13-14 gün oldu ama geldiğiniz nokta bu mu bu rezalet karşısında?
Babanı babası aradı,baban kabul etmedi...
Kocandan ses seda çıkmıyo mu?
Hala hesap sormadın mı?
Evine hala hiç uğramadın mı?
Anneannene gitmedin mi?
Alper Tunga öldü mü?
Emdi yürek yırtılır o zaman
Keske babaniz gorusmeyi kabul etseymis. En azindan gelin bakalim sizin derdiniz ne deme firsati olacakti. Sizin bosanacaginizi soyleyecekti ve bu isin aslini soracakti. Bilmiyorum arkadasim sizi tutan ne ki gidip o adama hesap sorup bir açiklama istemiyorsunuz... Buna hakkiniz var...
adamın kızını fahişelik yapmış gibi kapının önüne koymuşlar, daha ne görüşcek adam. tenezzül dahi edilemez. (verdiğim örnek için konu sahibinden özür diliyorum ama gördüğü muamelenin tam karşılığı bu maalsef)
Peki bunun hesabı sorulmayacakmı?
Böyle sakinlikle normal bir boşanma sürecimi gerçekleşecek?
Konu sahibinin sakin tavrı zaten beni benden aldı..
Ayrıca bişey söyliycem..tamam herkesin olaylara yaklaşımı tepkisi tavrı değişiktir..kimi ortalığı yıkar kimi sessiz sakin bekler..
Ama yüksek lisans yapmış ve ünv de hocalık yapan bir akademisyenin ,böyle ayarsız ve kabul edilemez bi ihanete karşı tavrı bu olamaz ya da olmamalı yaaa...
Hikayeye inanmıyor değilim bu arada..Bence hikaye gerçek ama tekrar ediyorum,çok tuhaf şeyler var..fazla eksik..
Filmi ortasından izlemeye başlamışım gibi..
Bi diziyi 15 bölüm atlamışım gibi..
arkadaşlar ben bugün ananeme de gitttim. bütün komşularıyla da konuştum. eve birileri geliyor mu filan diye de sordum tekrar. daha önce de bir arkadaşıma sordurmuştum. herkes benimle dalga geçti. böyle birşey olabilir mi filan diye?... ben bile bir an şüphelenmiştim. o yüzden şu an kendimden nefret ediyorum. ve hasta ve yaşlı bir kadına atılan bu iftirayı hiçbir zaman affetmeyeceğim. eşimin babası da büyük ihtimalle anlaşmalı boşanmamız için babamı ikna etmeye çalışacaktı... ama bağırdı çağırdı telefonda arayan kişiye... sonra da oturdu, ağladı. 31 yıldır babamı ilk defa ağlarken görüyorum....çok canım acıyo...
arkadaşlar ben bugün ananeme de gitttim. bütün komşularıyla da konuştum. eve birileri geliyor mu filan diye de sordum tekrar. daha önce de bir arkadaşıma sordurmuştum. herkes benimle dalga geçti. böyle birşey olabilir mi filan diye?... ben bile bir an şüphelenmiştim. o yüzden şu an kendimden nefret ediyorum. ve hasta ve yaşlı bir kadına atılan bu iftirayı hiçbir zaman affetmeyeceğim. eşimin babası da büyük ihtimalle anlaşmalı boşanmamız için babamı ikna etmeye çalışacaktı... ama bağırdı çağırdı telefonda arayan kişiye... sonra da oturdu, ağladı. 31 yıldır babamı ilk defa ağlarken görüyorum....çok canım acıyo...
Canım sonuç ne peki?
Ne yapmayı düşünüyorsun?:44:
Anlaşmalı boşanmadan kim bahsetmiş?
Eğer böyle bi durum varsa kendi şartlarını ekle anlaşmaya..tazminat iste,nafaka iste falan filan...
Ya böyle iş mi olur Allahaşkına..
Konuyu takip eden tüm KK üyeleri çıldırmak üzere resmen...
Eşin olucak yaban domuzu (kusura bakma demiycem,bakabilirsin) ile görüşmedin mi hiç?
