Son bir soruPro üyeler görebiliyor.
Son bir sorupro üye nedir
Teşekkürler canımNickleri kırmızı olan üyeler pro oluyor. Para ödeyerek ya da yarışma kazanarak pro üyelik alabiliyorlar. Bazı ayrıcalıkları oluyor +18 cinsellik konusuna yazabilmek, kimlerin konuyu okuduğunu, kaç ziyaretçi olduğunu görmek gibi. Başka artısı varsa bilmiyorum. :)
Ben bu konuya hiç yorum yapamam ne gariptirki şahsen benim anneme bana asılıyor diyebilen bir adama benim annem mesaj göndermez gerisi normaldir yaşanmış nasip alınmıştır(yani adam için söylüyorum bayan üstüne alınmasın) ama bu askıntılık muhabbetini göz ardı etmeniz adamı daha da şımartmış benceKizlar bazilariniz da cok normal falan yazmis, saskinlik icinde yorumlarinizi okuyorum
Ne demek normal?
Siz kayinbabaniza "ben ona asigim" diyebilir misiniz?
Bazilariniz yazmis yok ben kusa da asigim, bocege de...
Ne alaka Allah askina
Adam bildigin sapik!! Hatta sapiklarin baskani!
Lutfen ozumuzu, degerlerimizi kaybetmeyelim.
İnsanlarla mesafemizi koruyalim, cok rica ederim.
Ben bu konuya hiç yorum yapamam ne gariptirki şahsen benim anneme bana asılıyor diyebilen bir adama benim annem mesaj göndermez gerisi normaldir yaşanmış nasip alınmıştır????(yani adam için söylüyorum bayan üstüne alınmasın) ama bu askıntılık muhabbetini göz ardı etmeniz adamı daha da şımartmış bence
Evet haklısın yani birtek anneme böyle birşey söyledi muhabbeti bozdu ondan sonrası adam için nasip alınmış yani boşanıyorlar ama hala anlamadım anneniz kendi için bana asılıyor diyen bir damada neden mesaj gönderdi ki poine12Mesajinizda yazim kurallarina dikkat edilmedigi icin anlamakta baya zorlandim.
Hayirlisi olsun ne diyorsaniz :)
Sanırım bütün yazılanları okumamışsın daha önce bu hanımın eşi kendisine annen benden hoşlanıyor venim yanımda kısa elbiseler giyiyor demiş sence mantık bunun neresinde daha önce de zaten kendinden 10 yaş bir bayanla telefonda konuşurken yakalanmış şimdi yorumun ne?Saçmalamayın ya annesi o onun kıskanmışsınızdır bence olur mu öyle şey
O neydi gıı :) böyle bısey olamazMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?