Eşim annemi bulmuş

Eşiniz iyi niyetli de olsa haddini aşmış. Sizi terk eden annenizi bulmak yada görüşmek tamamen sizin isteğinize bağlı olmalıydı.. Görüşseniz de görüşmeseniz de haklısınız fikir beyan etmek hiç kimsenin haddi değil ancak bazen hikayeler tam olarak sizin bildiğiniz gibi olmayabilir. Unutmayın her hikayenin 2 yüzü vardır.

sizin kv galiba bu konuya takılmıştı değil mi? doğru mu hatırlıyorum acaba? annesi kim belli değil falan diye..ondan mı yaptı acaba eşiniz de?
Evet bu yuzden cok sorun yasamistik. Ya bahanesi ne oluraa olsun ki bence bu yuzden degil cunki ben gorusmek istemiyorum demistim yani meraktan biraz.

ben kizmakta hakli oldugunuzu dusunuyorum,uzaktan yorum yapmak kolay ama insan bazen gecmisle yuzlesmek istemeyebilir.gorusmek istemiyorsaniz konusunu dahi actirmayin bundan sonra esinize..

Herkes söylemiş ama bencede eşine kizmamalisin. Çok zor bi durum. Kin tutmayin bosverin bence bir defada olsa görüşün. Hayat çok kisa görüşmek zorunda değilsiniz isterseniz bir daha gormezsiniz ama onu kendi içinizde affedin. CÇünkü farketmesenizde bu omuzlariniza bir yük yükler. Ve bu yüzden esinizle aranizi bozmayin

ben olsam görüşmezdim. onun senle görüşmek için çabası isteği bile yok. doğurup atmış resmen annelik bu değil. annenin diğer çocukları için birşey diyemem seni bilmiyorlarmış belki bilseler tanımak isterler. ama onlarla tanışsan da sorun yaşarsın. senin annen olmayan nefret ettiğin insan onların annesi canı kanı. akrabalık da kan bağı ile olmuyo. ben olsam annem öldü kabul ederdim

Hayir gormek istese bulurdu cunki hic adres degistirmedik.

Eşinin sırf meraktan anneni bulduğunu söylüyorsun.
Eğer böyleyse davranışı iyi niyet taşısa da haddini aşmak gibi olmuş.
Sen yetişkin bir birey olarak kendin bu konuda karar verebilirsin.
Eşin senin annenle iyi kötü bir ilişkin olması için ön ayak olmak istemiş te olabilir.
Ama yeriniz belli ise ve annen bu gübne kadar hiç adım atmamışsa bu da düşündürücü.
Burada karar sana ait kalmalı.
Kendini hazır hissettiğinde sen zaten anneni bulabilirmişssin.
Evladı ile ilişkisini bilerek isteyerek koparmış bir insana evladını hatırlatmak niye?
Yardım istense tamam amenna.Her iki tarafın da talebi yokken eşin kendisine vazife çıkarmış.
Gönül alacak bişey yok ortada.
Sen de zamana bırak herşeyi.Belki ileride her ikiniz de gönülden arzu edersiniz birbirinizle görüşmeyi.
İnşallah ta böyle bir ortam yakalayabilirsiniz.Çünkü kardeşlerin de varmış.

Valla ben çoğunluğa katılmıyorum eşiniz haddini çok çok aşmış. Bende olsam sizin yerinizde bu kadar istemediğimi söylememe defalarca uyarmama rağmen böyle bir şey yapsa çok aşırı tepkiler verebilirdim. Resmen size saygı duymamış eşiniz. Hadi aradı buldu bi yere kadar anlarım. Ne diye merakını gidermek için görüşüyor ki. Bari bulduğunu isterseniz görüşebileceğinizi söyleseydi de temas kurmasaydı. Gerçekten hadsizlik bu yaptığı. Ama sürekli bunu kurup kafanızda eşinize karşı kinlenmeyin. Düşünmemeye çalışın.
Annenizle görüşme konusunda gelince de görüşmeyin bence ama ona da kinlenmeyin kafanızda affedin derim. Şu saatten sonra hesap sorsanız ne olacak adı üstünde anne bu zaten isteseydi gelir görürdü dayınızla görüşüp annenizle görüşmediğinize göre anneniz bile isteye sizi görmek istememiş. Muhtemelen sizi zamanında sahiplenememiş belki yaşının küçüklüğü belki cahillik vardır bi sebebi sizi kendi parçası gibi değil babanızın bir parçası gibi görmüş babanızdan boşanırken sizden de boşanmış. Kardeşlerinize bile sizden bahsetmemiş şuanda sizin ortaya çıkmanız kardeşlerinizi de sarsabilir. Bir eksikliğini hissetmiyorsanız ve bu duygu içinizde bir yük oluşturmuyorsa görüşmeyin. Ama içinizdekileri dökmeye ihtiyacınız varsa görüşün tabi ki.

