- 22 Temmuz 2013
- 591
- 526
- 158
- Konu Sahibi simaytanem
-
söylediklerinize bende katılıyorum.Eşinin ne kötü niyeti olabilir diyen arkadaşlar önceki konunu bilmiyorlar sanırım. Evet eşin belki kötü bir niyetle yapmadı bunu ama sana sordu ve sen de istemediğini söyledin. Sonuçta kararlara saygı duyulması gerekir. Bu benim başıma gelseydi şöyle düşünebilirdim. Bana bir şey soruluyor, ben de yetişkin bir insan olarak bir konuda ne istediğimni söylüyrum. Bu aşamadan sonra gidip de benim istediğimin tam zıttının yapılması ya benim aldığım kararlara saygı duymamaktır, ya benim ne istediğimi benden daha iyi bileceğinin sanrısıdır, ya da benim ne istediğimden çok onun ve ailesinin ne istediği önemli olmuştur ya da benim isteklerimden daha çok kendi merakına yenilmiştir.
Sonuçta buraya insanlar şöyle konular da açıyor. İşte eşim ailesi ile küs onları barıştırıyım mı? Ne cevap veriyoruz bu konulara sen karışma, eşinin kararlarına saygı duy. Aynısını kadın için beklemek suç mu?
Önceden eşiniz annenizi bulmak istediğinde ve konu açtığınızda tepkinizi çok fazla bulup hata ettiğinizi söylemiştim. Eşinize haksızlık yaptığınızı söylemiştim. Şimdide farklı birşey söylemeyeceğim. Adam sizin iyiliğinizi düşünüp bir adım atmış. Ki bende bu adamı atması taraftarıydım, eşimin böyle bir durumu olsa bende yapardım sanırım. Görüşürsünüz yada görüşmezseniz o sizin bileceğiniz iş ama bence eşinize daha fazla yüklenmeyin.Meraba bilen bilir bilmeyenler için ozet geçiyorum, ben bebekken annem beni terk etmis babama bırakmış ben okula başladığım dobemlerde babam evlendi. Babaannemle yaşamaya başladım annemi hic tanımadim oda hic ziyarete gelmedi. Esim yaklasik bi kac ay önce anneni bulmak istersen bulalim diye teklif etti bulmam cok kolay buarada. Ben kabul etmemiştim amam eşim araştırmis ve bulmuş. Son bikac haftadır farkli davraniyodu ama ben pek üstelemdim. Meğerse annemi bulduğu için tedirginmis. Dun gece söyledi bana annemle telefonda görüşmüş annemden 3 kardeşim varmis 1de babamdan var. Annem görüşmek istersem gorusebilcegini soylemis esi beni biliyormuş ama kardeşlerim bilmiyorlarmis. Esim neden beni hic görmediğini sorunca cevap vermek istememis. Esime bagirdim kavga ettik. Ben ne yapicam simdi?
Gorusmek gibi bi niyetim yok. Kizginda degilim, bi duygum yok dogrusu. Esime kizginim niyet onemlo degil yaptigi eylem yanlis. Beni anladiginiz icin tesekkur ederim..Valla ben çoğunluğa katılmıyorum eşiniz haddini çok çok aşmış. Bende olsam sizin yerinizde bu kadar istemediğimi söylememe defalarca uyarmama rağmen böyle bir şey yapsa çok aşırı tepkiler verebilirdim. Resmen size saygı duymamış eşiniz. Hadi aradı buldu bi yere kadar anlarım. Ne diye merakını gidermek için görüşüyor ki. Bari bulduğunu isterseniz görüşebileceğinizi söyleseydi de temas kurmasaydı. Gerçekten hadsizlik bu yaptığı. Ama sürekli bunu kurup kafanızda eşinize karşı kinlenmeyin. Düşünmemeye çalışın.
Annenizle görüşme konusunda gelince de görüşmeyin bence ama ona da kinlenmeyin kafanızda affedin derim. Şu saatten sonra hesap sorsanız ne olacak adı üstünde anne bu zaten isteseydi gelir görürdü dayınızla görüşüp annenizle görüşmediğinize göre anneniz bile isteye sizi görmek istememiş. Muhtemelen sizi zamanında sahiplenememiş belki yaşının küçüklüğü belki cahillik vardır bi sebebi sizi kendi parçası gibi değil babanızın bir parçası gibi görmüş babanızdan boşanırken sizden de boşanmış. Kardeşlerinize bile sizden bahsetmemiş şuanda sizin ortaya çıkmanız kardeşlerinizi de sarsabilir. Bir eksikliğini hissetmiyorsanız ve bu duygu içinizde bir yük oluşturmuyorsa görüşmeyin. Ama içinizdekileri dökmeye ihtiyacınız varsa görüşün tabi ki.
Konu sahibini. Eski konusundan biliyorum,bebekken başka bir adama gitmiş ve şuan o gittiği adam ile evliymiş o adamdan da çocukları olmuş,annesi isterse görürdü aslında elinde mesleği olan bir kadınmış ve konu sahibinin ev adresi hiç değişmemiş ben konu sahibine hak verdim aslında.ortada eşinize kızılacak bir durum yok bence. annenizin neden bıraktığını bilmediğim için tam yorumlayamayacağım ama lütfen eşinizi suçlamayın.. iyi niyetle yapmış belli ki
Konu sahibi niye bıraktığını biliyor canım,bebekken başka bir adama gitmiş ve şuan o gittiği adamla evliymiş ve ondan da kardeşleri varmış eşi sormuş annesine o adamla mı diye anneside onaylamış diğer yorumlarda yazıyor.Anne ayrı bişey. Bırak gitmiş olsaydı aramasaydı yine gider ben bulurdum.
Niye bıraktığını sorardım enazından.
Ayrıca nebiliyosun aramadığını? Belki aradı göstermediler? Başka şeyler oldu ? Bunları bilemezsin.
Geçen sene arkadaşımın annesi öldü bi kardeşleri çıktı ortaya herkes şok. Kadın senelerce aramış herkes yerini bildiği halde söylememiş ordan taşındılar haberimiz yok demiş. Kızıda doldurmuşlar annen seni bıraktı bilmem ne. Meğer babası hastanelik edip kadını sokağa atmış.
Annenle 1kere olsun konuş bide ondan dinle sonra yine görüşmezsin.
aslında haklısınız bulmak istese bulurdu işin o kısmı gerçekten acıtıcı.. ama ne olursa olsun annemi görmek bir kere de ondan dinlemek isterdim benKonu sahibini. Eski konusundan biliyorum,bebekken başka bir adama gitmiş ve şuan o gittiği adam ile evliymiş o adamdan da çocukları olmuş,annesi isterse görürdü aslında elinde mesleği olan bir kadınmış ve konu sahibinin ev adresi hiç değişmemiş ben konu sahibine hak verdim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?