Eşim annemi bulmuş

eşini ara gönlünü al bu konuda hasas olduğunu söyle..

Babam baabannem ben yasiyorduk babam evlendi, bisure onlarlada yasadim sonra babamin bi cocugu olunca babamin esi benim ona anne dememi vs vs istedi bende yapamadim. Sonrada babaannemle yasamaya basladim babamla nadirde olsa gorusuyorum.
aynı bnm ki gibi bnde aynı şeyleri yaşadım nekar ortak noktamız var

annene olan kizginlikdan esine bagirmisin adamin suçu yokki
istemiyorsan gorusmezsin bu kadar
zaten oda ille goruseyim diye yolunu kesecek gibi konusmamis ( annen yani )

müge anlı'da daha bu sabah çıktı bir bayan annesini aramaya gelmiş bikaç saat sonra biri aradı annesi ve babası ölmüş bi ablası varmış daha böyle niceleri var

müge hanımın bir sözü etkiliyor beni hayat kısa geç kalmayın diye gerçekten öyle

sen anneni görmek istemeyebilirsin eşin yardımcı olmuş bulmuş gerisi sana kalmış eşinle bunun için kavga etme bence

Baska biri icin suanda o kisiyle evliymis zaten.

pekı emın msınız????????? Sızı babanız buyuttu yada babaannenız annenız için her turlu şeyı kotu soylemlerı sıze soylemış olabılırler....benım aklım almıyo bebegını aşk ugruna terk etmeyı....eger annesenız sız anlıyor musunuz bu durumu....şşimdi herkes anneye yuklenmışte ya gunah kecısı ılan edıldıyse anne???? bılemezsınız bılemeyız............
benım çok yakınımda evlatlarından koparıldı göruşturulmedı....çok gençmış cahılmış korkmuş esınden görememış çoçuklarını o donemde....şimdiki gbı tv-basın medya bukadar ılerıde dgeıldıkı.....nerde Muge Anlılar nerde Sinan Çetınler....hıçbırı yoktu.............
yanı demek ıstedıgım şu yerınızde olsam bı göruşurdum annemle.bırde onu dınlerdım.kımse bu saatten sonra onu sevın dıyemez sıze....ama ya onun yasadıkları bıldıgınız gbı degılse??????????????

evet biraz babamla biraz babanemle cnm

Babam baabannem ben yasiyorduk babam evlendi, bisure onlarlada yasadim sonra babamin bi cocugu olunca babamin esi benim ona anne dememi vs vs istedi bende yapamadim. Sonrada babaannemle yasamaya basladim babamla nadirde olsa gorusuyorum.
aynı şeyleri yaşamışsınız gibi..en iyi sizler anlarsınız birbirinizin durumundan..
ben olsam ne hissederim bilemiyorum..karşıma alıp gözlerine baka baka hesap sormak mı yoksa hiç görmemek mi bilemiyorum..sanırım yaşamadan anlayamzsın dedikleri böyle bir durum..

hiç adres değiştirmemişler...yani bulmak durumu sözkonusu değil..hep oradaymış zaten ..

aynen cnm bnm annem kaçtı başka bir adaam içn bni terketti şimdi iki kızı var çok mutlu gibi hesap sormakta çözüm diğil inan bn sordum hemde defalrca hep aynı cevaplar aynı şeyler

hiç adres değiştirmemişler...yani bulmak durumu sözkonusu değil..hep oradaymış zaten ..

bılemıyorum bence sorgulanmalı bu durum.nıye görmemış mesela tehdıt mı var korkaklık mı ne???? özne anne olunca aklım almıyor baska turlusunu

Arkadaşlar esim bana daha once teklif etti Hayır dedim. Ustelik birkaç kez teklif etti vw ben hep hayir dedim. Kendisi ben cok merak ediyorum dedi nedenlerinide merak ediyorum dedi ve ben sonkez söylüyorum hayir dedim esime. Ama o kendi merakı için arayip bulmuş ben istemiyorum. Onun merak ettiği konular benim canimi acitacak şeyler. Yani gönlünü almaya niyetim yokki oda farkinda hatasinin. Ve onada acikladim boyle bağırdm çağırdm.

Eşinize neden kızıyorsunuz ki? Iyi niyetli olduğu belli. Annenizle Görüşmek zorunda değilsiniz

aynen cnm bnm annem kaçtı başka bir adaam içn bni terketti şimdi iki kızı var çok mutlu gibi hesap sormakta çözüm diğil inan bn sordum hemde defalrca hep aynı cevaplar aynı şeyler
siz yüzleştiniz yanii...???peki çok özel değilse ,,neden yani? cevaplar sizi tatmin etmediyse,ki edilecek bir yanı da yok zaten; içiniz ferahladı mı peki?
ben de 2 gündür hassasım biraz..arkadaşımın gencecik eşi vefat etti.henüz 2 ve 6 yaşlarında 2 çocuğu var..o kadar üzüldüm ki o çocuklar için..şimdi de bunları okuyunca..insan kendi evladını bilerek isteyerek nasıl bırakır diyorum..

bılemıyorum bence sorgulanmalı bu durum.nıye görmemış mesela tehdıt mı var korkaklık mı ne???? özne anne olunca aklım almıyor baska turlusunu
o bizim iyi niyetimizden bence..mutlaka bir sebebi vardır,,mecbur kalmıştır diye dğşünüyoruz..halbuki öyle değil çoğu zaman..

peki başka bir adam için bıraktığını biliyor mu eşiiniz??
oana kendisi aynı durumda olsa ne yapardı diye sorun o zaman..hayır yani neyini merak ediyormuş..gitsin görüşsün bir de oldu olacak..

Ne babam ne babaannem bigun bile kotulemedi. Dayim beni gormeye geldiginde kucukken babaannem x (annem) aramiyo gorusuyorsan soylede gelsin gorsun dedi. Dayim gorusmuyoruz demisti. Meslek sahibi bi kadin esim sorsugunda o adamlami evlisiniz diye evet demis yani. Ortada bi yanlis anlasilma yok.

peki başka bir adam için bıraktığını biliyor mu eşiiniz??
oana kendisi aynı durumda olsa ne yapardı diye sorun o zaman..hayır yani neyini merak ediyormuş..gitsin görüşsün bir de oldu olacak..
Esim benim bildigim hikayenin tamamini biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…