eşim annemlere gelmek istemiyor

aman gelmezse gelmesin sen git takmıyomus gibi davran hatta takma.. annene de arkadaslarıyla cıkcak falan de..yada yorgunmus bası agrıo de

Yorgun oluyordur haklı bence ben iş çıkışı direk kendini eve atmak isterdim benim de k.validemler burda benim ailem şehir dışında ne kadarda olsa insan rahat edemiyor eee hemen yemeği yeyip kalkmak da olmuyor çay çorba derken oturuluyor. Sizin aileniz olduğu için siz rahat edersiniz amenna ama iş çıkışı bu durumlar inanın zor oluyor. Hiç gitmesin demiyorum ama o kadar da sık boğaz etmek yersiz insanı. Sen git diyormuş işte daha ne size karışmıyorsa gidin takılın siz

Yakinda olduklari icin bu gel gitlerin onunu alamayacagini dusunuyor olabilir.
Hakli gibime de geldi...

eşın bence haklı, sen ailenın yanında rahat olabıırsın ama o degıldır, esının yerınde olsam bende gıtmek ıstemezdım.

Haftada bir neyinize yetmiyor yahu. Sizin aileniz, rahatsınız, alışıksınız... Eşiniz ailenize en az sizin duyduğunuz kadar saygı duymak zorunda ama sürekli dipdibe olmak zorunda değil.
Mesajları okumamışsınız sanırım haftada bir için bile dil dökmem gerekiyor dedim

Çalışan adam her hafta her hafta senin ailenle olmak zorunda değil ki. Sen git tabi ama bence eşini zorlama. İki haftada bir gelsin seninle yeter. Aile ortamınız sana çok sıcak, rahat, huzurlu gelebilir ama onun da böyle hissetmesi gerekmiyor.

Merhaba uzun suredir kk takipcisiyim ve artik katildim araniza .(dayanamadim)gelelim konu sahibine benim esimde gitmez pek aileme aralarinda bi problem yok .sever ailemi ama gidip gelmez cok .yapacak bisey yok birinin icinden gelmiyosa zorlamanin maanasida yok .ben oyle yapiyorum

Bu konuyu kocam mı açmış Bu kadar olur yani.
Bence karışma istiyorsan sen git, zorlamaya ya da tartışmaya başlarsan ailenden de soğur sonra Allah korusun

hakikaten konu sahibi senin eski konularına bir baksa, belki eşini daha iyi anlayacaktır :)

Mesajları okumamışsınız sanırım haftada bir için bile dil dökmem gerekiyor dedim

Tamam sizde bir hafta yalnız gidin bir hafta beraber gidin. Bir sonraki haftada annenler size gelsin. Aynı şeyi erkek istediği zaman burada "her hafta kaynanama gitmek zorunda mıyız" tarzı konular açılıyor. Bazı şeyler zorla olmaz ki.

çok yalnış yönlendiriyosunuz. konu sahibi diyorki haftda bi kaç akşam gidiliyor siz olsanızz kayınvalidenize gidermisiniz herkesin bi evi rahat ettiği yer var canım eşin haklı onada saygı duyman lazım haftda bir güne indirirsen eşinde zorla deil isteyerek gider. annende bukdaar sık çağırmamalı düşünceli olmalı siz gençsiniz sonuçta zoraki sevdiğiniiz yemekleri yapıp gelin deememeli eğer çok gitmek istyorsn evinizde yemeğinizi yiyin eşin arkadaşlarıyla buluşsun sende annene git benim düzenim böyle ekstra bişey olmadığı sürece annemlere bi hafta pazar gderiz bi hafta pazar gtmeyiz. onun dışın da hafta içi akşamları ben kendim giderim çünkü annemle sohpet etmeyi dertleşmeyi çok severim

