Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

Eeeeee? O kadar kafa patlattık,sinir harbi yaşadık,paranoyak olduk...Sonuç ne???
Side75 ???? Nerdesin? Naptın?:44:

Ne yani sonuç yok mu?
İki saattir okuyorum, öldüm meraktan, arkadaş olayı ortada mı bırakmış öylece?
Gerçek sebebi öğrenemeyecekmiyiz?
Bu kadar basit bir şekilde evliliğini sonlandıran adamı klavyelerimizle linç edemeyecekmiyiz?

Merhaba kızlar,

Yarın sevgilimle çok özel ve unutamayacağı bir gece geçirmek istiyorum. Bana bişeyler tavsiye edebilir misiniz? Ne giyebilirm mesela? Nasıl daha güzel ve seksi görünebilirim?

eşinle mi barıştın?ayrıldın mı anlamadım

77 yaşında ki insandan onane bence kayınvalidenizin parmağı var gibi geldi bu işte ayrıca çocuğunuz var mı ???:26:

eşinle mi barıştın?ayrıldın mı anlamadım

yeni araştırmalar şunu gösteriyor hastalıklar genel olarak annaanne tarafı ağır basıyoryormuş manik depresyon kalıtsal bir hastalık çocuğnuzada vuruyor bu hastalık

en dikkatimi çeken konu sahibinin bir koli gibi baba evıne bırakılması oldu..

senin kocan sana kusur bulacağına dönüp aynaya baksın

o kadar mükemmelse çıksın evden kendi gitsin ama yook

eminim o evın kurulmasında ondan daha çok emeğin vardır

o ev onun dimi sen de orada duran bır vazo gıbı ısterse alır sever ısterse bırakır...

bu erkeler eskide kalmış ceketini alıp çıkanlar...biz kadınlar ne enayi olduk böyle...

eşya gıbı baba evınden al baba evıne bırak...

yeni araştırmalar şunu gösteriyor hastalıklar genel olarak annaanne tarafı ağır basıyoryormuş manik depresyon kalıtsal bir hastalık çocuğnuzada vuruyor bu hastalık

başka bi konusunda da sevgilisi için bizden tavsiye bekliyo...anlamadım ben

evet bende inandırıcı bulmadığım için copy paste yaptım.ne alaka
evli değilmiydi?yoksa ayrıldı sevgilisi mi var anlamadım

bence eşiniz yavaştan çocuk planları yapmaya başlamış ve anneannenizin hastalığı hakkında komşulardan yanlış bilgiler almış. aynı hastalığın (artık ne duyduysa) kendi çocuğunda da çıkabileceğinden korkuyor. o yaştaki bir insanın evine giren erkekler hiç kimseyi rahatsız etmez normalde. bence olayın bu yönünü de düşünün. yada daha büyük bir ihtimalle hayatında başka biri var ve kendinin temize çıkarmak için bu bahaneyi öne sürüyor. her koşulda böyle bir adamdan ne koca ne de baba olacağı için bence ayrılmanız ve hayatınıza başka biriyle devam etmeniz daha mantıklı olacaktır.

bence arkadaş kafasında kurup hikaye yazmıs başka konuda sevgilim için n giyeyim deyip yardım bekliyo şimdide kalkmıs 4 yıllık evliyim anaannem yzünden eşim beni terk etti diyor pess yani

aynen bende anlayamadım..bende baktım konuya sevgilisiyle buluşcakmış seksi görünmek için ne giysinmiş..
yani konuyu iyice okudum üzüldüm içim acıdı ama bu da fos cıkarsa artık yuhh dicem yanii.bu kadar insan derde ortak olmuş fikirlerde bulunmuş aslı astarı yoksa pess artık..

İyi de böyle birşey olsa dahi ailesini seçemez ki. Katil olan ne pis suçlar işleyenler var onların çocukları da mı suçlu şimdi? Ben eşinizin böyle bir bahane ürettiğine inanıyorum. Ailesinin ya da başka kişilerin etkisi vardır. Gidip gelmenizi istemez en fazla böyle bir şey varsa bile. Ki açıkcası olduğuna da inanmıyorum.

bisey sorabilirmiyim ?? kadincagaz , erken menopoza girecegim anne olamayacagim derken , siz neden 36 yasinda ve hamile oldugunuzu yama geregi duydunuz ??? yangina korukle gitmek degil mi bu ???

yangına körükle gitmek değil bence. örnek vermiş umut olsun die.
birde erken menepoza soğan kürü iyi geliyormuş die duydum.

o kadar saçma ki aklım durdu kardeşim.. Ne diyeceğimi şaşırdım severek hem de çok severek evlendik diyosun nerde bu sevgi be!! Eşin çok büyük hata yapmış annreannenin rahatsız olduğunu bilmior mu ya valla çok saçma kardeşim kusura bakma.. :S

gerçekten böyle bişey yapıyorsa veya yaptıysa çok büyük saygısızlıktır bu.. Ne yani insanlıktan çıkıp başka şeyler olmak için mi uğraşıyor konu sahibi ayıp ayıp.. Sokakta vicdan oyuncuları oluyor ya ondan farksızsın şuan böle bişey yaparak.. kendinden utanmıyorsan anneanne kavramını kulladığından utan!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…