Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

o lafım , "nelere takılıyolar" diyen arkadaşaydı canım sana değil , üzerine alınma

bizim şirkette de firewall var.
facebook a girebiliyoruz ama oyun veya video açamıyoruz.
buna rağmen kk ya bu sitenin oyunlarını açabiliyoruz.
dinleyebildiğimiz sadece tek bir radyo var.

belli kriterler var anladığım kadarı ile.
çok şükür girebildiğim yegane sitelerden birisi burası...

Sanırım bilgi işlemciler güvenlik duvarını yönetiyorlar canım. KK bi ara kapalıydı baskılarım neticesinde acıldı, facebook twitter karar gereği zaten yasak...

Burası olmasa catlardım herhalde.

Sanırım bilgi işlemciler güvenlik duvarını yönetiyorlar canım. KK bi ara kapalıydı baskılarım neticesinde acıldı, facebook twitter karar gereği zaten yasak...

Burası olmasa catlardım herhalde.

aynen canım. biz de giremiyorduk bir ara.
I.T. dept benden bıktı da açtılar şükür

Son düzenleme:

Çok güzel özetlediniz..Sırf ben de aynı şeyi düşündüğüm için AKLIM ısınamadı konuya..

manik depresyon kalıtımsal hastalık ömür boyu ilaç tedavisi şart,kanserden zor bir hastalık !

açtığın konulara baktımda çocuğun olmuyor galiba eşin bunu sorun etmiş olmasın yada uzun süredir sorun ediyordu da bu da bahanesi olmuş olmasın. ne bileyin yani insan eşi diye hergün beraber olduğu canı ciğeri bir insanı söylentiler yüzünden nasıl yüzüstü bırakır. yani anlamış değilim.evliliğnizde başka problemler var mıydı peki

tamam da bir mesaji birden fazla yazmanin anlami ne ?

netimdeki problemden kaynaklandı..öncekide eksik gitmiş zaten...ama iyide olmuş...birini görmezseniz birini görürdünüz...laf çatmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyorsunuz fırsat verdim işte size....:))) neyse yaa burada arkadaşın eşinin ve berbat ailesinin ön yargılı kafalarına hayret ederken aynı duruma düşmenin alemi yokk..:))

side canım,mutlaka olmaz olmaz diye bişey yok,neler geliyor insanın başına
ama ben bu fake olayını ilk kez burda duydum,ne olduğunu bile bilmiyodum
demekki böyle insanlar varki , bunu bi zevk bi eğlence gibi yapan ,insanların duygularıyla oynayan,zaten bu zaman içinde hepimiz bi çıkmazın içindeyiz,hepimizin sıkıntıları var
birde böyle bir şeyin keyfi olarak buraya yazıldığını düşünmek çok üzdü beni
sana yalan söylüyosun demiyorum ama bi çok arkadaşımn dediği gibi boşluklar var hikayende
ne olursa olsun annennen hasta yardıma muhtaç +psikolojil sıkıntıları var,onu bu hale getiren nedenler ne acaba,hiç kimse düşündüğü gibi getiremiyo bu hayatın sonunu
kimbilir zamanında neler yaşadıda bu hale geldi
bana kalırsa eşinin nedeni annenen falan değil başka sebebler var annenen bahanesi olmuş ama yazık yani bu gerçekten bi sorun olamamlı zaten
ne oldum demeyeceksin şu hayatta ...........ne olacağım
bir sabah kalkarsında vucudun tutmaz oluverir,akloın başında gitmiş oluverir
insanları yargılayan bencil insanlarla işin olmasın zaten
boşanmak hoş olmayan bir helaldir ama bahane çok saçma direkt istemiyorum boşanalım dese bu kadar ağır olmazdı herhalde,bahanein saçmalığına akıl erecek gibi değil
neye ALLAH cc yar ve yardımcın olsun,gerçek sebebi öğren mutlaka yoksa ömrün boyu için içini yer
zaten bu saatten sonra şahsen ben onunla nasıl sağlıklı bir evlilik yürütürsün aklım ermiyo

manik depresyon kalıtımsal hastalık ömür boyu ilaç tedavisi şart,kanserden zor bir hastalık !

Hastalık konusunda hem fikirim canım da benim anlamadığım kocaya ne oluyor? Anneannenin genelev islettigini mi düşünüyor, ortada kanıt yok bişi yok.

