- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi simaytanem
-
Evet bu yuzden cok sorun yasamistik. Ya bahanesi ne oluraa olsun ki bence bu yuzden degil cunki ben gorusmek istemiyorum demistim yani meraktan biraz.sizin kv galiba bu konuya takılmıştı değil mi? doğru mu hatırlıyorum acaba? annesi kim belli değil falan diye..ondan mı yaptı acaba eşiniz de?
Hayir gormek istese bulurdu cunki hic adres degistirmedik.
Eşinin sırf meraktan anneni bulduğunu söylüyorsun.Arkadaşlar esim bana daha once teklif etti Hayır dedim. Ustelik birkaç kez teklif etti vw ben hep hayir dedim. Kendisi ben cok merak ediyorum dedi nedenlerinide merak ediyorum dedi ve ben sonkez söylüyorum hayir dedim esime. Ama o kendi merakı için arayip bulmuş ben istemiyorum. Onun merak ettiği konular benim canimi acitacak şeyler. Yani gönlünü almaya niyetim yokki oda farkinda hatasinin. Ve onada acikladim boyle bağırdm çağırdm.
Bence kızmakta haklısın ama yine de büyütme konuyu huzurunuz kaçmasın. Görüşmek istemiyorsan, hiç kafanı yorma; bende beni aramıyanı hayatıma dahil etmeye çalışmazdım. Kendi yuvanda mutlu ol inşallah.Meraba bilen bilir bilmeyenler için ozet geçiyorum, ben bebekken annem beni terk etmis babama bırakmış ben okula başladığım dobemlerde babam evlendi. Babaannemle yaşamaya başladım annemi hic tanımadim oda hic ziyarete gelmedi. Esim yaklasik bi kac ay önce anneni bulmak istersen bulalim diye teklif etti bulmam cok kolay buarada. Ben kabul etmemiştim amam eşim araştırmis ve bulmuş. Son bikac haftadır farkli davraniyodu ama ben pek üstelemdim. Meğerse annemi bulduğu için tedirginmis. Dun gece söyledi bana annemle telefonda görüşmüş annemden 3 kardeşim varmis 1de babamdan var. Annem görüşmek istersem gorusebilcegini soylemis esi beni biliyormuş ama kardeşlerim bilmiyorlarmis. Esim neden beni hic görmediğini sorunca cevap vermek istememis. Esime bagirdim kavga ettik. Ben ne yapicam simdi?
Meraba bilen bilir bilmeyenler için ozet geçiyorum, ben bebekken annem beni terk etmis babama bırakmış ben okula başladığım dobemlerde babam evlendi. Babaannemle yaşamaya başladım annemi hic tanımadim oda hic ziyarete gelmedi. Esim yaklasik bi kac ay önce anneni bulmak istersen bulalim diye teklif etti bulmam cok kolay buarada. Ben kabul etmemiştim amam eşim araştırmis ve bulmuş. Son bikac haftadır farkli davraniyodu ama ben pek üstelemdim. Meğerse annemi bulduğu için tedirginmis. Dun gece söyledi bana annemle telefonda görüşmüş annemden 3 kardeşim varmis 1de babamdan var. Annem görüşmek istersem gorusebilcegini soylemis esi beni biliyormuş ama kardeşlerim bilmiyorlarmis. Esim neden beni hic görmediğini sorunca cevap vermek istememis. Esime bagirdim kavga ettik. Ben ne yapicam simdi?
valla bırakıyo cnm insanların gözü dönmüş artık içim ferahlamadı ama nefrette edemiyorum artık çünkü o bna okadar uzk gelioki sanki sokaktan geçen herhangi bir kişi gibi yanı cevapların pek önemi yok zaten annem 18 yaşında ayrıldı babamdan çok küçükmüş bnde 19 yaşındayım şuanda henüz anne olamadım ama diyorum kendi kendime bir anne bu kadarmı vicdansız olabilirsiz yüzleştiniz yanii...???peki çok özel değilse ,,neden yani? cevaplar sizi tatmin etmediyse,ki edilecek bir yanı da yok zaten; içiniz ferahladı mı peki?
ben de 2 gündür hassasım biraz..arkadaşımın gencecik eşi vefat etti.henüz 2 ve 6 yaşlarında 2 çocuğu var..o kadar üzüldüm ki o çocuklar için..şimdi de bunları okuyunca..insan kendi evladını bilerek isteyerek nasıl bırakır diyorum..
o bizim iyi niyetimizden bence..mutlaka bir sebebi vardır,,mecbur kalmıştır diye dğşünüyoruz..halbuki öyle değil çoğu zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?