Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

türk erkeği saçmalamakta çığır açtı son zamanda.

konu saibinin eşi bu tür mevzulara bu kadar takık bir insan olsa, evlenmeden çok önce bu araştırmasını yapar evlenmezdi hatta yaklaşmazdı bile. çok basit.

benim içimden bir ses, uzunca bir zaman sonra bu işin altından %99 başka bir kadın olayı çıkacak diyor. kk tecrübelerime dayanarak söylüyorum. bir erkek saçma bir sebeple karısını/sevgilisini hayatından uzaklaştırıyorsa tek sebep bu oluyor. yani ne olursa olsun sevgili konu sahibi, kendinizde kabahat arayıp tatlı canınızı katiyyen üzmeyin. siz tertemiz ve saf bir insansınız, bütün ahlarınızı ediniz geri durmayınız. balık bilmezse Halık bilir. görüşmeyin de. anannız babanız sizi sokakta bulmadı bu insanların eline bırakacak kadar.

Aynen bende cok merak ediyorum herseyi cunku o kadar sacma bir nedenle bosnama istegi olmaz!!! kimse kimseyi kandirmasin seninle boyle yipratmaya kimsnin hakki yok! esinde olsa babanda olsa!!!

Baban neden kabul etmedi belki birseyler yanlis anlasilmistir belki cozum olurdu bu konusma...

Anneannen ne yapiyor simdi? hala gezmeye devam mi?

adamın kızını fahişelik yapmış gibi kapının önüne koymuşlar, daha ne görüşcek adam. tenezzül dahi edilemez. (verdiğim örnek için konu sahibinden özür diliyorum ama gördüğü muamelenin tam karşılığı bu maalsef)

Peki bunun hesabı sorulmayacakmı?
Böyle sakinlikle normal bir boşanma sürecimi gerçekleşecek?
Konu sahibinin sakin tavrı zaten beni benden aldı..

Peki bunun hesabı sorulmayacakmı?
Böyle sakinlikle normal bir boşanma sürecimi gerçekleşecek?
Konu sahibinin sakin tavrı zaten beni benden aldı..

Ayrıca bişey söyliycem..tamam herkesin olaylara yaklaşımı tepkisi tavrı değişiktir..kimi ortalığı yıkar kimi sessiz sakin bekler..
Ama yüksek lisans yapmış ve ünv de hocalık yapan bir akademisyenin ,böyle ayarsız ve kabul edilemez bi ihanete karşı tavrı bu olamaz ya da olmamalı yaaa...
Hikayeye inanmıyor değilim bu arada..Bence hikaye gerçek ama tekrar ediyorum,çok tuhaf şeyler var..fazla eksik..
Filmi ortasından izlemeye başlamışım gibi..
Bi diziyi 15 bölüm atlamışım gibi..

Arkadaşım eğitim bir yana insan olarak ananeye dil uzatılması(ki böyle birşey gerçek olsa bile kadın birileri tarafından kullanılıyor ve başı belaya bile girebilir)ailenin karalanması(boşanmanın gerekcesi olarak, çevreye ballandıra ballandıra anlatacak bir kayınvalide var) evliliğin bitirilmesinden öte bu kabul edilemez.
Arkadaşın anne babasının gidip bunun hesabını sormaları gerek..
Evliliği kurtarmak değil konu..

Altında yatan nedeni umarım öğrenir sebep bu değil kesinlikle...
Paketleyip kargo edilecek birşey değil evlilik.

arkadaşlar ben bugün ananeme de gitttim. bütün komşularıyla da konuştum. eve birileri geliyor mu filan diye de sordum tekrar. daha önce de bir arkadaşıma sordurmuştum. herkes benimle dalga geçti. böyle birşey olabilir mi filan diye?... ben bile bir an şüphelenmiştim. o yüzden şu an kendimden nefret ediyorum. ve hasta ve yaşlı bir kadına atılan bu iftirayı hiçbir zaman affetmeyeceğim. eşimin babası da büyük ihtimalle anlaşmalı boşanmamız için babamı ikna etmeye çalışacaktı... ama bağırdı çağırdı telefonda arayan kişiye... sonra da oturdu, ağladı. 31 yıldır babamı ilk defa ağlarken görüyorum....çok canım acıyo...

Bence es in hem aglarim hem terkederim psikoljisinde
olmasinin sebebi kesinlikle dis etkenlerdir.
Yani sorun anneanne degil. En azindan es icin. Sorun kayinvalide nin , konu sahibinin anlattigi davranislar dogrultusunda ; zaten en basindan beri konu sahibini benimseyememis olmasi ve anneanne olayinin da en büyük bahane olmasidir. Ayni zamanda es in cevresinin ( aile , arkadaslar, cemaat vs. ) bu anneanne olayini kaldiramamasidir. Altini ciziyorum es in degil.

Bu durumda koca nin konu sahibine olan sevgisi degerlendirilmeli ki bunu da az cok anlamis olduk.

Ben olsaydim evi basina yikardim diyemeyecegim. Zira , koca direk kestirip atmis. Yani bu olayin gercekten de geri dönüsü yok.
Ancak yukarida saydigim cevre izin verirse es geri dönebilir ki o da cok uzak bir ihtimal.

