Eşim annemi istemedi

Bu arada bebeğinizi allah bağışlasın. Benim eşimin psikolojik sorunları var tanıyı tam koyamıyorum depresyon şizofreni çift kişilik mi yoksa sosyopat mı kararsızım. Uyum sağlayamıyor. Biz bile hala uyum sağlayamıyoruz. Ama ne olursa olsun ben ailemi yok sayamam oda bunu kabullenmek zorunda. Ablamın eşi hiç böyle değil uyumlu. İnsandan insana farkediyor işte. Sabır diliyorum kendime manevi olarak gerçekten anneme çok ihtiyacım vardı bıraksın hiç bişey yapmasın ama yanımda olup başımı okşasa bile yeterdi. Çünkü çok özledim.

Çok tşk ederim Allah size de en güzel zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah tabi önce eşinizi ıslah etsin. sizi çok iyi anlıyorum benimde anneme her zaman çok ihtiyacım oluyo neden bilmiyorum ama sürekli yanımda olsun istiyorum o yanımdayken çok mutlu oluyorum kendimi çok güçlü hissediyorum. bence iyi düşünüp öyle karar verin. anneniz onca işi arasında Herseyi bırakıp geliyorsa, böyle melek bi kadına gelme denmez.

Sınav psikolojisi farklı olur

Hiç okumadım ama anneni istemeyecek kadar vicdan yoksunu birini sen de isteme bence

Ozaman kendi annesi gelmek istediğinde aynı leyi yapacağınızı söyleyin ve yapın.

Amin inşallah önce kocayı düzeltsin olmuyorsa yol versin :) anneler bambaşka melekler gerçekten ayaklarının altında cennet gerçekten var.

Amin inşallah önce kocayı düzeltsin olmuyorsa yol versin :) anneler bambaşka melekler gerçekten ayaklarının altında cennet gerçekten var.
öyle valla annelerin yerini kimse tutamaz. Ben anne oldum ama içimde hala küçücük bi kız çocuğu tasıyorum anneye muhtaç... Gündüzleri eşim çalışıyo evde değil benle bebeğim yalnızız ve ben çoğu zaman ağlıyorum annem gitti diye. Kendi evimde sıkılıyorm annemin yokluğuna alışamiyorum

Ben ağlama atakları geçirdim gurbette olduğum için. Hiç ailemden ayrı yaşamadım. Eşim sağolsun hiç destek olmadı yirn bu konuda da. Bende 2 hafta terkettim evi. Sonra evimi özlediğimde anladım artık evlendiğimi. Öyle öyle atlattım şükür ama yinede hastalandığımda kücük bi kız çocuğu gibi ilgi bekliyorum babamdan bisküvi çikolata isteyen annesinden ilgi bekleyen

Sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun. Ailenize olan düşkünlüğünüzün en büyük nedeni eşinizin size yeteri kadar zaman ayırmamasi bence. Aslında anlayış göstermekte lazım sınav yaklaşıyo benim eşimde sınav zamanlarında hiç yanımda durmaz ilgi göstermez tam tersi terslerdi beni o biraz stresten kaynaklı diye düşünüyorum. Kaç yıllık evlisnz? Ve severek mı evlendinz?

Sana göre zararı yok. Sonuçta annen geldiğinde rahat olamayacak ders çalışamayacak
Ne alakası var? benim eşimde odaya gidip ders çalışıyordu? kimse elini ayağını bağlamiyo yani ders çalışmaması için, üstelik daha da memnun olması gerekirdi. eğer kw gelmezse eşi hasta olduğu için ondan yardım bekleyecek ve doğal olarak yeteri kadar ders çalışmaya fırsat bulamayacak fakat kw geldiği zaman evin işini o yapacağı için adam da odada rahatça ders çalışabilir. mantıklı olan bu yani

Resmi 1 bucuk yıllık evliyim düğün olalı 1 yıl oldu. Görücü usulü ama ben sevdim sevmesem zaten olmazdı. Stres kaynaklı beni terslemeleri yanımda yatmaması benle konuşmamasını sorun bile etmiyorum ama bu dönemde böyle yapmamalıydı. Normal zamanlarda da zaten pek vakit ayırmaz ayda yılda bir anca dışarı çıkarız

Evet odaya tıkılıp kalcak. Mesela ben şu an ders çalışıyorum . Eğer kaynanam gelse evde rahat olamam. Evde ister çıplak geziyorum ister başka şekilde. Bazen salona gelip ders çalışıyorum. Ama kaynana olduğunda yapamam. Kadın biraz sabretsin sınavdan sonra getirsin annesini

Sana göre zararı yok. Sonuçta annen geldiğinde rahat olamayacak ders çalışamayacak
Eşimin ayrı çalışma odası var yatak filan da var o odada şu an orada uyuyor mesela. Yani annemle bir bağlantısı yok rahat edememe gibi bir durum söz konusu değil ilkokul çocuğu gibi mutfak masasında ödev yapmıyor neticede. Ayrıca üniversitede çalışıyor odası var orada üniversitenin kütüphanesi de var. İnsan çalışmak istesin annem düğün yapmaya gelmiyor eve. Ben yemek yapamadığım zaman eşim zaman kaybedecek annem arka toplamaya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…