Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

bence eşinizz aşırı derecede saçmalamış.. yaptığı şey çok ayıp.. bence bu sadece bir bahane sizin evliliğinizin anlattığınız gibi 4 4 lük olduğuna eminmisiniz? o şekilde hiç kavga bile etmeden 4 yıl geçiriyorsunuz sonra neydüğü belirsiz bi olay yüzünden annennin evine bıraklıyorsun eşyaların kolilerle eve geliyor ertesi gün .. bu olay gerçek bile olsa eşin sana destek olması gerekirdi sonuçta insanız başımıza ne geleceği belli olmaz..

Peki bunun hesabı sorulmayacakmı?
Böyle sakinlikle normal bir boşanma sürecimi gerçekleşecek?
Konu sahibinin sakin tavrı zaten beni benden aldı..

cennet kolay değil, cehennem lüzumsuz değil. hadi verin cezasını bu adamın, nasıl vereceksiniz? ne yapsanız pişman olur bu salak sizce? ha?

hayret bi olayyy...bencede baska bi sebep vardır ...uzun zamandır planlıyordu demek kii hemen eşyalarda toplanıp gönderılmıs...ailecek güzel bi planlaa senii saf dısı bırakmıslar bence..

eŞİNİZ NORMAL DÜŞÜNEMİYO BENCE ...
ANNEANNENİZİN SORUNU GERÇEK DAHİ OLSA BU Bİ SAÇMALIK ...
SİZİN KARAKTERİNİZ DAVRANIŞLARINIZ ÖNEMLİ OLAN ...
BİTİRMEK KOLAY DEĞİLDE BU ADAMLA ANLAMAKTA ZR OLSA GEREK ..
YENİ Mİ EVLİSİNİZ ?

hiç düşünme boşan. böyle bir adamla evli olsan ne olur olmasan ne olur. baksana ailesi de onun gibi. ucuz atlatmışım de ve hiç üzülme. bırak davayı o açsın. yapabiliyorsan sana attığı iftiraları duyan bilen gören birilerini de şahit tut. yapabiliyorsan belgele. sağlam bir nafaka iste. iliğini kurut. sonrada ailene hakaretten ve iftiradan tazminat davası aç. ve dönüp arkana bakma bile. böyle insanlarla vakit kaybetmeye gerek yok. hayat çok kısa. kimsenin seni veya suçsuz günahsız aileni üzmeye hakkı yok. bak nasıl sinirlendim ya. 8 aylık hamileyim. sana yemin ediyorum eşim bugün böyle birşey yapsa dönüp arkama bakmadan giderim. böyle adamla yaşlanılır mı be. boşuna gözyaşı falan dökme. değmez bu adama. defolsun gitsin.

evet yaa neler oluyor side 75

aman birak bu adami napicaksin daha..varsayalim anannen gercekten oyle bisey yapiyor..bunda senin kabahatin ne? senin iyi bi insan oldugunu bildigi halde sirf senin ailenden birileri yanlis diye seni birakiyorsa iyi valla.. yarin birlessenizde baska sebepten birakir oyleleri guven olmaz kusura bakma biraz sert konustum ama..cocugunuz yok mus sevindim..bence cok iyi dusunun..zor bir durum ama bu adam sizi boyle kedi yavrusu gibi hopp birakiyor ananneniz yuzunden..kaldiki oyle bisey yok diyosunuz.. onun ailesinden biri bu durumda olsa siz birakirmiydiniz? birakmazdiniz..amaan erkek milleti iste..ama sizin esinizde cok bencilce davranmis..boylede davranir hep.bence artik sizde ona guvenmeyin..

onu bunu boşverde seni allah korumuş sanırım bu hafta transferim yapılacaktı diyosun birde böyle bir adamdan çocuğun olsaydı herşey daha zor olurdu eşinin psikolojik sorunları olabilirmi acaba

slm canim ne yapiyorsun ne var ne yok gebislik nasil gidiyor guzelim benimmmm topigimizde patla var hamisler gelyior Allahin izni ileee

gelismeler oldu mu bilmiyorum ama bu adama adam bile diyemiyorum...
millet tecavuze, iftiraya ugrayan karisini bile alip bagrina basiyor arkasinda duruyor bu adam karisinin anneannesinin yasadigi hayattan oturu karisini aniden kapinin onune koyuveriyor hem de hic bir sey aciklamadan...
adam bile demem bu sahsiyete ben...
bosa gitsin...en dogru secim bu canim...
cocuk meselesine de cok takilma, kimle hamile kaliyor kimlerrr...

canım yaşadıkların çok üzücü ama olan olmuş artık.allah atlatmanda yardımcın olsun.
sessizce takip ettim seni..ama görüyorum ki uzun zamandır siteye girmiyorsun.özel mesajın da kapalı..
erken menopoz ve bebekle ilgili söylemek istediklerim var sana.mesajımı görürsen mutlaka sen bana özel mesaj at.
umarım görürsün !

Son düzenleme:
Ne pis insanlarmış ya...Onun öyle bir günahı olsa bile senin suçun ne...gerizekalılar ya..
Allah belalarını versin böyle haksızlık yapanların...

ay lütfen ya, bu bir şaka olsun....

eşine inanmıyorum, inanmak istemiyorum. canım lütfen sen üzülme.... o senin babanın evine bırakan eşin, annesi yaşlanıp hastalandığında görür dünya kaç bucakmış...

yazıklar olsun ya.

güzelim etme bulma dünyası. diyelim ki anaannen hakikaten kötü şeyler yapıyor. bugün bunun için seni kınayıp çok pis bir şekilde boşayan adamın yarın anasından, bacısından çıkmayacağının garantisi yok.

bana da bahane gibi geldi. üstelik o nasıl boşanma şekli? eşyaları kolileyip yallah baba evine... terbiyesiz adam. başka sebepten de boşanabilirdiniz bu mu uslubu?

ben inanmıyorum bu sebeple bittiğine. mahkemede ne diyecek çok merak ediyorum. "anaannesi hakkında dedikodu var" desin hakime aynen sana dediği gibi.

kurtulduğuna sevin. ama emin ol çıkar ondan da.

Arkadaşlar son gelişmelerden haberiniz var mı?.. Lütfen konu açtığınız zaman iyi yada kötü sonuçlandırın. Merak içinde kalıyoruz.

ne garip? acaba eşiniz ve onun ailesi neden özellikle anneannenizi araştırma ihtiyacı duymuşlar çok ilginç
bu nasıl bir ayrılık sebebi yahu?diycek kelime bulamıyorum.hem de 1 yıldır görmediğniz anneanneniz buna sebep olması enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…