- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi ayseayseli
-
aman gelmezse gelmesin sen git takmıyomus gibi davran hatta takma.. annene de arkadaslarıyla cıkcak falan de..yada yorgunmus bası agrıo dearkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
Yorgun oluyordur haklı bence ben iş çıkışı direk kendini eve atmak isterdim benim de k.validemler burda benim ailem şehir dışında ne kadarda olsa insan rahat edemiyor eee hemen yemeği yeyip kalkmak da olmuyor çay çorba derken oturuluyor. Sizin aileniz olduğu için siz rahat edersiniz amenna ama iş çıkışı bu durumlar inanın zor oluyor. Hiç gitmesin demiyorum ama o kadar da sık boğaz etmek yersiz insanı. Sen git diyormuş işte daha ne size karışmıyorsa gidin takılın sizarkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
Mesajları okumamışsınız sanırım haftada bir için bile dil dökmem gerekiyor dedimHaftada bir neyinize yetmiyor yahu. Sizin aileniz, rahatsınız, alışıksınız... Eşiniz ailenize en az sizin duyduğunuz kadar saygı duymak zorunda ama sürekli dipdibe olmak zorunda değil.
Bu konuyu kocam mı açmışBu kadar olur yani.
Bence karışma istiyorsan sen git, zorlamaya ya da tartışmaya başlarsan ailenden de soğur sonra Allah korusun
Mesajları okumamışsınız sanırım haftada bir için bile dil dökmem gerekiyor dedim
hafta iki bence fazla eşin haklı ne öle sisizn eviniz yokmu adam işten gelcek soyuncak döküncek yatcak kalkcak banyo yapcak olmazzzzzz burda hatalısın.demekki herhafta herhafta bıkmış ondan itiraz ediyor.belki muhabbeti uymuyor belki ailenden hoşlanmıyor.bence sende kendine çeki düzen ver tatlı git ailenin yanına haftada ongündebir makbulüdür.çalışan bayanların rahatına geşir kv veya anneye hazır yemeğe gitmek ama işin yüzü öyle değil.bende çalışıyorum ama yapmıyorum bunu zamanında gitttim pekde rahattı ama olmuyor olmazda.şimdi ise hiiç gitmiyorum yemege gidiceksem çaya gidiyorum.ancak özel bir yemek yapılır veya tüm kardeşler toplanır ancak öyle gidiyorum yemege.bence sende zırt pırt gidipde eşinin gözünde yemek yapamamak için annesine gidiyor dedirtme.yumurta kır ye evinde ye adamın ağzına laf verme derimmm.arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
niye üzülsünler... bilakıs bence sana kızmaları gerekiyor. niye adamı zorla sürüklemeye calışıyorsun diye.üzülür tabi ki niye diyeyim öyle.
Mesajları okumamışsınız sanırım haftada bir için bile dil dökmem gerekiyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?