- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Eşimin ailesi istediği zaman gelir. Bana sorma tenezzülünde bulunmazlar. Ama ben her zaman eşime sorarım. Söylemiştim önceden eğer kötü olursam annemi çağırırım diye. Benimle dişçiye gelmeyeceğini söyleyince bende annemi çağırdım.Siz eşiniz annesini size danışmadan çağırsa ne tepki verirsiniz?
Belki sizin de tepkiniz böyle şeylere olumsuzsa ondan böyle yapıyordur...
Annemi göremiyorum uzun zamandır oda görmek istiyordu zaten. Şeker ve kalp rahatsızlıklarım var. Yaralarım geç iyileşiyor. Bu yüzden büyütüyorum. Sürekli sıvı bulunması gerek evin pis kalması dert değil ama eşim kendine yemek yapıp beni pek takmıyor bu konularda. Sabahtan akşama kadar çorba yapmasını beklediğim olmuştu. O yüzden annemi istedim. Eşime söylemiştim zaten önceden bişey dememişti sonradan böyle tepki verdi. kayınvalidemler geliyoruz dedikleri zaman gelirler onların eviymiş gibi beni pek takan yokDişleriniz yapılacağı için neden kadının düzenini bozup çağırdınız ki.
Çok zorlanırsanız yemek yapmayın, bırakın ev pis kalsın. Ama diş yapımını neden bu kadar abarttınız anlamadım.
Annenizi çağırmadan önce eşinize danışmanız lazımdı. Eşiniz aynısını yapsa ne derdiniz?
Aynen annem benimle olacak zaten. Onunla bir bağlantısı yok. Ki myle karışan konuşan bi insan da değildir kendi haline sormazsan söylemez bir insan.Sınavım var desin
Girsin odaya kapatsın kapıyı çalışsın
Annenle otursun diyen mi var ona
Eşimin ailesi istediği zaman gelir. Bana sorma tenezzülünde bulunmazlar. Ama ben her zaman eşime sorarım. Söylemiştim önceden eğer kötü olursam annemi çağırırım diye. Benimle dişçiye gelmeyeceğini söyleyince bende annemi çağırdım.
Eşim duygusuz bir insan. Ayağımı çatlattığımda ben gelemem bin tramvaya git hastaneye demiş bir insan. Yada bi tencere çorba pişirmesini sabahtan akşama kadar aç beklediğim oldu. Psikolojik olarak yanımda zaten hiç değil. Gelip de baş ucuma nasıl oldun asla demez çalışma odasına kapatır kendini. Ben korkuyorum dudağım ucukladı bu yüzden annemi yanımda istiyorum..6 tane diş çekilecek biraz insanlık ya hu !
İnsanda biraz anlayış olur ev işlerinde yardıma ihtiyaç olmasa bile annenizi yanınızda istemeniz gayet normal böyle bir zamanda .. yemeyecek ya anneniz hayret bişey .bence duygularınızı anlatın annenize gelme demek istemiyorsanız demeyin ..
Kesinlikle öyle zaten ben telefonda konuşurken evden kaçıyor ona bile tahammülü yok.Vay arkadaş ya.
Hadi gelmesini istemiyor diyelim. Bu şekilde söylememesi lazımdı. Güya okumuşş adam =)) Neyse neyse. Kadıncağızın ne zararı olacak ona. Bildiğin bahane etmiş dersi
Eşim zaten üniversitede çalışıyor aynı zamanda. Odası var ama gitmiyor. Yol çok uzunmuş bahane bahane bahane.Eh o zaman söz hakkı olmadığını, ihtiyacınız olduğunu, işine gelmiyorsa kütüphaneye gidebileceğini söyleyin.
Canım ya çok üzüldüm çokta sinir oldumEşim duygusuz bir insan. Ayağımı çatlattığımda ben gelemem bin tramvaya git hastaneye demiş bir insan. Yada bi tencere çorba pişirmesini sabahtan akşama kadar aç beklediğim oldu. Psikolojik olarak yanımda zaten hiç değil. Gelip de baş ucuma nasıl oldun asla demez çalışma odasına kapatır kendini. Ben korkuyorum dudağım ucukladı bu yüzden annemi yanımda istiyorumo öyle dedikten sonra annem gelse bile zaten ben huzurlu olmam...
Ay allah aşkına bu adamı nasıl cekiyorsun yada neden cekiyor ve katlaniyorsun bana sevgi deme lütfen olurmu ve ne olur çocuk yoksa çocuk yapma bu düşüncesiz kaba ve hadsiz adamdan.Eşim duygusuz bir insan. Ayağımı çatlattığımda ben gelemem bin tramvaya git hastaneye demiş bir insan. Yada bi tencere çorba pişirmesini sabahtan akşama kadar aç beklediğim oldu. Psikolojik olarak yanımda zaten hiç değil. Gelip de baş ucuma nasıl oldun asla demez çalışma odasına kapatır kendini. Ben korkuyorum dudağım ucukladı bu yüzden annemi yanımda istiyorumo öyle dedikten sonra annem gelse bile zaten ben huzurlu olmam...
Kısasa kısas hiç yapmadım eve gelen basibi ile gelir ben sadece canı acısın diye söyledim. Çocuğunun suçunu zaten anne babasından çıkaramam yaşlı insanlar. Çok bayılmıyorum ama saygı gösteriyorum her zaman. Eşim böyle garip bi insan. Ben zaten çok sıkıldım aileme tek göndermiyor da sorsan okumuş insan. Kafa 1800lerdeŞimdi okuyunca ben sinir oldum ne demek ya anneni ara gelmesin ben kv aram iyi olmadığı halde bile demem ara gelmesin diye ne kadr büyük bir terbiyesizlik bence siz bu konuda tavrınızı ağır koyun ama kısasa kısas olmasın bu oturun doğru düzgün konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?