Eşim annemi bulmuş

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Meraba bilen bilir bilmeyenler için ozet geçiyorum, ben bebekken annem beni terk etmis babama bırakmış ben okula başladığım dobemlerde babam evlendi. Babaannemle yaşamaya başladım annemi hic tanımadim oda hic ziyarete gelmedi. Esim yaklasik bi kac ay önce anneni bulmak istersen bulalim diye teklif etti bulmam cok kolay buarada. Ben kabul etmemiştim amam eşim araştırmis ve bulmuş. Son bikac haftadır farkli davraniyodu ama ben pek üstelemdim. Meğerse annemi bulduğu için tedirginmis. Dun gece söyledi bana annemle telefonda görüşmüş annemden 3 kardeşim varmis 1de babamdan var. Annem görüşmek istersem gorusebilcegini soylemis esi beni biliyormuş ama kardeşlerim bilmiyorlarmis. Esim neden beni hic görmediğini sorunca cevap vermek istememis. Esime bagirdim kavga ettik. Ben ne yapicam simdi?

Eşiniz bunu artniyetle yapmamış gibi duruyor. Belki içten içe sizin bu duruma üzüldüğünüzü düşünüp bulmak istemiştir.Keşke kavga etmeseydiniz eşinizle.Annenizin neden terk ettiği önemli. Benimde 1 üvey ablam var aynı şekilde annesi terk etmiş küçükken. Ablam görüşüyor annesiyle şuan kırgınlığı illaki vardır tabi.

merakına yenik düşmüş belki senin anneni bulmak isteyeceğini düşünmüş eşinle kavga etmeseydin keşke
senin diğer konuyuda okumuştum yine fikrim aynı ben olsam o kadınla bir daha görüşmezdim

Eski konunu biliyorum eşine neden bağırdın ki o senin iyiliğini istemiş.

eşiniz sizin mutlu olacağınızı düşündüğü için annenizi bulmuştur. art niyetli olduğunu düşünmüyorum...
annenizle görüşüp görüşmemek size bağlı kimse sizi zorlayamaz bu konuda... siz ne düşünüyorsunuz asıl soru bu galiba..

eşin seni mutluetmek için yapmış.
bi an önce eşinizin gönlünü alsanız iyi edersiniz.
annenizide görmeyin bence... o sizi görmek istese arardı görüşürdü...

Eşiniz istemediğiniz halde bulmuş.
Yanlış yapmış..
Ama artniyetli değildir mutlaka. Çok büyütmeyin.
Annenizle de görüşmek zorunda değilsiniz tabi ki..

Hayir gormek istese bulurdu cunki hic adres degistirmedik.
annenizle görüşür müsünüz bilemiyorum..ama bence kardeşleriniz varmış..en azından onları tanımanız iyi olur diye düşünüyorum..hayat bu,aynı karından çıktınız..belki çok seveceğiniz insnalardır kardeşleriniz..onların suçu günahı yok ki...sizi bilseler belki de şimdiye kadar tanışmayı onlar isterdi...

Eşin üstüne elzem olmayan bir işe burnunu sokmuş.
Ana sadece doğurmakla olmuyor. Şimdi görsen ne yazar, ne fark eder.

7 aylık yavrusunu nasıl bırakıp gider insan aklım almıyor benimm..nasıl bir sebep buna neden olabilir bilemiyorum..siz biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…