Anneniz, eğer siz görüşmek istiyorsanız görüşebileceğini söylediyse bence de zaten hiç
görüşmeyin.Hem sizi merak edip aramamış bide üstüne eşiniz bulmuş,koşa koşa gelip
görmesi gerekirdi.
ikinciside eşinizin yaptığı büyük hata.
merak ettin buldun diyelim sana danışmadan irtibata geçmemeliydi.

Esinize kizmakta haklisiniz, oda bunu anliyacaktir, duygu patlamasi yasamissiniz, yani karman corman bi duygu daha cok, ama yazikta olmus adama, bence kötü bi niyeti yoktu, neyse bunu hallediceginize inaniyorum.... Annenize gelince, kendimi sizin yerinize koyuyorum, cok haklisiniz, bende görmek istemezdim ama biyandanda cok merak ederdim, heralde sadece bikere görüsüp sadece okkali bi laf yapistirirdim, ama neden beni hic görmedi diyede merak ederdim ögrenmek isterdim... Ayrica sinirimden, kinimden hani yeni cocuklari bilmiyormus ya, sirf bu yüzden görüsüp onlarin ögrenmesini saglardim ki huzursuz olsun, belki onlar hesap sorar vicdanliysalar, evet onlarin günahi yok huzursuz olmalari haksizlik gibi ama benimde sucum yoktu diye düsünürüm, zaten amac onlara bisey yapmak degil Anne denilen kadina yillar sonrada olsa az biraz yaptigini ödetmek.... Ayyy cok kaptirdim, ne bileyim, insan böyle kisilerin mutlu mesut devam yasamalarini kaldiramiyor, en azindan ben kaldiramam... O kadar basit ulasilabilecekken, eside biliyoken insan evladina nasil ulasmaz, annesiz biraktigi bi evladi varken diger couklarina nasil annelik yapar....Allah yardimciniz olsun, cok üzüldüm...

Bence kızmakta haklısın ama yine de büyütme konuyu huzurunuz kaçmasın. Görüşmek istemiyorsan, hiç kafanı yorma; bende beni aramıyanı hayatıma dahil etmeye çalışmazdım. Kendi yuvanda mutlu ol inşallah.

Eşine o an kızmış olabilirsin, eşinin art niyetli olmadığını düşünüyorum. Bi yer de ne güzel kimi kocalar aman ailesi olmasın ortalıkta diye düşünür, seninki gitmiş bulmuş. Hakkınızda en iyisi olsun. Ölümlü dünyadayız ne yaşadığını bilemeyiz senin ve tabi ki annenin. Annenin de sana yaklaşımı önemli. Hayatın bazı yanları işte...

valla bırakıyo cnm insanların gözü dönmüş artık içim ferahlamadı ama nefrette edemiyorum artık çünkü o bna okadar uzk gelioki sanki sokaktan geçen herhangi bir kişi gibi yanı cevapların pek önemi yok zaten annem 18 yaşında ayrıldı babamdan çok küçükmüş bnde 19 yaşındayım şuanda henüz anne olamadım ama diyorum kendi kendime bir anne bu kadarmı vicdansız olabilir

Eşinin ne kötü niyeti olabilir diyen arkadaşlar önceki konunu bilmiyorlar sanırım. Evet eşin belki kötü bir niyetle yapmadı bunu ama sana sordu ve sen de istemediğini söyledin. Sonuçta kararlara saygı duyulması gerekir. Bu benim başıma gelseydi şöyle düşünebilirdim. Bana bir şey soruluyor, ben de yetişkin bir insan olarak bir konuda ne istediğimni söylüyrum. Bu aşamadan sonra gidip de benim istediğimin tam zıttının yapılması ya benim aldığım kararlara saygı duymamaktır, ya benim ne istediğimi benden daha iyi bileceğinin sanrısıdır, ya da benim ne istediğimden çok onun ve ailesinin ne istediği önemli olmuştur ya da benim isteklerimden daha çok kendi merakına yenilmiştir.
Sonuçta buraya insanlar şöyle konular da açıyor. İşte eşim ailesi ile küs onları barıştırıyım mı? Ne cevap veriyoruz bu konulara sen karışma, eşinin kararlarına saygı duy. Aynısını kadın için beklemek suç mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…