Kusura bakmada her bir olayi affetmissin. Bence de utanmalisin.Arkadaşlar bir olay daha yaşadık kendinden 10 yaş büyük bir evli kadınla telde konuştuğunu yakaladım utancımdan bunu yazmadım konuma.dökümandan gördüm yoksa ruhum duymazdı ama seni aldatmadım diye yeminler etti bende affettim.elimde telf.dökümanından başka bir kanıtta yoktu.o kadını araştırdım fabrikada çalışan 2 çocuklu şuan 38 yaşında evli bir kadın.sadece konuştu aradı numaramı servisçi arkadaştan almış.bende o fabrikanın servisini çekiyorum.bir şeyini unutmuş onun için aramış dedi.ama dökümanda eşimin aradiğı gözüküyordu hemde 1 saat 1buçuk saat süren görüşmeler.yani bu adamı çoktan çıkarmam gerekirmiş hayatımdan çok pişmanım çookk
Affetme yok kardeş biz ayrılma yoluna çoktan girdik.Herseyi affeden bunlari da affeder
Bana siz kuruntu yapmışsınız gibi geldi. Belki adam kendi annesi yerine koymuşturMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Ne psikopat insanlar var ya evlenmedim diye kimse üzülmesinay evet ben de şok üstüne şoktayım bugün
kuş kafası koparan baba
anneye aşık koca
offf umarım hiçbiri gerçek değildir
dinen evli çiftlerin kv kp leri boşansalar dahi mahrem sayılır. yani nikah düşmez. eşinin yaptığı ensest ilişkiye giriyor. yani eşin bir karakter yoksunu.Affetme yok kardeş biz ayrılma yoluna çoktan girdik.
Ya arkadasım adam manyak, senin canına kast etmiş, bu saatten sonra annene aşık olsa ne olmasa ne. Kaç kurtar bir an önce kendiniAyrılığa sebep olanı anlatayım.bir tartışma çıktı sudan sebep.bende o duyduğum laflar o kadar gücüme gitti ki sinirden kafama vurdum elimle tabi.çünkü daha önce 3 ay ayrılık yaşadık neden geri döndım diye o kadar pişman olmuştum ki .o da önce elleriyle kafamı tuttu vurmadı ama eline bıçak aldı mutfaktaydık ekmek bıçağını.Bu arada oğlum kapıya vuruyo kapı örtük.o an kapıyı açmak istedim.izin vermedi sonra bir hamle açtım kapıyı çocuğu görünce yumuşadı belki diye düşünüyorum ama az kalsın sokacaktı sonra tezgaha fırlattı bıçağı.ben onunla devam edersem bir dahaki kavgada o bıçağı yiyeceğim
Birde evli olup kadın arkadaşıyla eşini aldatan var , unutursak haksızlık oluray evet ben de şok üstüne şoktayım bugün
kuş kafası koparan baba
anneye aşık koca
offf umarım hiçbiri gerçek değildir
ayni sey degil tatlim.. soyleki kayina nikah duser evliyken bile namahremdir ama kv anne sayildigi icin mahremdir..tabii ensestligin ve gayligin normal sayildigi bir devirdeyiz..kv damat nedirki bunlarin yaninda?Kizlar fake olma ihtimali düşük.
Tanıdığım 3 Kadin kocalarindan boşanıp kayinlarinla evlendiler.
Cocuklar hem yari kardeş hem kuzen.
Kayina aşık olan kadin varsa kvye aşık olan adam niye olmasin?!
Kizlar fake olma ihtimali düşük.
Tanıdığım 3 Kadin kocalarindan boşanıp kayinlarinla evlendiler.
Cocuklar hem yari kardeş hem kuzen.
Kayina aşık olan kadin varsa kvye aşık olan adam niye olmasin?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?