lifeisnoteasy yorumların öldürüyor beni yabomba gibisin vallahi,çok doğal ama çok etkili yorumlar.senin yorumlarını gördüğümde bir sayfada özellikle bakıyorum bu konuda da süper incilerin var vallahi. iyi anlamda diyorum haa bunları gerçekten çok hoşuma gidiyor tarzın
konuya gelince.kesin fake bu dedim.diğer konularına baktım arkadaşın bebek beklentisi falan var gerçekten. 2009da en son yazısını yazmış yalnız bu konuyu açmadan önce.o günden sonra yeni bir yorumu yok bu konuya kadar.o süre içinde ne olmuş bilmem. konu gerçekse eğer başka sebepler olduğunu düşünüyorum.yani ayrılmak için bir bahane arayıp en uygun noktanın bu olduğuna karar vermişler sanki.
cemaat falan diyor bunlar sanki bir tarikat ve bunların ayrılmasına karar vermişler.eşine bir şey mi yaptılar acaba.açıkçası ben her şeyi beklerim böyle niyetli insanlardan. eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır demişler sizin kayınvalide ve eşte de böyle bir durum sözkonusu sanırım. Allah yardımcınız olsun
Tikat ettiysen son sayfalara doğru bi gevşeme yaşadım sinir harbinden
Koptum olaydan..sineye çektim
Ama çok vasat değil mi şu sahne?
babana götürüyom seni..
niyeki la?
ananen çapkınımış?
neeyy ağlıyom bak..
bende ağlıyom seviyom seni al şu parayı in arabadan babayın evine..
temam gidiyom..gururluyum ya ben sesimi de çıkartmam..şoktayım da bi yandan sen parayı ver git..
bye..
4 yıllık evlilik böyle BKM skeçi tarzında biter mi arkadaş?
Bu nedir ya???
Akademisyenmiş adam..arkadaşımız da yüksek lisanslı mimar..
gözlüğüm nerdeki
bu konu gerçekse (ki ben gerçek olduğunu düşünüyorum) ve hiç haketmediği halde üzülen bir kadıncağız bu yorumlarınızı okuduktan sonra kırılacaksa hiç umursamayacakmısınız?
ben bi de şunu anlamıyorum konulara fake yazanlar en azından on kez daha fake yazma gereği duyuyolar...e fake tamam bikaç konuya ben de yazmıştım bence doğru değil diye.ama sayfalar boyu fake bu fake.kesin fake. güzel değil ya.bi de dalga geçer gibi,ağlıyom,gidiyom,al parayı babayın evine. keşke yapmasanız böyle şeyler.çünkü pc başındaki gerçek bir insan sonuçta,yazı karakteri değil.
neyse tartışmak için yazmadım,sadece fikrimi belirttim.
Tikat ettiysen son sayfalara doğru bi gevşeme yaşadım sinir harbinden
Koptum olaydan..sineye çektim
Ama çok vasat değil mi şu sahne?
babana götürüyom seni..
niyeki la?
ananen çapkınımış?
neeyy ağlıyom bak..
bende ağlıyom seviyom seni al şu parayı in arabadan babayın evine..
temam gidiyom..gururluyum ya ben sesimi de çıkartmam..şoktayım da bi yandan sen parayı ver git..
bye..
4 yıllık evlilik böyle BKM skeçi tarzında biter mi arkadaş?
Bu nedir ya???
Akademisyenmiş adam..arkadaşımız da yüksek lisanslı mimar..
gözlüğüm nerdeki
Arkadaslar yaptiginiz cok ayip gercekten.arkadaş işine gelmeyen sorulara cevap vermiyor aynı soruyu bende üstte sordum hem de 2 kere fakat verecek bir cevabı yok çünkü konusu sahte.kedisini tebrik ediyorum .hani bir zamanlar bir dizi vardı böyle mi olacaktı diye kaaaç sene sürdü başlarına gelmeyen kalmadı kendisi o dizinin senaristlerine bile taş çıkarır
Arkadaslar yaptiginiz cok ayip gercekten.
Aksamdan beri butun sayfalari tek tek okudum, ozellikle konu sahibinin cevaplarini.
Sizin merak ettiginiz cevaplamadi dediginiz seyleri gecmis sayfalarda zaten yazmis.
Her konuya sahte gozuyle bakmak gercekten hos degil.
Hayatta neler oluyor, hergun neler okuyup goruyoruz, birtek bu konumu sahte geldi sizlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?