Esim anne kuzusu 😣

Kimbilirr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
80
15
3
29
Merhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli

Kusura bakmayın da neden evliliğinizi nasıl düzene koyarım yada nasıl eşi mi ikna ederim değilde neden nafaka peşindesiniz anlamadım Allah hakiniz da hayırlı olanı versin ama hamile siniz ve o bebeğin babasiz büyütmeye hakiniz yok zirra anladığim kadarıyla eşiniz rızkının peşinde. .

Asgari ücretli ne kadar nafaka verir bilmiyorum ama çok düşük bir miktar olacağı kesin ki artık nafakaya düzenleme gelecek sanırım daha 1 yıllık bile değil evliliğiniz
Çocuk için verebilirler sadece o da bence maksimum 300 olur

Kusura bakmayın da neden evliliğinizi nasıl düzene koyarım yada nasıl eşi mi ikna ederim değilde neden nafaka peşindesiniz anlamadım Allah hakiniz da hayırlı olanı versin ama hamile siniz ve o bebeğin babasiz büyütmeye hakiniz yok zirra anladığim kadarıyla eşiniz rızkının peşinde. .
Hayır gerçekten yuvam yikilsun istemiuorum ama eşim anne kuzusu . Annesi boşa dese boşar Kayinvalidem veni hiç sevmiuo yüzüme de söledi. Doğamamış bebeğim inşallah babasız kalmasın istemem. Ama olursa diye sordum

Anasıyla ilgisi ne bunun ? Bu devirde is bulmasi çokta kolay değil takdir edersiniz ki . Tmm yalan söylemesi büyük bir sorun ama olan olmuş genek anlamda iyi anlaşıyorsanız bence yuvanıza sahip çıkın . Hadi bir cahillik evlendiniz inanıp hemen bebek niye ? Şimdi bi gazla bosancam diyorsunuz kuş kadar asgari ücretli adamdan gelecek nafakayla mi geçineceksiniz? Mümkün mü bu sizce matematik olarak mümkün değil . Bence daha başka sorunlar yoksa ( ki var gibi ) evinize dönün eşinizle birlikte eşinize is arayın işini degistirsin bebek biraz büyüyünce sizde bir ise girin. Koca getirsin ben yiyim olmaz hele asgari ücretten gelecek 300 liralık nafakayla hiç olmaz .

Hayır gerçekten yuvam yikilsun istemiuorum ama eşim anne kuzusu . Annesi boşa dese boşar Kayinvalidem veni hiç sevmiuo yüzüme de söledi. Doğamamış bebeğim inşallah babasız kalmasın istemem. Ama olursa diye sordum
Annesinin karını boşa demesini sağlayacaksınız yani kv ye oynayın tabii yaa

Adam nasıl is degistirsin. Dalga mi geciyorsunuz. Ne iş yapacak? Hemen de nafaka hesabı asgari ücret ile gece gündüz çalışan adamdan. Hakikaten aklı olan evlenmez
Mesleği şoför herhangi bisey ise girse minimum 3000 tl alır saatleri belli olur ailesi hepsi kamyoncu diye vazgcemiuo bu işten

Merhaba arkadaşlar beb yeni üyeyim. 5 aylık evliyim şuan 4 aylikta hamielyim . Esim kamyon soforu daha once sorduğumda defalarca yemine ederek gece çalışmadığını sabah 7 aksam 6 da evine döndüğünü söyleyerek beni ikna etti . Daha sonra evlenerek eşimin bulunduğu şehire geldim . 1 aylık evliligimde eşim toplam 15 gece eve gelmedi 15 gün yani. Neyse babam bulunduğum şehire taziye için geldi el öpmeye niyetiyle babamla ailemin şehrine geldim. 45 sadece evimde kaldım yanlız kalmak cokk kötü idi bilmeidgim şehirde. Şuan eşim dön diye mesajlar atiyi ama işini değiştirmeden gelmem diyorum . Ki degistirmicekte. Şimdi 4 aylık hamile baba evinde oturyorum . Olurda boşanma olursa nafaka miktarını öğrenebilir miyim eşim asgari ucretli
Hele hele evine bile gelemiyorsa bir söför 5 6 milyar maaş alıyorlar

5 aylık evli, 4 aylık hamile, eşinin işini değiştirmesini istiyor. Bunun içinde babanın evine gitti. Cok merak ettim: kaç yaşındasınız? Etrafınızda size hiç doğru dürüst akıl verecek kimse yok mu? Esinizin işini bilmiyormuydunuz? Yani tanismadiniz mi evlenmeden önce?
Yukarıda belirttim bana yalan söledi iş saatleri konusunda

Annesinin demesiyle mi evlendi ki öyle de boşanaçak anlamadım kayın validenizle sorununuz varsa da bence eşinize yansıtmayın o sizin aranızda olan bir şey inşallah herşey gönlünüzce olur bu kadar kısa sürede neler oldu da bu dereceye gelmiş zor Allah sabır versin

Ha evet birde yeni yasa düzenlemesi geliyor diye biliyorum kisa süreli evliliklerde kadına süre kadar nafaka veriliyor yani maksimum 1 sene nafaka alırsınız o da 300 bisey . Bebege verilir sadece . Siz hayatinizi duzene koyma derdi yerine nafaka derdine dusmussunuz hos degil .

Back
X