Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

400 lira verdi yanında bulunsun diye...

neeeyyyyyy bide yanında bulunsun diye 400 tl mi verdi bakk sol gözüm seyriyo sinirden bak

An itibariyle gülmek istiyorum artık..kusura bakmayın arkadaşlar dayanamıycam
-Yemeğe nereye gidiyoruz tatlım?
-Babanın evine götürmem lazım..
-Neden?
-Ananen varya manik depresif olan,1 yıldır görüşmediğin..o şeymiş..şeyyy evine giren çıkan varmış..
-Ağlıyorum ama..
-Bende..
-Tamam gideyim o zaman..
-Şu 400 Tl yi de al yanında bulunsun:82:

Bu ne yaaaaaaaa

ben arkadaşlarını tanımıyorum. sadece telefonda ismini gördüm. o arkadaşı hakkında da daha önce ufak bir konuşma geçtiği için biliyorum cemaatten olduğunu.en son o arkadaşıyla konuşmuş telefonda. beni arayıp haber verdiler dedi o yüzden o arkadaşı olduğunu düşünüyorum. araştırma yapmaya gelince evet yapıcam tabi ki. ama sizin söylediğiniz kadar hiçbir şey kolay değil. sürekli dayak yediğiniz biyere gitmeye hemen cesaret edemiyorsunuz. bu yaşadıklarınızdan sonra biraz toparlanmanız gerekiyo...

Canım benim, hayatta herşeyin hayırlısı olsun. Bir daha anne olamam diye üzülmen çok yersiz, senin durumunda olup da , yani erken menepoz riski olan ama henüz bebek istemeyen bayanlar yumurtalarını dondurabiliyorlar ve bildiğim kadarıyla bu konu oldukça yaygınlaşmış durumda. Eğer öyle bi risk varsa ,bu yolu deneyebilirsin, ve inşallah herşey senin için çok daha güzel olur.

evet konu sahibi cevap verin bir önceki sayfada yazdığım mesaja o zaman her sorunun cevabını veririm yazmışsınız

konunun başlığı ne yapmalıyım?

biz size ne yapmanız gerektiğini söylüyoruz siz kıyamadım falan diyorsunuz..

konuyu hiç bi yerden tutup çekemiyorum benim başıma böyle bişey gelse elim elim ayağım tutulsa ortalığı darma duman edecek bir ablam bi babam bi anneem ve 3 tane abim dayılarım var ve hiç biri böyle bi duruma seyirci kalıp ah vah etmezlerdi..
Allah korusun ablamın başına gelse herkes sussa ben duramam ben kaldırırm milleti ayağa yapmayın bu kadar soğuk kanlı sakin olamazsınız 10 gün az bir süre değil..

bu evliliği temelleri sarsıldı şu saatten sonra zaten bitmeli ama size yaşatılanların bedeli ağır ödenmeli
insanlar sizin için cabalıyorlar kaç teori üretildi kaç tavsiye verildi siz kaç tanesini hayata geçirmeyi düşündünüz..
sizin bu tavrınız bizi şüphelendiriyor gerçekten bazı arkadaşlara katılıyorum konu açıldığından beri konuyu inceliyorum ama hiç bişey mantıklı değil ve siz bi üniversitede öğretim üyesi olduğunuzu söylüyorsunuz..
bu seviyede bi insan burada tavsiiyeye ihtiyaç duymadan gerekli adımları illa ki atmış olurdu..

bilemiyorum arkadaşlar ben bütün konuyu, bütün yorumları okudum şu saat oldu hala kapatamıyorum merak ediyorum bi gelişme olacak mı diye gözlerim yoruldu artık..
hiç bi şey mantıklı değil

arkadaşın anlattığı olay tamda bu şekilde varsa eksik tamamlamalı bence

zuhahaha koptummm

evet üstte vermişsiniz şimdi gördüm ama 77 yaşındaki ve kanser hastası bir kadının nasıl gücü yeter sizi dövmeye aklım almıyor.ayrıca evine gitmeseniz de sadece uzaktan evine girip çıkanları siz takip edin gözünüzle görün diyorum.yani bu dedikodular gerçekse sizin anneanneniz de tehlikede evinde öyle şeyler yapılıyorsa.hem kanser hastası ve 77 yaşında bir kadın nasıl yalnız yaşıyor kendine nasıl bakıyor nasıl tedaviye gidiyor bir de çevresindekilere dayak atıyorvay beee

neee üniversitede öğretim üyesimiymiş arkadaş , şok üstüne şok ,

merak ettiğim öğretim üyesi olan bir bayanın , kocasından alcağı 400 liraya ihtiyacı neden olmuş ve o şekilde kapıya koyulurken o 400 lirayı neden almış , hemde çalışan hemde azbuz diil milyarlar alan bir bayanın ??????

