Eşim anneannem yüzünden evliliğimizi bitirdi

cnmm evine git baskın yap karşı komşuna falan sor giren çıkan var mı diye
evine derken eşinle senin kaldığın evine... kanser hastası birisi için bunların düşünülmesii

kayınvalidene yada ne biliyim görümcene aç sor... gerçekten göreceksin başka şeyler çıkacak...

ya sizin anlatmadığınız birşeyler var; ya da eşinizin..

eşiniz sizi kandırıyorsa, eşiniz boşanmak istemiş, aklına da oldukça yaratıcı bir fikir gelmiş.. hepsi bu..

yok siz burada tüm detayları anlatamıyorsanız, bizim size yapacağımız tüm yorumlar afaki olur zaten..

okuduklarıma sinirlenemedim bile çok çok çok üzüldüm arkadaşım.. kendimi senin yerine koydum ne kadar acı olayların içindesin.. Allah sana sabır versin ve dertlerinden kurtarsın inşallah. dua etmekten başka yapacak birşey yok maalesef.

benim eşim ateşli bir hastalık geçirmiş. bu nedenle hastanede yatmış. enfeksiyon nedeniyle sperm sayısı 0 demişler. ama evlendikten sonra benim ısrarlarımla doktora gittik. az da olsa sperm çıktı. bu nedenle tüpbebek yaptık. işin kötüsü evlendikten sonra bende de erken menopoz çıktı. 31 yaşındayım. her geçen gün benim de çocuk sahibi olma şansım azalıyor. o yüzden aslında eşim benden hem hayatımı hem de annelik hayallerimi çaldı (...

Eğer anneannen öyle ahlaksız bir amaçla evini kullandırtıyorsa, sanırım sen de onu silersin hayatından.. Gidip bayramlarda elini öpecek halin yok ya..
Hani desen ki "ne yaparsa yapsın o benim atamdır, gideceğiz evine, arayıp soracağız, görüşeceğiz", eşin tepkisinde haklı derim.

Koca dediğin, karısının ailesinde böyle ahlaksız bir insan var ise eğer, eşini daha da çok korumaya çalışır, daha da sahiplenir.
Nerede trak orada bırak yapmaz..

Benim eşimin annesi de başka bir erkekle beraber olamk için eşini ve oğlunu terk etmiş..
Hem de eşim daha yaşına girmemiş bir bebekmiş.
Senin ailende böyle bir kadın var diye ben de boşanayım o zaman.

Eşin kaç yaşında? Kusura bakma ama eşinin geçirdiği ateşli hastalık spermlerini değil beyin hücrelerini öldürmüş bence. Senin ailen ne diyor olanlara?

inanın herşeyi olduğu gibi yazıyorum. sakladığım hiçbişey yok yemin ederim. ben de olanlara inanamadığım için çıldırıyorum zaten. bir üniversitede hocayım ben. yani bir dağ köyünde bunları yaşasam ve cahil bir insan olsam belki tamam derdim. ama yok bişey diyemiyorum...

butun kk konseyı buraya toplanmıs enteresan esınız sızı sız esınızı cok severken ananenızın yuzunden sızı babanızın evıne bırakması enteresan bence bunun altında baska sebep var yada sızın esınız tam bı aılecı anne baba sozundne cıkamayan bı erkek ananenız oyle dıye hıc bı erkek esını bırakmaz sonucda sızın evınız barkınzı ayrı sız onun soyadını almıssınız cıkmısınız o aılenın ıcınden

Allah ım eşin ve eşin gibi olan insanları ıslah etsin ne diyim. peki şimdi o adam nerdeymiş hiç biliyo musun sizin yaşadığınız evde mi yaşıyor?

şu kk'da şu topikte gün geçmiyor ki şaşırmadıgım konu olsun şok oldum şok böylesine ilk defa denk geldim..

eşin hakikaten de karaktersiz

Canım,benim çocukluk arkadaşım eşinden kayınvalidesinin ve görümcesinin dolduruşları yüzünden ayrıldı.Yani aklın yolu bir,bana da sende öyle bir durum var gibi geliyor müsade etme ayırmalarına,tabi günahları boyunlarına.Durumu iyice araştır sakın oluruna bırakma.. Allah yardımcın olsun kardeşim..

eşim şu an bizim yaşadığımız evde yaşıyor ve evet anne çok etkiliydi evliliğimizde. annesini çok dinlerdi. bana çok çektirdi annesi 4 yıldır.

annemle değil ananemle 1 yıldır görüşmüyorum. biz evine gittiğimizde bağırıp çağırıyor. kovuyor. bu nedenle 1 yıldır gitmiyorum evine...

Bu ne böyle ya?
Şaka mı?
Sabah evden kocanla akşam için randevulaşıp çıkıyosun,akşama kadar anneanne yüzünden eşyalarını kolileyip,"seni babanın evine bırakmam gerek" noktasına gelinceye kadar kızılca kıyamet kopuyor!!!
Çok saçmalığa denk geldim ama böylesini ilk kez tecrübe ediyorum...
Manik depresif sorunlu yaşlı bi kadın ve hakkında aniden öğrenilen yalan yalnış bilgiler(doğru olsa bile yapılanlar traji-komik)
Kolilenmiş eşyalar..
Hiç kavga etmeyen birbirini deli gibi seven bi çift...
Akşam yemeğine gitmeyi beklerken baba evine götürülen bi eş..
Hemde eşinin gözyaşlarıyla beraber..
Neymiş? kaldıramazmış anneannenin durumunu!!!!

Bu işin içinde başka bi dolap dönüyo bence..
Evirdiler çevirdiler başka bi açık bulamadılar,onlarda kendileri açtılar kapıyı..
Eşin çok tehlikeli bi insan bence...

Bi kadın böyle kolay harcanmaz!!!
Bi yuva böyle dengesiz ve çocukça bi sebep yüzünden altüst edilmez...

Sabah eşimle buluşmak için evden sözlenip öyle çıkıcam,akşam babamın evine gönderilicem..
Sebep? Anneannemin evine kadınlar erkekler girip çıkıyomuş!!!
Kargalar güler yaaaa...

Rezalet,sefalet,felaket!!!!

Boşan güzelim boşan..bu darbeyi herkes herkese vuramaz..
Bu tip insanların başında hareler görsen de inanma bu saatten sonra...

kusura bakmayın önceki sayfaların hepsini okumadım ama eşinizin ailesiyle görüştünüz mü bu olaydan sonra? onların fikri nedir? hadi diyelim anneanneniz gerçekten anlatıldığı gibi olsa bile bunda sizin suçunuz yok. sırf bu yüzden, iyi giden bir evliliği sonladıran bir adamla da işiniz olmamalı . sonuçta sizin yapabileceğiniz bişey yok. hem ailenize hemde şahzınıza iftira ve haksızlık yapmış eşiniz. sizin için geç de olsa zamanla çıkar kokusu ya sabır demekten başka çare yok. sabırlar diliyorum ...

ne kadar saçma bi sebep insan 1 günde ayrılmaya karar veririmi ayrıca sizin ailenizi araştırmak için neden 4 yıl beklemiş evlenmeden önce araştırsaymış anlamadığım bişey daha var neden o dedikoduları duyduğu insanlarla sizi yüzleştirmeye yanaşmıyor acaba gerçekte öyle insanlar olmadığı için olabilirmi bencede başka sebepler olabilir insan anlamadan dinlemeden sadece duydukları yüzünden yuvasını yıkarmı hemde seviyorken!!! Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…