İş yerine git,yolunu bekle .. ya bişeyler yap artık nolur????
merhaba arkadaşlar. dünden beri yoktum. dediğim gibi gidip araştırmam gerekiyordu. çevreden beni tanıdıkları için bir arkadaşım benim için araştırdı. ananemin çok kavgacı olduğunu söylemişler arkadaşıma. sonra eve geç geldiğini ve taksiyle geldiğini söylemişler. birkaç kişi de evin önünde geç saatte taksiler durduğunu, birilerinin eve girip çıktığını söylediler. bu yüzden herşey olabilir diye düşünmüşler. kafalarında bunu yakıştırmışlar yani. gözleriyle gördükleri birşey yok. ama eşim zaten benim yaptığım hiçbir açıklamaya önem vermediği için. ihtimali bile yeterli diyor biliyorsunuz. bu saatten sonra bu evliliği sürdürmek niyetinde tabi ki değilim. ayaklarının üstünde durabilecek bir insanım. beni ne kadar sindirip ezdiklerini geriye baktığımda daha iyi anlıyorum. yaşadığım herşey çok saçma ve türk filmi senaryosu gibi gerçekten...
Merhaba 10 gündür büyük bir acı çekiyorum. Elimden de birşey gelmiyor. Ne olur bana yardım edin nasıl davranacağımı bilmiyorum artık.4 yıldır evliyim. Eşimle aramızda hiçbir problem yok. Kavga bile etmiyoruz ve çok severek evlendik. Sadece kayınvalidemle bazı problemlerimiz var. 4 eylülde kütüphaneye gitmek üzere evimden çıktım. Eşim akşam gelip beni alacak, birlikte yemek yiyecek ve eve dönecektik. Akşam 6 da eşim geldi, arabayla beni aldı. Arabaya ilk bindiğimde çok sessizdi. Bir gariplik olduğunu anladım ama ne olduğunu bilmiyordum. Birden ağlamaya başladı. Beni babamın evine bırakması gerektiğini söyledi. Ben ne olur anlat ne var diye yalvardım. Şok olmuştum. Babamlara giderken bir yandan ağlıyor bir yandan da anlatıyordu. Benim bir ananem var. 77 yaşında. manik depresif ve aynı zamanda kanser hastası. Üç çocuğu var. Ama hiçbiriyle oturmayı ve kendisiyle ilgilenilmesini kabul etmiyor. Komşularıyla kavga ediyor. Yıllardır bu yüzden bir sürü problem yaşıyoruz. Eşim ananem hakkında araştırma yaptırdığını, çevresinde ananem hakkında kötü şeyler söylendiğini söyledi. Komşuları ve esnaf ananemin evinde kim olduğunu bilmedikleri kadınların ve erkeklerin geldiğini söylemişler. Eşim böyle birşeyi kaldıramayacağını ve evliliğimizin bittiğini söyledi. Ben ağlama krizine girdim. Beni evin önüne bıraktı. akşam 19.00 gibi. Ertesi günde eşyalarım kolilenmiş olarak babamın evine geldi. İşin tuhafı ananemla ilgili böyle birşeyi daha önce biz hiç duymadık. 10 gündür 2 defa eşimle telefonda konuştuk. böyle bişey olduğuna asla inanmıyorum ama varsa da benim ne günahım var diyorum. sen mükemmel bir insansın ama senin tek suçun öyle bir ananenin torunu olmak diyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. böyle bişey yok diye yalvarıyorum ama kabul etmiyor. bir kere bile böyle bişey söylense benim için yeterli. ben bunu sindiremem diyor. sizce ne yapmalıyım?nasıl davranacağımı bilmiyorum. eşimi deçok seviyorum. onu kaybetmek istemiyorum...
arkadaşım iki mesajınızda söyledikleriniz birbiriyle resmen ters. önce arkadaşınızın araştırdığını ve insanların anneanneniz hakkında eşinizi doğrular nitelikte konuştuğunu yazmışsınız son mesajınızda da insanların böyle birşey yok tarzı konuştuğunu yazmışsınız. anlam veremedim...
adamın kızını fahişelik yapmış gibi kapının önüne koymuşlar, daha ne görüşcek adam. tenezzül dahi edilemez. (verdiğim örnek için konu sahibinden özür diliyorum ama gördüğü muamelenin tam karşılığı bu maalsef)
arkadaşım iki mesajınızda söyledikleriniz birbiriyle resmen ters. önce arkadaşınızın araştırdığını ve insanların anneanneniz hakkında eşinizi doğrular nitelikte konuştuğunu yazmışsınız son mesajınızda da insanların böyle birşey yok tarzı konuştuğunu yazmışsınız. anlam veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?