haklısın evet izleyiler doldurmaya çalışmıyormuş gibi çıkıyor benim yazdıklarım bile bunu okeyliyor. Ama ne bileyim allah hiç kimseye yaşatmasın diyorum ya ben anında görüntü bi tip olmadığımdan onun da öyle olabileceğini düşünerek yola çıkıyorum.travma ve sonrasını epey hasarla atlattığım için şuan anlattıklarında bizim boşluklar bulmamız çook doğal geliyor. şu an dışarıdan bakabilen . objektifi olanlarız. acaba bizim farkettiklerimizi farkediyor mu? yoksa girdap gibi takılmış dönüyo mu zihni. sadece bu açıdan değerlendiriyorum. ÇÜNKÜ SAĞLIK herşeyden daha önemli. AMA insan ancak kaybettikten sonra anlıyor. haklısın şimdiye kadar bişeyler olmuş olması gerekirdi.

biz burada birbirimizin psikoloğu olduk
rahat ol anacım dök içini rahatla, en kötüsü bi hatan varsa bile kimse yargılamaz, hiçbirimiz kusursuz değilizi zaten söylememize gerek yoktur kendisine, o yüzden bu tepkisizliğin ancak ruhsal durumundan kaynaklanabileğini düşünüyorum ya da kırılan gururundan :44:

inanın yazdıklarım sahte değil. yemin ederim...

ben inanıyorum canım çünkü uydurulabilecek bir olay değil bu.hayatta neler neler oluyor...
gerçekten eşinin olgun olduğunu düşünmüyorum ve kayınvalidenin çok kötü niyetli olduğuna eminim. sen eşini aramazsan eğer hiç aramazsan hem de sonunda sana ne kadar haksızlık yaptığını anlayacağına inanıyorum. allah kolaylık versin.

oyle birsey var ise bile insan oturup ilk once karsilikli konusmaz mi duydum hayde babanin evine sacmalik yalnis anlamada kocanin hayatinda baska biri olmasin birsey bulamamis boyle bir hikaye uyduruyor birde aglamis inandirici olsun vay kocam benim icin agliyor hesabi

arkadaşlar milyarlar değil 1800 lira maaş alıyorum. geçen ay da maaşımın tamamını tüpbebek tedavisi için harcadım. tedavi 7000 lira tuttu. hesabımda 5 kuruş yok yani. istediğinizi söyleyebilirsinz.bi önemi yok artık. inşallah sizler benim durumuma düşmezsiniz ...

arkadaşlar konu sahibinin üstüne gitmeyin bukadar ,ya gerçekse bütün anlattıkları ,ki ben inanıyorum gerçek olduğuna, allah korusun birinizin başına böyle bişi gelse(büyü falan)sizde tepkisiz kalırdınız

Hikaye gerçek zaten o çok açık..ama ciddi anlamda eksik ve tuhaf bişey var ortada...
Ya gerçekten bi acaip her iki tarafta farketmediniz mi?
Bende o ihtimali söyledim daha önce..
Bu kadar tepkisiz ve sakin ve suskun ve keklik ve içe dönük ve ağlak kalınabilmesi için arkadaşı da efsunlamış olmaları lazım..yoksa bu hali insanın yapısına ters..
400 tl vermiş ya eşi! yanında bulunsun demiş..tamam demiş inmiş arabadan,tın tın girmiş baba evine..

Ay deliricem şimdi düşündükçe

Eşiniz sizden koşarak kaçmış resmen
Ortada fol yok yumurta yokken uyduruktan bir bahane ile koşarak uzaklaşmış
Varsayalım ki eşiniz doğru söylüyor
Böyle olsa bile insan hayat arkadaşını apartopar baba evine göndermez.
Böyle önemli bir durum araba kullanırken yol üzerindeykende konuşulmaz bence.
Oturulur karşılıklı konuşulur anlaşılır
Bu işin aslı astarı nedir ne değildir en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah.
İkinizde mürekkep yalamış insanlarsınız, cahil değilsiniz.
Yaşadığın şok seni tepkisizleştirmiş olabilir. Bu çok doğal!
Heleki sakinleştirici ilaç kullanıyorsan...
Belki bir müddet tepkisiz kalman senin için daha hayırlıdır.
Yanlış bir karar almaktansa tepkisiz kalmak iyiliğinedir belki.
Fazla vakit kaybetmeden hukuki yollara başvurun yinede.
Hemen resmi işlem başlatmasanız bile bir avukata danışın lütfen!

Psikolojik rahatsız biri hemde kanser hastası ve de yaşlı...
Sizde pek sık ziyaret etmiyormuşsunuz.
Belki bakım için birileri geliyordur yanına, olamaz mı?!
Dışarıdan görenlerde farklı anlamıştır.
Her ne olursa olsun 4 yıl sonra eşinin ailesini araştırmaz insan.
En azında durup duruken araştırmaz.
Bi bit yeniği var ya bu işte hayırlısı...
Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…