Eşim annemi bulmuş

söylediklerinize bende katılıyorum.
Kadın sizi bırakmış üstelik birde adresinizi hiç değiştirmediğiniz halde bunca yıl aramamış sormamış . Olmaz olsun ................
unutun gitsin...
eşinizde bir hata yapmış,istemediğinizi bildiği halde görüşmüş....Affedin, uzatmyın yyok yere tadsızlık .

Tamam eşin tamamen iyi niyetle yapmış ama siz görmek isteseniz bunca senedir bulundunuz ben olsam yine de böyle bi işe karışmazdım. Sonuçta terk edilen aranmayan sizsiniz kimse sizi anlayamaz. Anne çok farklı çünkü. Siz yine de eşinize yüklenmeyin. Kırıldığınızı anlatın yeter. Anne konusunda bişi diyemiycem

Kızma diyenler olmuş yahu. Annem beni de küçükken terk edip gitti, adresim bile aynıyken gelip görmek istemedi. Şu saatten sonra karşıma geçse yüzüne tükürürüm. Beni görmek istemeyen bir kadını benim eşim sıfatındaki insan ne düşünerek arayabilir? Karımı görmek istemiyor bu kadın neden arayıp da karımı küçük düşüreyim demesi gerekirdi. Sinirlerim çok bozuldu... 3 çocuğa bakabilen insan sana da bakabilirdi arkadaşım, güzel hayatına değersiz insanları sokma. Umarım seni seven insanlarla çok mutlu bir hayat geçirirsin.

Niyeti kötü degildir elbet ama eşin epey işgüzarmış. Ona neymiş ki acaba? Bir şey istesen yapmazlar, istemesen de illa ki yapacaklar.

Önceden eşiniz annenizi bulmak istediğinde ve konu açtığınızda tepkinizi çok fazla bulup hata ettiğinizi söylemiştim. Eşinize haksızlık yaptığınızı söylemiştim. Şimdide farklı birşey söylemeyeceğim. Adam sizin iyiliğinizi düşünüp bir adım atmış. Ki bende bu adamı atması taraftarıydım, eşimin böyle bir durumu olsa bende yapardım sanırım. Görüşürsünüz yada görüşmezseniz o sizin bileceğiniz iş ama bence eşinize daha fazla yüklenmeyin.

eşinde bir suç yok ama ben senin yerinde olsam asla beni terkedip giden bu kadınla görüşmem.sanki şuan bile sizinle görüşmek istemiyor sadece eşiniz ısrarcı davranmış olmalıki isteksiz bir şekilde görüşürüm demiş.

Gorusmek gibi bi niyetim yok. Kizginda degilim, bi duygum yok dogrusu. Esime kizginim niyet onemlo degil yaptigi eylem yanlis. Beni anladiginiz icin tesekkur ederim..

Uc cocuga bakan kadin size de bakabilirdi. Boyle bir kadini hayatiniza sokmayin derim ben de ancak keske kardeslerinizle gorusebilseniz

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, eşim elbette kötü niyetli degil lakin gerceklestirdigi eylem yanlis. Ben yüzleşmek istemiyorum. Yaşadığım kimsesizligin sebebini ogrenmek hic istemiyorum. Bunu belirttim sebebleriyle belirttim kırıldım ve daha fazlasini istemiyorum dedim. Ne değişti huzursuz oldum eline bisey gecmedi 3 kardeşim olduğunu öğrendim. Benden haberleri olmadığını ogrendim. Simdi merak ediyorum nasillar diye. İç dünyama huzursuzluktan baska birsey olmadi. Kizmakta hakliyim ve hala konuşmuyorum esimle.

Adam kötü niyetli davranmamış esasında ama yine de kavga etmesen iyi olurdu. Haklısın ne kadar az şey bilirsen o kadar iyi oluyor bazen.

Anne ayrı bişey. Bırak gitmiş olsaydı aramasaydı yine gider ben bulurdum.

Niye bıraktığını sorardım enazından.

Ayrıca nebiliyosun aramadığını? Belki aradı göstermediler? Başka şeyler oldu ? Bunları bilemezsin.

Geçen sene arkadaşımın annesi öldü bi kardeşleri çıktı ortaya herkes şok. Kadın senelerce aramış herkes yerini bildiği halde söylememiş ordan taşındılar haberimiz yok demiş. Kızıda doldurmuşlar annen seni bıraktı bilmem ne. Meğer babası hastanelik edip kadını sokağa atmış.

Annenle 1kere olsun konuş bide ondan dinle sonra yine görüşmezsin.

ortada eşinize kızılacak bir durum yok bence. annenizin neden bıraktığını bilmediğim için tam yorumlayamayacağım ama lütfen eşinizi suçlamayın.. iyi niyetle yapmış belli ki

ortada eşinize kızılacak bir durum yok bence. annenizin neden bıraktığını bilmediğim için tam yorumlayamayacağım ama lütfen eşinizi suçlamayın.. iyi niyetle yapmış belli ki
Konu sahibini. Eski konusundan biliyorum,bebekken başka bir adama gitmiş ve şuan o gittiği adam ile evliymiş o adamdan da çocukları olmuş,annesi isterse görürdü aslında elinde mesleği olan bir kadınmış ve konu sahibinin ev adresi hiç değişmemiş ben konu sahibine hak verdim aslında.

Konu sahibi niye bıraktığını biliyor canım,bebekken başka bir adama gitmiş ve şuan o gittiği adamla evliymiş ve ondan da kardeşleri varmış eşi sormuş annesine o adamla mı diye anneside onaylamış diğer yorumlarda yazıyor.

aslında haklısınız bulmak istese bulurdu işin o kısmı gerçekten acıtıcı.. ama ne olursa olsun annemi görmek bir kere de ondan dinlemek isterdim ben

Sizin bit kardeşiniz varsa nasıl saklamış öbür kardeşlerden bu öbür kardeşiniz annenizle kalırken sizi neden istememiş istemeyen onu da istemezdi kaldı ki kardeşinizi de mi hiç merak etmediniz bir anne çocuğunu onca yıl neden görmek istemez merak etmez anlamadım ama kardeşinizle görüşebilirsiniz eşinize kızmayın o iyilik yapmak istemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…