Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

yok ya bu işin içinde bi iş var
1 . annesi çok etkili olmuş olabilir
2. transfer yapılacakmış baba olmak yada sizden çocuk sahibi olmak istemediğine karar vermiş olabilir.
3. kocanız tam bi şizofreni olabilir

bide sizin ailenizin tepkisi ne oldu?

canim sakin olmaya calis öncelikle. kesinlikle bisey vardir yoksa birbirinizi böyle severken böyle bi sebebin olmasi ve ayrilmayi düsünmesi mantiksiz.
arastir, mümkünse bulus esinle ve konus acik acik. gözleriylemi görmüs? görmediyse baska insanlarin ahini almasin, kimseyede yazik etmesin.

herkese çok teşekkür ederim... ailemi soranlar olmuş. onlar da çok şaşkın. ne diyeceklerini bilemiyorlar ((... ama ben çıldırma noktasındayım. gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum...

onu bunu boşverde seni allah korumuş sanırım bu hafta transferim yapılacaktı diyosun birde böyle bir adamdan çocuğun olsaydı herşey daha zor olurdu eşinin psikolojik sorunları olabilirmi acaba

öyle hemen boşanmayın bu adamdan bence. hatta böyle bir nedenle boşanmak istediği için tazminat davası bile açın ona. inanılır gibi değil gerçekten.

kesinnn kaynana transferii duyduu bebekde olursa oglumm asla bunu bírakmazz dedii ve böyle biseyyy cikardiii!!

dusunun bii neden 4 sene beklenmis de tüp bebek tedavisinin en önemli haftasindaa böyle bir olay cikmis???

kız dur bi ne beddua ediyon adama işin iç yüüznü anlıyalım bi

saçmalama kendine gel güçlü ol ,böyle bir sepepten canına kıymayı sakın aklına bile getirme.

durun ya bir aile kolay mı kuruluyor ,hemen ne boşanması olayın ne olduğu bile belirsiz,

boşanmak için çok saçma bir sebep ,

olumsuz düşünmeyin ,işin içinde sizin bilmediğiniz birşeyler var,

bir sebepten sizi kendinden soğutmaya çalışıyor olabilir,

hayatında başka biri olabilir,

dolduruşa gelmiş oalbilir ,

bir erkek kolay kolay ağlamaz :44:

ayrıca evlenmeden önce nerden biliyormuş çocuğu olmayacağını,

sakın mücadeleyi bırakma,asla vazgeçme eşinden
bak bunca kadın okuyor derdine derman bulmaya çalışıyor ,her ne olursa olsun ,
bizi bilgilendirmeyi unutma oldumu...

Yuva kurmak zor yazık günah bence,böyle ayrılma olaylarına çok üzülüyorum.. Sakın hemen boşanmayı düşünme arkadaşım,zaten sen araştıracaksın durumu buna inanıyorum.. Allah kimseyi ayırmasın..

iyide bu kaynana hicmi düsünmüyor
benim oglum kusurlu kim evlenir oglumla falan diye

herkese çok teşekkür ederim... ailemi soranlar olmuş. onlar da çok şaşkın. ne diyeceklerini bilemiyorlar ((... ama ben çıldırma noktasındayım. gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum...

öncelikle anneannenin yanına git, sor bakalım o ne diyor.sonra anneanneni kayınvalidenin yanına götür yesinler birbirlerini. bu nasıl bir iştir ya.
benim anneannem düpedüz,oyunbaz,plancı,entrikacı bir kadındır mesela,gerçekten allahın gücüne gitmesin şeytanvari bir kadındır,ne yani bunun için ben mi suçluyum ne alaka.
saçmalık saçmalık.
babana söylesen bu durumu,o adamcağızın da bir namusu bir gururu var,sonuçta kızını paket gibi evine bırakamazlar nedensiz yere.düpedüz psikolojin yerle bir olur ya bu olayda böyle bir haksızlıkla. eşini hiç arama...deli oldum ben burda. eşin seni haketmiyoki senden bu kadar çabuk vazgeçmiş.
gerçekten üzülme,gerçekten çok sinir bozucu bir durum ama minimum yıpranmaya çalış.

bazen çocuğum olsa daha mı iyi olurdu diyorum. şu an beni hayata bağlayan hiçbir şey yok. bidaha da büyük ihtimalle anne olamayacağım. 4 senedir verdiğim emek, yeediğim iğneler ilaçlar hepsi boşa gitti. ve bu kadar şeyden sonra bazen ben hala onu özlüyoruö güçsüzsün diyebilirsiniz bana ama özlüyorum...

öyle hemen boşanmayın bu adamdan bence. hatta böyle bir nedenle boşanmak istediği için tazminat davası bile açın ona. inanılır gibi değil gerçekten.

Bak bu süper fikir...tazminatın en afillisini alırsın..böyle bi boşanma nedeni olur mu? hemde aşılama öncesi..
Eşin çok tehlikeli biri canım..Bunu tekrar belirtmek istedim...
Ben hissederim ve hiç yanılmadım insan konusunda..
Kusura bakma ama eşin (teorik olarak eşin) 3-5 karakterli bi dengesiz bence..

gerçekten çok sinirliyim şu anda..
böyle bi neden birgün de ürer mi ve bu kadar çabuk kolilenir mi eşyalar..
Sanki bi plan yapılmış ve önceden herşey rutine bağlanmış gibi...
Ay çok sinir bozucu yaaa

iyide bu kaynana hicmi düsünmüyor
benim oglum kusurlu kim evlenir oglumla falan diye
tedaviyle çocuk sahibi olmak yada hiç olamamak kusur mu bu nasıl laf? çok ayıp...

konuya gelince diyemedinizmi anneannem bunları yaparken sizde yanındaydınız herhalde bu kadar emin konuştuğunuza göre diye?! şaka gibi resmen...

anneanne böyle bişey yapıyo olsa bile yada böyle bi hayata yataklık ediyosa bile,çözüm bu mu yani?
Anneanneden emin olsalar nolur olmasalar nolur yani?
Anneanne hakkındaki dedikodular doğruysa bu erkeğin yaptığını haklı göstermez ki...
Zaten konu sahibi arkadaş 1 yıldır görüşmüyrmuş agresifliği yüzünden..
Bi daha görüştüğünü konuştuğunu evine gittiğini duymak istemiyorum demesi bile çok medenice olurdu şu durumdan...

Eşya kolileyip,boşanmak,kadını babasının evine,sanki yüz kızartıcı bi suçu olmuş gibi götürüp bırakmak nasıl bi yobazlık,nasıl bi kalleşlik?
Yapıcı olmak mı?
yok..ben bu konuda yıkıcı olmak istiyorum..
Tazminat istemiyle süründüre süründüre boşanmak en adil olanı kanımca...

Şaştım kaldım...

Madem araştırma yapıcakmış evlenmeden önce neden yapmamış bu araştırmayı?

Hem varsayalım yaptı senle ilgili birşey değil ki bu....Ananenizin yaptıkları sizi neden ilgilendirsin?

Bencede bu işin içinde başka birşey var gibi geldi..4 yıl neden beklemiş,araştırmanın sonuçlarınımı beklemiş?

Hiç sıkmayın canınızı,ama bence ananenizin üstünden oynuyorlar başka bir sebep var bence..

bütün kk bu konuyu inceliyor bakalım daha neler yaşayacaksın allah yardımcın olsun
bişi sorucam bu olay ne zaman oldu
ve en son eşinle nezaman görüştün.

herşey için teşekkürler. iyi ki varsınız. yalnız olmadığımı bilmek şu anda çok güzel. çok yalnız ve terkedilmiş hissediyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…