400 lira verdi yanında bulunsun diye...
ben şimdi diğer sayfaları da okudum da sanki bu konu sahte yaa...bi kere ben bir mesajımda yazdım anneanneniz yaşlı ona hap içirip uyutup evinde böyle şeyler yapıyor olabilirler siz bir süre evi takibe alın kendi gözlerinizle görün diyorum tık yok konu sahibinde.benim kulağıma böyle bir şey gelse ben hemen gidip kontrol ederim aslı astarı var mı doğru mu diye.siz ve anneniz ne kadar rahat insanlarsınız ben anlamadım.ve ilk önce eşim araştırma yapanın kim olduğunu söylemiyor yazdınız simdi ise cemaatten arkadaşları diyorsunuz.çok da sakin ve rahat gördüm sizin çok canınız sıkıldı uydurup duruyorsunuz biz de okuyoruz ah vah yazık diye
bu yorumlardan sonra neyi bekliyorum gerçekten. ben göndermeliyim boşanma dilekçesini haklısınız. bu adama hiçbir şey değmez.
gerçekten bilmiyorum. şu an bütün güvenimi kaybetmiş durumdayım. kaldı ki bu kadar şeyden sonra ailemin yüzüne nasıl bakacak? şu an galiba beni eşimi kaybetmekten daha çok üzen bidaha anne olamayacak olmak.
arkadaşın anlattığı olay tamda bu şekilde varsa eksik tamamlamalı benceneeeyyyyyybide yanında bulunsun diye 400 tl mi verdi bakk sol gözüm seyriyo sinirden bak
An itibariyle gülmek istiyorum artık..kusura bakmayın arkadaşlar dayanamıycam
-Yemeğe nereye gidiyoruz tatlım?
-Babanın evine götürmem lazım..
-Neden?
-Ananen varya manik depresif olan,1 yıldır görüşmediğin..o şeymiş..şeyyy evine giren çıkan varmış..
-Ağlıyorum ama..
-Bende..
-Tamam gideyim o zaman..
-Şu 400 Tl yi de al yanında bulunsun:82:
Bu ne yaaaaaaaa
evet konu sahibi cevap verin bir önceki sayfada yazdığım mesaja o zaman her sorunun cevabını veririm yazmışsınız
neeeyyyyyybide yanında bulunsun diye 400 tl mi verdi bakk sol gözüm seyriyo sinirden bak
An itibariyle gülmek istiyorum artık..kusura bakmayın arkadaşlar dayanamıycam
-Yemeğe nereye gidiyoruz tatlım?
-Babanın evine götürmem lazım..
-Neden?
-Ananen varya manik depresif olan,1 yıldır görüşmediğin..o şeymiş..şeyyy evine giren çıkan varmış..
-Ağlıyorum ama..
-Bende..
-Tamam gideyim o zaman..
-Şu 400 Tl yi de al yanında bulunsun:82:
Bu ne yaaaaaaaa
Yok yok..bişey var tuhaf...
sanki bi dizinin ilk 6 bölümünü izleyip,yedinci bölüm yerine 36. bölümüne atlamış gibiyim..aradaki 30 bölüm kayıp...senarist çok rahat,izleyiciler o boşluğu doldurmaya çalışıyo ve kendilerini yiyolar sinirdensenarist böyle
inanın yazdıklarım sahte değil. yemin ederim...
oyle birsey var ise bile insan oturup ilk once karsilikli konusmaz mi duydum hayde babanin evine sacmalik yalnis anlamada kocanin hayatinda baska biri olmasinMerhaba 10 gündür büyük bir acı çekiyorum. Elimden de birşey gelmiyor. Ne olur bana yardım edin nasıl davranacağımı bilmiyorum artık.4 yıldır evliyim. Eşimle aramızda hiçbir problem yok. Kavga bile etmiyoruz ve çok severek evlendik. Sadece kayınvalidemle bazı problemlerimiz var. 4 eylülde kütüphaneye gitmek üzere evimden çıktım. Eşim akşam gelip beni alacak, birlikte yemek yiyecek ve eve dönecektik. Akşam 6 da eşim geldi, arabayla beni aldı. Arabaya ilk bindiğimde çok sessizdi. Bir gariplik olduğunu anladım ama ne olduğunu bilmiyordum. Birden ağlamaya başladı. Beni babamın evine bırakması gerektiğini söyledi. Ben ne olur anlat ne var diye yalvardım. Şok olmuştum. Babamlara giderken bir yandan ağlıyor bir yandan da anlatıyordu. Benim bir ananem var. 77 yaşında. manik depresif ve aynı zamanda kanser hastası. Üç çocuğu var. Ama hiçbiriyle oturmayı ve kendisiyle ilgilenilmesini kabul etmiyor. Komşularıyla kavga ediyor. Yıllardır bu yüzden bir sürü problem yaşıyoruz. Eşim ananem hakkında araştırma yaptırdığını, çevresinde ananem hakkında kötü şeyler söylendiğini söyledi. Komşuları ve esnaf ananemin evinde kim olduğunu bilmedikleri kadınların ve erkeklerin geldiğini söylemişler. Eşim böyle birşeyi kaldıramayacağını ve evliliğimizin bittiğini söyledi. Ben ağlama krizine girdim. Beni evin önüne bıraktı. akşam 19.00 gibi. Ertesi günde eşyalarım kolilenmiş olarak babamın evine geldi. İşin tuhafı ananemla ilgili böyle birşeyi daha önce biz hiç duymadık. 10 gündür 2 defa eşimle telefonda konuştuk. böyle bişey olduğuna asla inanmıyorum ama varsa da benim ne günahım var diyorum. sen mükemmel bir insansın ama senin tek suçun öyle bir ananenin torunu olmak diyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. böyle bişey yok diye yalvarıyorum ama kabul etmiyor. bir kere bile böyle bişey söylense benim için yeterli. ben bunu sindiremem diyor. sizce ne yapmalıyım?nasıl davranacağımı bilmiyorum. eşimi deçok seviyorum. onu kaybetmek istemiyorum...
arkadaşlar konu sahibinin üstüne gitmeyin bukadar ,ya gerçekse bütün anlattıkları ,ki ben inanıyorum gerçek olduğuna, allah korusun birinizin başına böyle bişi gelse(büyü falan)sizde tepkisiz kalırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?