Başka bişi var bu işin içinde

ben de böyle düşünüyorum

canım konu sahibinin eşinin olmuyomuş bunu evlenmeden önce de biliyomuş sevdiği için kabul etmiş

SİDEciğim !!!! bugün anneannemle ilgili araştırma yapacağım demişsin. Canım yap tabii eğer bilmen gerken bişeyler varsa öğrenmiş olursun. AMAAAAA diyelim ki gerçekten yanlış bazı şeyler yaşadığını öğrendin. eeee ne olacak? yani o senin anneannen sonuçta senin onu verip yerine başkasını alman mümkün mü ? eğer yanlış bişeyler yaşıyorsa bile!!!... bunda senin bi suçun olamaz !!! tutup da haklı benim eşim deyip kabullenecek misin SAKIN!!! evet haklı olablir ama taş çatlasın onunla göörüşmeni istemi,yorum der olur biter O DA EN KÖTÜ İHTİMALLE !!!
senin özgüvenini elinden alıp eziklik hissettirmişler sana, aile bireyimin yüzünden rezil oldum duygusuna kapılmışsın gibi hissediyorum. SİLKİN !!! kendine gel !!! senin bi ayıbın YOK !!! evet insan bi yakını tarafından mahcup duruma düşürülebilir. Allah korusun ama bu senin ayıbın değil. Bunun farketmezsen bu bahaneyle EZİLİP duracaksın allah korusun

merhaba arkadaşlar. ben şu an izindeyim. henüz üniversiteler daha açılmadı biliyorsunuz. o yüzden evden yazıyorum. kendimi ananemin hastalığı nedeniyle ezik hissettiğim saptamasını yapmışsınız. bu çok doğru. bunu her zaman kullanıyorlardı zaten. laf sokuyorlardı sürekli bununla ilgili. ananemin bu hastalığı genetik. babası da böyleydi. o yüzden ben kendimi bildim bileli böyle. ama eskiden biraz daha sakindi. ben üniversiteyi okurken ve daha sonra yaklaşık 8 yıl onunla birlikte oturdum. elimden geldiğince ona baktım. ondan sonra uzun bir süre de annemlerin yanında kaldı. ancak mani durumuna geçince tam olarak ne yaptığını bilmiyor. bir gün bir baktık bağıra çağıra eşyalarını topladı atladı bir taksiye gitti. biz tekrar aldık getirdik eve. 3 kez bu tekrarlandı. şu an gerçekten başa çıkamıyoruz. ben de yalnız kalmasını istemezdim. ama dinlemiyor. evden atıyor bizi. bastonla dövüyor. o yüzden bu olayı yaşamadan gerçekten yorum yapabilmeniz mümkün değil. çaresizliği yaşamak çok zor arkadaşlar...

çok afedersiniz yorumum için sizi kırmam umarım ama ananizle birlikte 8 yıl yaşadığınızı bilmiyorduk. eşiniz sizi de yaptığı şeylere alet etmiş olabileceğini bu sebeple düşünmüş olabilir..

ama yine de kadın kansermiş.. kendi haline bırakmanız normal değil. bari belediyey falan bildirin..

haklısınız öyle düşünmüş olabilir. belediyeye de bildirdik. hatta mahkeme kararıyla bakırköye yatırılmasına karar verildi. ama kanser olduğu için yatırmadılar.

Seni çok iyi anlıyorum, çünkü bu tür hastalara yardım etmek bazen çok kolay olmuyor. Çevremden biliyorum. O tür hastaları görüp allahım aklımı alacağına canımı al der insan ÇOOK zor onun için de sizler için de ALLAH şifa versin. anneanneciğinin yardıma ihtiyacı var hastaneler de kanserden dolayı kabul etmiyor diyorsun, hadi ailen, annenler onunla gene de ilgilenmek zorunda desem, tamam da bizim konumuz bu değil o ayrı bir sorun.

Bİz EŞE dönelim, tekrar söylüyorum diyelimki hasta ya da yanlış şeyler yaşayan bir insan BU EŞİNİN SANA YAPTIKLARINI açıklamaz !!!! ya kızlar ben mi yanlış düşünüyorum ? :44:

haklısınız öyle düşünmüş olabilir. belediyeye de bildirdik. hatta mahkeme kararıyla bakırköye yatırılmasına karar verildi. ama kanser olduğu için yatırmadılar.

AYY AYY ALLAH AŞKINA canım yapma bunu lütfen kendine ağlayacağım ya sinirimden, evet öyle düşünmüş olablir diye gene kendini eziyorsun, sen kendini biliyorsun ya !!! 4 yıllık evlilik buu 4 yıll, ya nasıl bilmez senin ne olduğunu ?
haa anlatamadığın kendinle ilgili şeyler varsa bunu bilemem, benim söylemeye çalıştığım tek şey sana başkalarının utancını yüklemelerine izin verme

şimdi bişey diyeceğim kusuruma bakma lütfen !!! sinirliyim şöyle düşündüm: bakirelik yanlısı bir erkekle sen evlensen bakire çıkmasan boşanırsın hadi bunu anlarım, e bakire değilken evlensen, zaten bunu kabul etmiş 4 yıl sürdürmüşşşş, şimdi mi senin geçmişin geldi aklına ! nasıl zanneder ? insan eşini tanımaz mı bilmez mi ? madem baştan niye kabul ettiye döner o zaman iş, gene o hatalı olur bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…