Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

4 yıılık evlilk boyunca birbirinize hiç birşey vermemiş aile olamamışsınız demek ki..

bence bu adam için üzülmeyin. saçma bir dedikodu yüzünden ailesinin ağzına bakarak sizi terk ediyor. ailesi de bir yuvanın dağılmasını destekliyor.
bu işin içinde başka bir iş var.
babam tecavüzcü,annem uyuşturucu tiryakisi anannem kötü yolda kadeşim mafya bile olsa beni ben olduğum için sevmeli bir adam

sanıyorum çocuk sahibi değilsiniz. bununla ilgili bir sorun varmıydı?

eğer anneanneniz hakkında kötü şeyler olsa bile k, 77 yaşındaki koskoca kadın gidip gelmeyelim deyip bir çözüm bulabilirdi. bir de ona bunu nasıl söylemeye cesaret etmişler yok böyle bir mantık. tamamen saçmalık.

Allah allaaahh

Yemin ediyorum ağzım açık okudum ve şok oldum

Bu ne saçma bir bahane yaa,eşiniz fena fişfişlenmiş ailesi tarafından..Anneanne dünya kötüsü bi insan bile olsa bunun acısı neden sizden çıkarılır çok saçma geldi,diğer arkadaşlara katılıyorum ve işin içinde başka bir sebep var diyorum bende...Seven insan bunu yapmaz çünkü...

ben dedim ki eşime. gel birlikte gidelim konuşalım. bakalım kim diyorsa bana da söylesinler. benim göstereceğim insanlarla da konuş. beni ve ailemi de dinle. ama gerek yok. ben duyacağımı duydum diyor. konuştuğum insanları öğreneceksin de ne olacak diyor. nasıl ispat edeceksin ki. bir kişi bile bunu söylese benim için yeterli kaldı ki çok kişi söylüyor diyor. nasıl ispat edebilirim ki?

bu kisilikdeki bir insan icin hic ama hic degmez gercekten
adam olan karisina sahip cikar böyle bir durum varsa bile onu ört pas eder
ilk yapacagi is karisini kapninn önüne koymak olmaz
acin tazhminat davasinin alasini derim bosanin gitsin bu adamdan koca olmazki zaten

başka bir sebep yoksa gerçekten karaktersiz bi insanmış..ailesi zorlamış olsa bile olcak iş degil. senin evliligine ne karışır ya. hadi sen sürekli annneannende olsan yani gidip gelsen diyelim onun o dedikoduları dönerken sende ordasın fln die olabilirdi.. kafam karıştı gerçekten cok bomboşş bi sebep bu

4yıllık evlisiniz çocuk yok mu?sorun bu mu acaba eşinize baskasını mı bulmuş ailesi...
hiç kavga etmedik diyorsunuz ya birbirinizi sever miydiniz ne bileyim eşiniz sizi sever mi bundan emin misiniz?
hangi erkek manyak bi nine için karısını terk eder ki?
sudan bir sebep resmen salak yerine koymuşlar sizi...siz nasıl olur da kendi evinizden sabahın11inde cıkarılırsınız gidin çilingirle kapıyı kırdırın orası sizin eviniz babanız anneniz konuşsun size resmen eşiniz iftira atıyor hiç tanımamış 4yılda sizi...
baska kadın bulmuş kendine ya da ailesi yeni bi gelin bulmuş eşiniz de sizi sevmiyor ki evden atmış...terbiyesiz insanlar bunlar...anlattıklarınıza bakınca bu sebebe inanan saf olur..siz inanmayın lütfen bu bahaneye..

evet çocuk problemimiz var. eşim evlenmeden önce benim çocuğum olmuyor dedi bana. buna rağmen çok sevdiğim için onunla evlendim. tüpbebek tedavisi olduk. bu hafta da transfer yapılacaktı. bu olaydan sonra mümkün olmadı tabi... ben herşeye rağmen onu deli gibi sevdim herşeyi göze alarak. bu durumu ailemden bile sakladım ama karşılaştığım durum bu...

