Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Aşığım ona demiş eşin ..Bu normal bişey bence yani belki hayrandir çok seviyodur ne bileyim bunu nasıl farklı yerlere çekiyon ona şaşırdım açıkçası. Hastalıklı bi düşünce bu yaa.ne bileyim teyze hala kuzen olur da anne?? Garip....

Bir kere vurursa susarsan bir daha vurur canım aynen bende sabır taştı

Canım öncesinde annen bana asılıyor demişti aylar sonra aşığım ona dedi şimdi ne düşünüyorsun

Hanımlar konuları birbirine karıştırmasanız da hangi konu aaa konu mu gibi yorumlar olmasa, konu dışına çıkılmasa.

Ve tabii topikte kişisel tartışmalara girilmese, konu ve üyelik için yöneticiler sahte demeden fake bu denmese, ne çok isteğim var değil mi? Gerçi bunlar site kuralları, özel istek değil.

O konuda kadin kocasını kiz arkadaşı ile aldatmiyor muydu. tovbeler olsun bugün okuduğum konularla şok geçirdim. ya ne garip hayatlar yaşıyor millet. her biri ayrı kitap konusu olur.

Yok aşağıda yazdığın değil, bu konu işte.

Aynen ya milletin ne değişik hayatları var, buraya her geldiğimde dünyanın en sıkıcı hayatını yaşıyormuş gibi hissediyorum

Özür dileriz

Allah im sana geliyorum valla yeni üyeyim böyle şeyleri okudukça korkmaya başladım yeminle

Brezilya dizi senaryosu için BDV uygun alan valla. Bugün bu kaçıncı şok ayol. Ki hiçbirine inanmadım o ayrı da bunları kapılar arkasında ciddi ciddi yaşayan var işte orası kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…