Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Ya Allah aşkına biraz mantıklı olun o kadar da değil. Hayranlık duyabilir. Sevebilir. Bu illa altında başka şeyler olduğunu dusundurmemeli. İnsan annesinden kıskanır mi kocasını

Anneniz için bana asılıyor dedikten sonra siz ve anneniz bunu nasıl hazmedebildiniz, şaşkınım?
Ortalığı ayağa kaldırması gerekmez miydi, nasıl sonra yüzyüze baktılar? Nasıl mesajlaşmaya devam ettiler, nasıl bizi mezarlığa götür diyebildi anneniz?
Ciddi ve hazmedilmesi çok güç bir mevzu..

Valla canimm ben olsam bi dakka bile durmam yaninda terbiyesiz herif kusira bakma bu adamadan sna es olmaz sapik resmen nasil böyle der annen onun askerlik arkadasi degil ki anne kelimesini unutacak kadarda unutkan degildir sanirsam

sanki mesajda eşiniz 'aşkım' yazmış gibi davranmışsınız.
okurken sizi büyük kınadım.
aklımın ucunun ucundan geçmez bile benim böyle bir yan yana getirme.
eşinizin 'annene aşığım' demesi ona hayran olmasından olabilir evet ama bence bir kadın olarak değil bir anne olarak.
keşke bizim eşlerimiz de annelerine aşık olduğu kadar bizim annelerimize de 'aşık olsa'.
evet çok kötü bir dünyaya denk geldi yaşantımız ama bence bu kadar da değil.
böyle düşündüğünüz için umarım pişman olur yanlışınızdan dönersiniz.

Bunun gerçek olma olasılığı düşündürücü bana kalırsa.inşallah da öyledir sahtedir.

Allah sana kolaylıklar versin, tek söyleyeceğim aşka geri adım atma...
Çok gençsin daha kimler çıkacak karşına, yepyeni bir hayat kurmak senin elinde.
Çalışıyor musun?

Ahlak yoksunu bir kişinin düşünebileceği bir durumu yaşıyorsunuz. Özet geçtiğiniz olaylarınızın içerisinde akla mantığa sığmayan duruşlar var. annenizin kendisinden hoşlandığını iddia eden bir adamın ucuzluğunu ,bir kadının hayatında asla olmaması gereken bir erkek olduğunu anlamamış olmanız yada bunu geçiştirmeniz .ört bas etmenz tamamiyle yanlış .Kişilere karşı duyduğumuz duygunun boyutu ne olursa olsun cinsiyetine, ona karşı duyduğumuz duyguya bu duygunun yoğunluğuna,hayatımızdaki sıfatlarına bakmaksızın değişmeyecek değerlerimizin olması lazım....eşim benim annem için annen benden hoşlanıyor diyecek ve ben çok sevdiğimden aşkımdan görmüş olduğum bu yanlış olayı geçiştiricem....ne aşk için ne evlat için katlanılacak bir konu değil bu...diğer sapkın şiddet eğilimli davranışlarıda hesaba katarsak ailenle kardeşinle evladınla daha kararlı mutlu ve değer yargılarının netlik kazandığı bir yaşam en güzeli olacak. hakkında hayırlısı olsun canım

Yuh ya bu nasıl bir adam. Kesinlikle iyi niyet yok annende farketmis anne diye hitap et demis.

Bence annene hayranlık veya saygı duyuyor olabilir neden hemen aklınıza böyle birşey geldi ki?
Benim eşimde anneme çok hayrandır hatta bana annene azıcık benzesen der bende güler geçerim çok abarmışsınız.

Ben babama aşığım cok çok seviyorum canim babacigimi ve herkes asik o babasina der.
Kizimada asigim.
Sevgilimede aşığım.
Yani ask sadece sevgiliye duyulan bir his degil aşığım kelimeside sadecd sevgili için soylenmek zorunda degil

Çoooooook abarttığınızı düşünüyorum ,aşığım ona derken çok sevdiğini belirtmek istemiştir. Benim eşim aynısını söylese aklıma sizin gibi bir şey asla gelmez , anne diye söylemek mi lazım ayrıca her konuşmasında lütfen saçmalamayın ve bu saçma fikrinizi ne eşinizle ne annenizle paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…