Benim eşimde çok nadir söyler, bunda birşey yok ki.Arkadaşlar daha önce bayanların Kayın valideye anne diyip demesi konuşulmuş. Erkeklerin kayınvalideye anne dememesi konuşulmamış. Böyle bir durum yaşayan var mı. Genelde kadınlar söylemekte sıkıntı yaşarlar. Beş yıldır bir kez olsun anne demedi. Hitap kelimesi kullanmadan iletişimi sağlıyor. İlginç bir durum değil mi sebebi ne olabilir.
Kimse eş anne babasına, anne baba demek zorunda değil. İçinden geliyorsa der gelmiyorsa demez bu kadarArkadaşlar daha önce bayanların Kayın valideye anne diyip demesi konuşulmuş. Erkeklerin kayınvalideye anne dememesi konuşulmamış. Böyle bir durum yaşayan var mı. Genelde kadınlar söylemekte sıkıntı yaşarlar. Beş yıldır bir kez olsun anne demedi. Hitap kelimesi kullanmadan iletişimi sağlıyor. İlginç bir durum değil mi sebebi ne olabilir.
Arkadaşlar daha önce bayanların Kayın valideye anne diyip demesi konuşulmuş. Erkeklerin kayınvalideye anne dememesi konuşulmamış. Böyle bir durum yaşayan var mı. Genelde kadınlar söylemekte sıkıntı yaşarlar. Beş yıldır bir kez olsun anne demedi. Hitap kelimesi kullanmadan iletişimi sağlıyor. İlginç bir durum değil mi sebebi ne olabilir.
Arkadaşlar daha önce bayanların Kayın valideye anne diyip demesi konuşulmuş. Erkeklerin kayınvalideye anne dememesi konuşulmamış. Böyle bir durum yaşayan var mı. Genelde kadınlar söylemekte sıkıntı yaşarlar. Beş yıldır bir kez olsun anne demedi. Hitap kelimesi kullanmadan iletişimi sağlıyor. İlginç bir durum değil mi sebebi ne olabilir.
Bir an yorumu kendim yazdım sandımBen de kayınvalideme anne demiyorum, o bana annem diye hitap etmesine rağmen. Telefonumda bile (eşimin adı)X'in annesi diye kayıtlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?