Eşim annemi bulmuş

bence görüşme zaten niyetinde yok.herkesin bi düzeni var ne gerek var gereksiz bence.çünkü bu yaşına kadar arayıp sormayan anneye anne demem ben.

Kardeslerimin haberi yokmus anneleri isterse soyler . Ama ben gidip bisey anlatamam. Ve gorusmek isterlerse elbette onlaro tanimak isterim.

benzer bi olayı ben yaşadım, annenle görüşme, eşinde görüşmesin, artık ondan hiç bir "hayır" gelmez

Esin senin için çabalamış. İlerde pişman olma die... kızmamalısın.

çocuklarını terk eden anne ya da babalar için söylenen tüm tırı vırılar yalan, acaba öyle mi olmuştu, böyle mi olmuştu, belki şartlar onu gerektiriyodu gibi saçmalıklar yani

Baska biri icin suanda o kisiyle evliymis zaten.

oooooo...tamam o zaman..bence görmeye de görüşmeye de gerek yok..hatta dinlemeye sormaya da gerek yok..
sadece sizin adına çok üzgünüm o kadar..

Kardeslerimin haberi yokmus anneleri isterse soyler . Ama ben gidip bisey anlatamam. Ve gorusmek isterlerse elbette onlaro tanimak isterim.
doğru haklısınız....yok ben yukardaki yazdığınızdan sonra kardeşten de vazgeçtim..
zaten ne anlatacak ki kardeşlerine..ben babanızla birlikte olmak için 7 aylık bebeğimi bıraktım gittim mi diyecek...tabi ki diyemez...
ben onun sizi görmek isteğindne de şüpheliyim..ne diyebilir ki..
ayyy sizin adınıza ben çok sinirlendim kusura bakmayın nolur..çok saydırmak istiyorum şu anda o kadına..

mrb cnm aynen bnde senin duruundayım annemle babam bn 2.5 yaşındayken aydıldılar annem evlendi bn hariç 2 kızı babamında 1 kız 1 oğlu var ve hiç görmeden büyüdüm annemi geçn yıl doğum günümde tesadüfen buldu annem beni aradı konuşamadım anne diyemedim şimdi arda msj atıyo anne diyorum ama inan hiç bir his yok içimde sokaktan bir yabancı gibi gelio bna

Aynen başka bir adam için 7 aylık bebeği bırak git hiç görme hayatı boyunca görüşmeyin bence..

eşinize kızmayın, sizin için iyilik yapmak istemiş,hayatta tutundunuz dalı çekirdek ailenizin dışındaki kişiler için herkim olursa olsun yıpratmayın
evinizin huzurunu bozmaya değmez inanın
insan yaşaya yaşaya öğreniyor
görüşmemek istememeniz de en doğal hakkınız

babanızla mı yaşadınız peki?
böyle yaşamlar duydukça çok üzülüyorum..

Oyle yani ben nefrette hiasetmiyorum. Sadece esime kizginim.

hani annenin durumu olmaz parası olmaz ailesi kabul etmez kadını mecburen babasına bırakır ayrı yine suçlanabilir orası ayrı
örneğin benim ilkokuldan arkadaşım vardı oda babaanneyle kalıyordu üvey annesinin eziyetlerine artık babaannesi katlanamamıştı da yanına almıştı kızı çok sonra o kadar annesinden kaçırmalarına kızı tek sokağa bırakmamalarına rağmen ilkokulda bulmuştu annesi sonra okulun öğle aralarında gizli gizli buluşuyorlardı annesiyle
sürekli yer değiştirmişler kızı annesi bulamasın diye
sizin annenizin ki bambaşka başka bir adam için evini çocuğunu bırakmak vicdanın v si yok üstelik yer değiştirme falan da yok

babanızla mı yaşadınız peki?
böyle yaşamlar duydukça çok üzülüyorum..
Babam baabannem ben yasiyorduk babam evlendi, bisure onlarlada yasadim sonra babamin bi cocugu olunca babamin esi benim ona anne dememi vs vs istedi bende yapamadim. Sonrada babaannemle yasamaya basladim babamla nadirde olsa gorusuyorum.

Aynen oyle ki kendisi hemsire. Meslegide var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…