Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Kusura bakmada her bir olayi affetmissin. Bence de utanmalisin.

Bana siz kuruntu yapmışsınız gibi geldi. Belki adam kendi annesi yerine koymuştur

Affetme yok kardeş biz ayrılma yoluna çoktan girdik.
dinen evli çiftlerin kv kp leri boşansalar dahi mahrem sayılır. yani nikah düşmez. eşinin yaptığı ensest ilişkiye giriyor. yani eşin bir karakter yoksunu.
Ayrılmak en doğrusu.

Yok artık
Daha neler göreceğiz Allahım
Arkanıza bakmadan kaçın kurtulun bu adamdan

Ya arkadasım adam manyak, senin canına kast etmiş, bu saatten sonra annene aşık olsa ne olmasa ne. Kaç kurtar bir an önce kendini
ay evet ben de şok üstüne şoktayım bugün
kuş kafası koparan baba
anneye aşık koca
offf umarım hiçbiri gerçek değildir
Birde evli olup kadın arkadaşıyla eşini aldatan var , unutursak haksızlık olur

Kizlar fake olma ihtimali düşük.

Tanıdığım 3 Kadin kocalarindan boşanıp kayinlarinla evlendiler.
Cocuklar hem yari kardeş hem kuzen.
Kayina aşık olan kadin varsa kvye aşık olan adam niye olmasin?!

hayranlik dahi olsa...bu sekilde dile getirmek dogru degil..gelin kv icin dese anlarimda..damat kv icin diyorsa bu sekilde ortada bi gariplik vardir. buyuk konusmamak lazim genede..Alahim dogru ve iyi kisilerle karsilastirsin..

Kizlar fake olma ihtimali düşük.

Tanıdığım 3 Kadin kocalarindan boşanıp kayinlarinla evlendiler.
Cocuklar hem yari kardeş hem kuzen.
Kayina aşık olan kadin varsa kvye aşık olan adam niye olmasin?!
ayni sey degil tatlim.. soyleki kayina nikah duser evliyken bile namahremdir ama kv anne sayildigi icin mahremdir..tabii ensestligin ve gayligin normal sayildigi bir devirdeyiz..kv damat nedirki bunlarin yaninda?

Ohaa ya annen bu el değil ki evine sokma görüşme deyim.bu durumla bu evlilik yürümez senin beynini kemirir durur canım malesef.ama şok yani ben.

bak erkekler bu kadar basit psikolojik hastalık bazı erkekler anne duygusu hissetmezler o boşlukta kendiden büyük kadınlara ilgi duyarlar var arkadaşlar şaşırmayın bu bir hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…