Senin kocanın Allah cezasını versın inşallah.. Dilerim yaptıklarını en sevdiğinden çeker binkere amin diyorum şuanda... Bu nasıl kişilksizdir yarabbim nasıl kuldur bu anlamıyorum... İnsan değil senin karşındaki ne sevdigisinden bahsediyorsun.. Senin eşinde karakter denen hiçbirşey yok... Arkadaşım senin sucun ne namusuna laf etcek bırseymı yaptın bana ele avuca gelır birşey söyle... Kusura bakma ama senın annen bıle onların ıstemedıgı bır sekılde olsa kımsenın hakkı yok kurtulduguna sukret o esınden ve aılenden rezıl ınsanlarrr
Bana da çok saçma geliyor olanlar. yani düşünün ki sabah evinizden çıkıyorsunuz 11.00 gibi. birdaha evinize girmenize izin verilmiyor. ananemin evine kadınlar ve erkekler birlikte olmak için geliyorlarmış. bana öyle diyor. kaldı ki ev rezil bir durumda. kimse içeri bile girmek istemez. defalarca sordum ama başka bir sebep yok diyor. normalde de çok kıskanç bir insan. ben ailende böyle bir insanın olmasını kaldıramam diyor. bazen bu yaşadıklarıma dayanamıyorum. ölmek istiyorum gerçekten...
bu kisilikdeki bir insan icin hic ama hic degmez gercekten
adam olan karisina sahip cikar böyle bir durum varsa bile onu ört pas eder
ilk yapacagi is karisini kapninn önüne koymak olmaz
acin tazhminat davasinin alasini derim bosanin gitsin bu adamdan koca olmazki zaten
herkese çok teşekkür ederim... ailemi soranlar olmuş. onlar da çok şaşkın. ne diyeceklerini bilemiyorlar((... ama ben çıldırma noktasındayım. gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum...
öyle hemen boşanmayın bu adamdan bence. hatta böyle bir nedenle boşanmak istediği için tazminat davası bile açın ona. inanılır gibi değil gerçekten.
iyide bu kaynana hicmi düsünmüyor
benim oglum kusurlu kim evlenir oglumla falan diye
tabi ki dedimgözleriyle görmüşler mi diye. söylentisi bile yeterli diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?