Anneanne konusunun gercek olmasi zaten büyük ihtimal di ki su an öyle de görünüyor.
Su an tek yapilacak sey es le oturup yüzyüze konusabilmek,
anneanne olayini karsilikli kabul etmek ya da yok saymak ve bu durumda ne yapilabilecegi konusunda uzlasmaya calismaktir.

Bunun tek cözümüde koca nin blundugu ve etkisi altinda oldugu cevreyi beraberce terketmeden gecer.

neyi araştırıp soruyorsun canım saçmasapan bir gerekçe sunmuş eşin sana belli başka şeyler var bu işin içinde ama neyse ne defet hayatından bu insanları yazık babanın ağladığına bile değmez bunlar.nafaka tazminat neyse hakkın sonuna kadar al yol ver gitsin bir an önce kurtul canım

Bir önceki msj imdaki anneanne olayinin gercek olma ihtimalini sizin bir önceki
msjinizda belirttiklerinize göre yazmistim. Eger öyle bir sey yoksa ki aslinda hic
önemli bile degil bu konu; cümlemi geri aldigimi belirtmek isterim.

Yinelemek isterim ki ; aslinda anneanne konusunun dogru olup olmadigi hic mi hic önemli degil.

Son düzenleme:

Canım sonuç ne peki?
Ne yapmayı düşünüyorsun?:44:
Anlaşmalı boşanmadan kim bahsetmiş?
Eğer böyle bi durum varsa kendi şartlarını ekle anlaşmaya..tazminat iste,nafaka iste falan filan...
Ya böyle iş mi olur Allahaşkına..
Konuyu takip eden tüm KK üyeleri çıldırmak üzere resmen...
Eşin olucak yaban domuzu (kusura bakma demiycem,bakabilirsin) ile görüşmedin mi hiç?
İş yerine git,yolunu bekle .. ya bişeyler yap artık nolur????

kesinlikle. gerçekten çıldırmak üzereyiz ! bişeyler yap bence de. ama iş yerine falan gidersen barışmak için gitmiş gibi bi izlenim oluşabilir çekincesindeyim. etrafa da seni kötülüyorlardır mutlaka. bak barışmak istiyor da biz istemiyor havası yaratmalarına izin vermemek lazım. Buna DİKKAT et. kardeşin avukatmış zaten hukuksal anlamda akla ihtiyacın olmayacaktır. İFTİRA DAVASI AAAAAAÇÇÇÇ !!! mutlaka aç!!! hakaret değil sadece bu. tazminat iste. boşanma davasından önce bu dava dilekçesini ver. eğer başkası varsa hayatında boşanamasın otursun poposunun üzerine.... DİYO bana ŞEYTAN :26: :44:

arkadaşım iki mesajınızda söyledikleriniz birbiriyle resmen ters. önce arkadaşınızın araştırdığını ve insanların anneanneniz hakkında eşinizi doğrular nitelikte konuştuğunu yazmışsınız son mesajınızda da insanların böyle birşey yok tarzı konuştuğunu yazmışsınız. anlam veremedim...

böyle saçmalık olur mu ya

sanki sen yapmışsın gibi sorgusuz sualsiz eve paket servis, töbe töbe ya

çok özür diliyorum canım üslubumdan dolayı ama şaşkınım eşinin yaptığı şeye, 4 yıllık bir evlilik neticede, sen niye bu kadar kolay kabullendin izin verdin seni babana bırakmasına falan hiç anlamadım hele eşyaları falan yollamak ne demek miş ya? altında bişey var bunun araştır bence

evet orada bi terslik var...

ama en kötü ihtimal anneannen yanlış bişey yaşasa da bu senin suçun değil bunu unutma !

anneanneni bunca yıl sonra niye araştırıyo bu adam diye sormuştum hatırlarsan, buna yanıt vermedin. bi fikrin var mı bu konuda ? aklıma gelen bişey var ama senin cevabın doğrultusunda paylaşmam daha doğru olacak ... onun için soruyorum yanlış anlama

Cok enteresan bir durum:26:

sonucta bu adam duymadan etmeden nasil böyle davranabiliyor...gercekten cok ilginc hemen ikinci gün esyalar kargoyla geliyor...

sen onun hayat arkadasisin ve bir iki kisi demis anaannen biseler yapiyor ve esin hemen seni bosamak istiyor...senin sucun ne ki bu durumda,hem öyle yangindan mal kacirmak gibi sanki ne olacakti seni eve götürüp sakince anlatip hadi o zaman götürseydi babanlara yine ayri bir dert olurdu ama böylesi gercekten cok tuhaf...

ya bu adam 4 yil boyunca nasil seninle evli olup iki dakikada silebiliyor....kafam cok karisti:26::26:

Ben artik takip etmekde zorlaniyorum

Kafam karma karisik oldu :26:

Nasil bir durum bu yaa!!

Ortada fol yok yumurta yokken nasil bu hale gelmeyi basardiniz anlamadim gittii

O kadar kolay degil bu isler decemBer. Gorusmeleri bu rezilligin kaynagini ogrenmek için ve hesap sormalari için gerekliydi. Su an her sey muallakta kalmis durumda. Adamin ailesi ve kendisi bir skandala imza atiyorlar ve yaptiklari yanlarina kar kaliyor. Kimse yakalarina yapisip hesap sormuyor nasilsa.

Evet dediginiz gibi olmus. Side75 durum gittikçe karmasiklasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…