aman arkadaşım eşin hiçte söylediğin gibi sevmiyormuş seni.sen farkında olmadan birşeyler dönüyormuş etrafında..böyle saçma bir bahane olabilir mi?

siz biseyleri ispat etsenizde esiniz size inanmiycak adeta bahane aramis kendince bulmus erkekce karsiniza cikip ben bosanmak istiyorum diyememis her nesebebten bilemiyorum ama sebeb anneaanneniz kesinlikle degil

sen böyle basit karakterli bi adamla daha devammı etmek istiyosun.Allah bildiği gibi yapsın onları.sana yazık etmişler...

hayatımda duyduğum en mantıksız ayrılık nedeni bu canım.artı olarak ben bu araştırmayı eşinin yaptırdığına inanmıyorum,olsa olsa kayınvaliden bir yerlerden duyup eşini doldurmuştur açıkçası. yoksa bir erkek zihni karısının anneannesini araştırmayı akıl etmez. ayrıca anneannen öyleyse ne olmuşki???yani sana ne madem görüşmüyosan.yazık değilmi...sözde namus kumkumalığı yapacak eşinin ailesi...kayınvaliden de övüne övüne anlatacaktır kesin milletin yanında "duyar duymaz gelini anasının evine postaladım" diye...bu mu yani? namus bumudur... 4 yıldır bir kızcağızla evli dur,sonra senin anneannen böyle... allah bildiği gibi yapsın ne diyelim...

ispat etmek zorun damısın ki?anneannenin namusu kocana niye dokunmuş sen temizsen yaşlı ve ruh hastası bi kadından ona ne..

ha bide sorun eşinde sen bunu kabul edip evleniyorsun,sonra sana bunu yapıyor.................

Yani bu işin içinde kesin eşinizin anlatmadığı bişey var.
Boşanmaya bahane arıyo desem bu kadar yaratıcı bahane olamaz.Seni bilmem kimle görmüşler bitti deseydi daha bişeye benzerdi,söylediği çok farklı değil zaten ananeni bilmem kimle görmüşler.
Bu olayda bence ananenle ilgili bişey vardır yine ama bişeyler kesinlikle eksik.

belki de kilit sorun budur.

bu hafta transfer yapılacaktı. ama o babalığave aile olmayahazır değildi.

kaçış yolu olarak bu saçmalığı buldu!

açın gözünüzü lütfen. büyük bir yalanın içindesiniz.

Bu olanlar tamamen bir saçmalık. Nasıl bir oyunun içine düşmüşsün böyle. Ben senin yerinde olsam ki Allah düşmanımın başına vermesin o adamla konuşmam. Konuşsamda siz kim oluyorsunuz da benim namusuma dil uzatıyorsunuz. Sen nasıl bir adamsınki benim namusuma laf getiriyorsun derim. Kişi kendinden bilirmiş işi. Neymiş arkadaşlarına araştırma yaptırmış. Geyik demek istiyorum. Yapan arkadaşları da senin hakkında kötü bir fikre kapılsın peşine düşsün diye mi? Yemezler de sen ona. Bu söylediğin bahanelere inanmıyorum. Diyelim ki doğru o zaman da senin bana ananem yüzünden böyle bir yakıştırma yapmana anlam veremiyorum sana yazıklar olsun de. Bırak gelirse gelir gelmezse gelmez. Allahlarından bulsunlar...

eşiniz bekarken kısırmıyım acaba diye test mi yaptırmış ?

İnsan kararını mış larla miş lerle veriyorsa karar mekanizmasında aksaklık var demektir.

Söylenen ayrı, olan ayrı oluyor birçok olayda sözde.

Velev ki, öyle bir durum olsa dahi sizinle birebir hiçbir ilgisi alâkası yok.

Yalnız bu sebep üzerine olayların geliştiğine aklım inanmıyor.

Büyük bir haksızlığa uğramışsınız. Allah alışmak gücü versin size.

hakime nne diyecekki.bunları hakime anlatsa hakim güler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…