- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Baska biri icin suanda o kisiyle evliymis zaten.7 aylık yavrusunu nasıl bırakıp gider insan aklım almıyor benimm..nasıl bir sebep buna neden olabilir bilemiyorum..siz biliyor musunuz?
Kardeslerimin haberi yokmus anneleri isterse soyler . Ama ben gidip bisey anlatamam. Ve gorusmek isterlerse elbette onlaro tanimak isterim.annenizle görüşür müsünüz bilemiyorum..ama bence kardeşleriniz varmış..en azından onları tanımanız iyi olur diye düşünüyorum..hayat bu,aynı karından çıktınız..belki çok seveceğiniz insnalardır kardeşleriniz..onların suçu günahı yok ki...sizi bilseler belki de şimdiye kadar tanışmayı onlar isterdi...
Meraba bilen bilir bilmeyenler için ozet geçiyorum, ben bebekken annem beni terk etmis babama bırakmış ben okula başladığım dobemlerde babam evlendi. Babaannemle yaşamaya başladım annemi hic tanımadim oda hic ziyarete gelmedi. Esim yaklasik bi kac ay önce anneni bulmak istersen bulalim diye teklif etti bulmam cok kolay buarada. Ben kabul etmemiştim amam eşim araştırmis ve bulmuş. Son bikac haftadır farkli davraniyodu ama ben pek üstelemdim. Meğerse annemi bulduğu için tedirginmis. Dun gece söyledi bana annemle telefonda görüşmüş annemden 3 kardeşim varmis 1de babamdan var. Annem görüşmek istersem gorusebilcegini soylemis esi beni biliyormuş ama kardeşlerim bilmiyorlarmis. Esim neden beni hic görmediğini sorunca cevap vermek istememis. Esime bagirdim kavga ettik. Ben ne yapicam simdi?
Aynen oyle bu saatten sonra soracagim hesabinda bianlami yok.bence görüşme zaten niyetinde yok.herkesin bi düzeni var ne gerek var gereksiz bence.çünkü bu yaşına kadar arayıp sormayan anneye anne demem ben.
Baska biri icin suanda o kisiyle evliymis zaten.
doğru haklısınız....yok ben yukardaki yazdığınızdan sonra kardeşten de vazgeçtim..Kardeslerimin haberi yokmus anneleri isterse soyler . Ama ben gidip bisey anlatamam. Ve gorusmek isterlerse elbette onlaro tanimak isterim.
mrb cnm aynen bnde senin duruundayım annemle babam bn 2.5 yaşındayken aydıldılar annem evlendi bn hariç 2 kızı babamında 1 kız 1 oğlu var ve hiç görmeden büyüdüm annemi geçn yıl doğum günümde tesadüfen buldu annem beni aradı konuşamadım anne diyemedim şimdi arda msj atıyo anne diyorum ama inan hiç bir his yok içimde sokaktan bir yabancı gibi gelio bnaMeraba bilen bilir bilmeyenler için ozet geçiyorum, ben bebekken annem beni terk etmis babama bırakmış ben okula başladığım dobemlerde babam evlendi. Babaannemle yaşamaya başladım annemi hic tanımadim oda hic ziyarete gelmedi. Esim yaklasik bi kac ay önce anneni bulmak istersen bulalim diye teklif etti bulmam cok kolay buarada. Ben kabul etmemiştim amam eşim araştırmis ve bulmuş. Son bikac haftadır farkli davraniyodu ama ben pek üstelemdim. Meğerse annemi bulduğu için tedirginmis. Dun gece söyledi bana annemle telefonda görüşmüş annemden 3 kardeşim varmis 1de babamdan var. Annem görüşmek istersem gorusebilcegini soylemis esi beni biliyormuş ama kardeşlerim bilmiyorlarmis. Esim neden beni hic görmediğini sorunca cevap vermek istememis. Esime bagirdim kavga ettik. Ben ne yapicam simdi?
babanızla mı yaşadınız peki?mrb cnm aynen bnde senin duruundayım annemle babam bn 2.5 yaşındayken aydıldılar annem evlendi bn hariç 2 kızı babamında 1 kız 1 oğlu var ve hiç görmeden büyüdüm annemi geçn yıl doğum günümde tesadüfen buldu annem beni aradı konuşamadım anne diyemedim şimdi arda msj atıyo anne diyorum ama inan hiç bir his yok içimde sokaktan bir yabancı gibi gelio bna
Oyle yani ben nefrette hiasetmiyorum. Sadece esime kizginim.oooooo...tamam o zaman..bence görmeye de görüşmeye de gerek yok..hatta dinlemeye sormaya da gerek yok..
sadece sizin adına çok üzgünüm o kadar..
doğru haklısınız....yok ben yukardaki yazdığınızdan sonra kardeşten de vazgeçtim..
zaten ne anlatacak ki kardeşlerine..ben babanızla birlikte olmak için 7 aylık bebeğimi bıraktım gittim mi diyecek...tabi ki diyemez...
ben onun sizi görmek isteğindne de şüpheliyim..ne diyebilir ki..
ayyy sizin adınıza ben çok sinirlendim kusura bakmayın nolur..çok saydırmak istiyorum şu anda o kadına..
evet biraz babamla biraz babanemle cnmbabanızla mı yaşadınız peki?
böyle yaşamlar duydukça çok üzülüyorum..
Babam baabannem ben yasiyorduk babam evlendi, bisure onlarlada yasadim sonra babamin bi cocugu olunca babamin esi benim ona anne dememi vs vs istedi bende yapamadim. Sonrada babaannemle yasamaya basladim babamla nadirde olsa gorusuyorum.babanızla mı yaşadınız peki?
böyle yaşamlar duydukça çok üzülüyorum..
tartışamaya gerek yokmuş bencede..sizin için çabalamış.ama siz istemiyorsanız görüşmek zorunda değilsiniz.
Aynen oyle ki kendisi hemsire. Meslegide var.hani annenin durumu olmaz parası olmaz ailesi kabul etmez kadını mecburen babasına bırakır ayrı yine suçlanabilir orası ayrı
örneğin benim ilkokuldan arkadaşım vardı oda babaanneyle kalıyordu üvey annesinin eziyetlerine artık babaannesi katlanamamıştı da yanına almıştı kızı çok sonra o kadar annesinden kaçırmalarına kızı tek sokağa bırakmamalarına rağmen ilkokulda bulmuştu annesi sonra okulun öğle aralarında gizli gizli buluşuyorlardı annesiyle
sürekli yer değiştirmişler kızı annesi bulamasın diye
sizin annenizin ki bambaşka başka bir adam için evini çocuğunu bırakmak vicdanın v si yok üstelik yer değiştirme falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?