Eşim annemi istemedi

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.724
108
Düzenleme: Hanımlar ben şeker ve kalp hastasıyım konuda çok kez yazdım buraya yazayım ki daha açıklayıcı olsun. Eşimden izin almadığım anlaşılmış eşime başta söyledim kabul etti sonradan geri döndü kararından. Ben sıkıntımı aktardım sadece siz diş çektirmek için anne mi çağırılır kısmına takıldınız ama konu eşimin annemi kabul etmemesi. Benim konum hakkında yorum yapmak zorunda değil kimse yada benimle aynı fikirde olmaj değil. Ama lütfen sağlık sorunlarını basitleştirip tantanaya gerek yok vs tarzı yorumları yakıştıramıyorum kimseye çünkü herkesin ağrı eşiği çektiği acı farklı. Bir insanın birinden yardım alması için illaki anne olması gerekmiyor. Her insan gibi hastalandığımda ilgiye ve yardıma ihtiyacım oluyor. Bunu eleştirmekten ziyade lütfen asıl soruna yorum yapın. Son olarak annem geldi eşim kendiliğinden kabul etti çünkü benimle dişçiye gidip gelemeyeceği için. Bir sorun yok şimdilik. Destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Köstek olanlara da aynılarını yaşamadan beni anlayamayacakları için hoşgörüyorum. Herkes kendine iyi baksın başka bir konuda görüşmek üzere.
Selam hanımlar dün telafisiz doktor hatası diye bi konu açnmıştım okumayanlar için özetle diş doktorum dişlerimi katletti ve yeni doktora gittim. Bu hafta içinde 6 tane dişim çekilecek.
Neyse sorun şurada eşim yoğun çalışıyor. Ama benim dişler de çekileceği için üst üste yemek yapmak bulaşık çamaşır idare etmek zor olacak eşim zaten yardım eden biri değil bende mecburen annemi çağırdım. Eşime söylediğimde gelemez ben ders çalışıcam dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Annem tek gelecek babamda yok bir zararı yok yanında sürekli durmak zorunda değil zaten bize yardım için gelecekti. Bana bakmıyor dişçiye kendim gidip gelicem işleri yüzünden. Evde bi tabak çorba vermeyecek üstüne benden yemek bekleyecek. Bana hiç acımıyor. Çok bozuldum hala aradın mı anneni gelmemesini söyledin mi diyor. Bende umarım senin annenler benim sınav zamanım gelmek isterler dedim. Sıkıldım anlatmak istedim...

Son düzenleme:
Dişleriniz yapılacağı için neden kadının düzenini bozup çağırdınız ki.
Çok zorlanırsanız yemek yapmayın, bırakın ev pis kalsın. Ama diş yapımını neden bu kadar abarttınız anlamadım.
Annenizi çağırmadan önce eşinize danışmanız lazımdı. Eşiniz aynısını yapsa ne derdiniz?

Annemi göremiyorum uzun zamandır oda görmek istiyordu zaten. Şeker ve kalp rahatsızlıklarım var. Yaralarım geç iyileşiyor. Sürekli sıvı bulunması gerek evin pis kalması dert değil ama eşim kendine yemek yapıp beni pek takmıyor bu konularda. Sabahtan akşama kadar çorba yapmasını beklediğim olmuştu. O yüzden annemi istedim. Eşime söylemiştim zaten önceden bişey dememişti sonradan böyle tepki verdi. Zaten kayınvalidemler geliyoruz dedikleri zaman gelirler onların eviymiş gibi beni pek takan yok

Siz eşiniz annesini size danışmadan çağırsa ne tepki verirsiniz?

Belki sizin de tepkiniz böyle şeylere olumsuzsa ondan böyle yapıyordur...
Eşimin ailesi istediği zaman gelir. Bana sorma tenezzülünde bulunmazlar. Ama ben her zaman eşime sorarım. Söylemiştim önceden eğer kötü olursam annemi çağırırım diye. Benimle dişçiye gelmeyeceğini söyleyince bende annemi çağırdım.

Annemi göremiyorum uzun zamandır oda görmek istiyordu zaten. Şeker ve kalp rahatsızlıklarım var. Yaralarım geç iyileşiyor. Bu yüzden büyütüyorum. Sürekli sıvı bulunması gerek evin pis kalması dert değil ama eşim kendine yemek yapıp beni pek takmıyor bu konularda. Sabahtan akşama kadar çorba yapmasını beklediğim olmuştu. O yüzden annemi istedim. Eşime söylemiştim zaten önceden bişey dememişti sonradan böyle tepki verdi. kayınvalidemler geliyoruz dedikleri zaman gelirler onların eviymiş gibi beni pek takan yok

..6 tane diş çekilecek biraz insanlık ya hu !
İnsanda biraz anlayış olur ev işlerinde yardıma ihtiyaç olmasa bile annenizi yanınızda istemeniz gayet normal böyle bir zamanda .. yemeyecek ya anneniz hayret bişey .bence duygularınızı anlatın annenize gelme demek istemiyorsanız demeyin ..

Vay arkadaş ya.
Hadi gelmesini istemiyor diyelim. Bu şekilde söylememesi lazımdı. Güya okumuşş adam =)) Neyse neyse. Kadıncağızın ne zararı olacak ona. Bildiğin bahane etmiş dersi

Eh o zaman söz hakkı olmadığını, ihtiyacınız olduğunu, işine gelmiyorsa kütüphaneye gidebileceğini söyleyin.

Eşim duygusuz bir insan. Ayağımı çatlattığımda ben gelemem bin tramvaya git hastaneye demiş bir insan. Yada bi tencere çorba pişirmesini sabahtan akşama kadar aç beklediğim oldu. Psikolojik olarak yanımda zaten hiç değil. Gelip de baş ucuma nasıl oldun asla demez çalışma odasına kapatır kendini. Ben korkuyorum dudağım ucukladı bu yüzden annemi yanımda istiyorum o öyle dedikten sonra annem gelse bile zaten ben huzurlu olmam...

Canım ya çok üzüldüm çokta sinir oldum

Ay allah aşkına bu adamı nasıl cekiyorsun yada neden cekiyor ve katlaniyorsun bana sevgi deme lütfen olurmu ve ne olur çocuk yoksa çocuk yapma bu düşüncesiz kaba ve hadsiz adamdan.

Kısasa kısas hiç yapmadım eve gelen basibi ile gelir ben sadece canı acısın diye söyledim. Çocuğunun suçunu zaten anne babasından çıkaramam yaşlı insanlar. Çok bayılmıyorum ama saygı gösteriyorum her zaman. Eşim böyle garip bi insan. Ben zaten çok sıkıldım aileme tek göndermiyor da sorsan okumuş insan. Kafa 1800lerde

Şimdi erkeğin annesi gelmesiyle kadının annesi gelmesi arasında fark var. Erkeğin annesi gelse yine kadına yük. Nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz bilmiyorum. Benim bildiğim karsilastirmalar aynı şartlar altında yapılır. Kadının annesi gelse büyük ihtimalle kadına yardım eder kadın çalışıyorsa yemeğini hazir eder vs. Erkekler her türlü yatıyor buradan gördüğüm kadarıyla. O eşinize diyin bence şunları şunları yapacaksan cagirmam canım ben de annemi yormaya meraklı değilim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…