Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Ya esiniz asik degilde samimi bir insan ondan gibime geldi. Biraz bosa kuruntu. Ben bile idol gordum insana asigim diyorum lafin gelisi. Yani NE bilim Anne sonucta.

Senin kocan da biraz yaldoşluk var herhalde o senin annen ve kocanın da annesi oluyor. Adam manyak be. Senin yerinde olsam direk bosarim

Üff büyütme ya ..
Adam biraz boş konuşan tiplerden belli ..ne aşkı ?resmen drama yaratmışsın..
Millette boşan demiş yuh

Son bir soru pro üye nedir

Nickleri kırmızı olan üyeler pro oluyor. Para ödeyerek ya da yarışma kazanarak pro üyelik alabiliyorlar. Bazı ayrıcalıkları oluyor +18 cinsellik konusuna yazabilmek, kimlerin konuyu okuduğunu, kaç ziyaretçi olduğunu görmek gibi. Başka artısı varsa bilmiyorum. :)

Teşekkürler canım

Kizlar bazilariniz da cok normal falan yazmis, saskinlik icinde yorumlarinizi okuyorum

Ne demek normal?

Siz kayinbabaniza "ben ona asigim" diyebilir misiniz?

Bazilariniz yazmis yok ben kusa da asigim, bocege de...

Ne alaka Allah askina

Adam bildigin sapik!! Hatta sapiklarin baskani!

Lutfen ozumuzu, degerlerimizi kaybetmeyelim.
İnsanlarla mesafemizi koruyalim, cok rica ederim.

Ben bu konuya hiç yorum yapamam ne gariptirki şahsen benim anneme bana asılıyor diyebilen bir adama benim annem mesaj göndermez gerisi normaldir yaşanmış nasip alınmıştır(yani adam için söylüyorum bayan üstüne alınmasın) ama bu askıntılık muhabbetini göz ardı etmeniz adamı daha da şımartmış bence

Bu arada tek tek sayfa sayfa bütün mesajları okuyup yorumu öyle yaptım yanlış anlaşılmasın

Mesajinizda yazim kurallarina dikkat edilmedigi icin anlamakta baya zorlandim.

Hayirlisi olsun ne diyorsaniz :)

Mesajinizda yazim kurallarina dikkat edilmedigi icin anlamakta baya zorlandim.

Hayirlisi olsun ne diyorsaniz :)
Evet haklısın yani birtek anneme böyle birşey söyledi muhabbeti bozdu ondan sonrası adam için nasip alınmış yani boşanıyorlar ama hala anlamadım anneniz kendi için bana asılıyor diyen bir damada neden mesaj gönderdi ki poine12

bence neden öyle söylediğini sor eger dediğin gibi için fesat derse o zaman bi daha kullanma bu cümleyi ve hatta her hangi bir hareketini bile gormicem de annede diceksin saygısızlık yapma de bu nedir azcık çıngar çıkar yahu

Saçmalamayın ya annesi o onun kıskanmışsınızdır bence olur mu öyle şey

Saçmalamayın ya annesi o onun kıskanmışsınızdır bence olur mu öyle şey
Sanırım bütün yazılanları okumamışsın daha önce bu hanımın eşi kendisine annen benden hoşlanıyor venim yanımda kısa elbiseler giyiyor demiş sence mantık bunun neresinde daha önce de zaten kendinden 10 yaş bir bayanla telefonda konuşurken yakalanmış şimdi yorumun ne?

O neydi gıı :) böyle bısey olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…