil bebeğimin hakkını istemem neden herkesi sinir etti bebeğe nafakasını vericek bende çalışıp bakıcam sizi alakadar etmiyo dünyaya getirdim bilmeden de olsa geliyo inşallah
Bazı kurumların kamyon soförlerinde böyle durumlar var .Şehir içi çalışıyorsan oluyor.Hangi kamyon şoförü sabah 7 akşam 6 çalışır,sanırsın ki devlet memuru yersen tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?