Esim anne kuzusu 😣

Ben de gece eve gelmeyen bir eş istemem. Herkesin tercihi. Ben bunu kabul etmiyorum. Kabul edene lafım yok. Kadına niye böyle kızdınız anlamadım. Adam yalan söylemiş.

Evet haklısınız. Eğer konu sahibi hamile olmasaydı ben de hak verirdim ona ama hamile. Konu sahibinin mantığına göre boşanıp çocuk memeden kesildiği gibi olmayan mesleğiyle iş bulup çalışacakmış. Kocanın yüzünü görmemek zor geliyor boşanıyor, çocuğun yüzünü görmemeye razı. Bende burayı anlamadım. Burada ilk defa belki bir kadına bu sebepten boşanılır mı yazıyorum genelde boşa şu adamı yazan taraf olurdum.

Babam da şoför gayet saatleri belli sen şaka mısın asil

Ben de gece eve gelmeyen bir eş istemem. Herkesin tercihi. Ben bunu kabul etmiyorum. Kabul edene lafım yok. Kadına niye böyle kızdınız anlamadım. Adam yalan söylemiş.
hepsi duyar kastı birden. Bebeğimi benden çok düşünüyorlar gibi kojusyolar ya

Sen kabul ettin diye beb etmek zorunda deilim

Kendinize göre haklı olabilirsiniz ama herkes sizin gibi olmak zorunda mı? Siz gikinizi çıkarmadınız diye kimse çıkarmasın o zaman ne diyeyim.

Sizi kandırmış. Memur gibi saat belirtmiş, siz de o şartla evlenmişsiniz. Şimdi tavrınızda haklısınız o yüzden.
Kamyon şoförü öyle belirli saatli nasıl çalışır benim bilgim yok,belki vardır öyle çalışanlar,bana enteresan geldi. Nitekim de yalanmış.

Ortada yalan var. Eğer kocanız telafi etmek adına birşeyler yaparsa kurtarın evliliğinizi.

5aylık evliliğe 4 aylık gebelik sığdırdığınıza göre umut vaadediyor olmalı bu evlilik.

ya siz hic 8-5 calisan kamyon soforu hayatinizda gordunuz duydunuz mu, ananiz babaniz da mi size soylemedi.

Hayir gayet de bilerek evlendiniz, simdi yazik gercekten.

Özürünü kabul ediyorum,arkadaşların demek istediği eşinin sana yalan söylemeseydi.
Abla herkes yok ben Bebek yapmaya çalışıyorum sen nasıl 1 ayda tutturdun yazdı. Yok bebeğe yazık. Yok evlenmeseydin sabır taşı olsa çatlar. Senin bebeğin olmuyosa benimde mi olmaması lazim . Rabbim herkese isteidyi vakitte evlat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…