Öyle kocanın ağzına s..lar af edersiniz. Ağzına dahi alamaz ,içinden bile geçiremez onu perisan ederim . Annem ya annem o Benim secim yapmaya zorlayan bir kocanın tarafını tutmazdım.Kızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim
ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
Genel olarak söylüyorum üzerinize alınmayında , kadınlar klübünden önce ayakları üzerinde duran okumuş okumamış iş sahibi olan hemcinslerimin herzaman kendimden üstün görüyordum. Fakat burada okuya okuya anladimki karakter meselesi kendinize yapılan muameleyi kabullenmek .
Çalışan bir insan sünepe bir erkeğin getir götür, kalamaz, kalamayiz otur kalk komutlarına minik.bir fino gibi uyguluyor ?? Neden size buna yapmasına izin veriyorsunuz . Anneniz bugün ölse iiki vesaitlik yoldaki annenize hasret gideceksiniz, sonrada o pis herife koca diyebilecekmisiniz ?? Buna 1.5 yıldır nasıl izin veriyorsunuz çokmu asiksiniz kocanıza??
10 yıllık evliyim daha dün evlenmiş gibiyim eşimle mükemmel denile bilecek bir insan fakat annem.hakkında düşünceleri bu olsa bir dakka durmam burda asla izin vermem , bir ev hanımına göre fazla cesurum heralde .
Herkes haddini bilecek anne o ya ,benim.zoruma gitti yazdiklariniz anneniz hissetmezmi? Doğur büyüt evlendir elin soysuz mikrobu laf etsin