hafta iki bence fazla eşin haklı ne öle sisizn eviniz yokmu adam işten gelcek soyuncak döküncek yatcak kalkcak banyo yapcak olmazzzzzz burda hatalısın.demekki herhafta herhafta bıkmış ondan itiraz ediyor.belki muhabbeti uymuyor belki ailenden hoşlanmıyor.bence sende kendine çeki düzen ver tatlı git ailenin yanına haftada ongündebir makbulüdür.çalışan bayanların rahatına geşir kv veya anneye hazır yemeğe gitmek ama işin yüzü öyle değil.bende çalışıyorum ama yapmıyorum bunu zamanında gitttim pekde rahattı ama olmuyor olmazda.şimdi ise hiiç gitmiyorum yemege gidiceksem çaya gidiyorum.ancak özel bir yemek yapılır veya tüm kardeşler toplanır ancak öyle gidiyorum yemege.bence sende zırt pırt gidipde eşinin gözünde yemek yapamamak için annesine gidiyor dedirtme.yumurta kır ye evinde ye adamın ağzına laf verme derimmm.

Valla benim eşim her gün annemlere gitmek ister.. 2 gün gitmesek 3. gün annemlere gidelim der ben şanslıyım demekki.. Garipsedim yani eşinizi, sevildiği biyere güzel yemekler yapılan biyere neden gitmesin ki insan.. Benim eşimin ailesi de bu şehirde ama çok mutlu bi aile değiller heralde ondan kendi ailesine gitmek istemez hep benim aileme gitmeye çalışır.. Daha az önce aradı akşam annemlere (yani benim annem) gideliimmi diye, daha 2 gün önce gittik diyorum olsun ben özledim bi ara bakiim napıyolarmış diyo.. dediğim gibi ben nadir şanslılardanım bu konuda heralde.. allah yardımcınız olsun..

Bakın siz haftada bir , diye daha sonra söylediniz. Arkadaşlarınızın ailelerinde hafta da 2-3 gün yemek yediklerini söyleyerek örnek verdiniz. Haftada 1 çok değil tabi ki, fakat bunu yemek merasimine dönüştürmeyin her seferinde. Hafta içi olsa, iş çıkışı yorgunluk adam evine gitmek istemekte haklı. Hafta sonu olsa, ayaklarını uzatıp evinde dinlenecek. Hani bu aile ziyaretini haftalık bir rutine dönüştürmeye gerek yok bence. Mesela ben annenizde de hata gördüm "mantı yapıyoruz gelin"...Sizin bir eşiniz var, eviniz var size böyle bir emrivaki yapmamalı bence. Örneğin benim kayınvalidem de çok güzel pizza yapar, ama arar "bu hafta sonu müsaitseniz pizza yapayım yiyelim beraber" diye sorar. Annem ben evlenirken "öyle zırt pırt gelmek yok, herkes evini düzenini bilsin" dedi. Vayy annem beni istemiyor mu diye düşündüm ama, haklıymış.

Mesela şuan, çok yorgunum. Bir an önce evime gidip duşa girmek istiyorum. Bu hayalle eve gittiğimde eşim "annem mantı yapmış bizi bekliyorlar" dese valla deli olurum,açık ve net. Bence annenizle uygun bir dille konuşun. Anne biz çalışan insanlarız, eve gidip dinlenmek, pijama keyfi yapmak istiyoruz. Sen öyle yemekle falan uğraşma, bizim canımız senin güzel yemeklerinden çekerse geliriz yemeğe...falan deyin.

Ya sadece kendi açımızdan bakıyoruz bence.Benim ailem de aynı şehirde yaşıyor, bazen 2-3 kez görüştüğümüzde eşim mırın kırın edebiliyor, onun açısından bakıyorum ben de onların ailesine sık sık gitmek istemezdim.Ben ailemin yanında rahat olabiliyorum ama o olamıyor haliyle.

haftada bir yeterli bence de. eşini boş yere bunaltma. rahat edemiyor madem, zorlama.
sen kendin git.

Hiiic caninizi sikmayin derim.. Arada kalmak kadar kotu birsey yok benim esimde gitmez sevgisizliginden degil ama sonucta soyle dusunmek lazim kendinden yasca buyuk insanlar kayinvalide kayinbaba erkekler bu tarz sikintilara pek gelemezler... birakin gelmesin siz gidin.. Annenlere de acik acik soyle pek hoslanmiyo surekli gel git muhabbetinden diye inanin bir sure sonra sizin aileniz de alisacaktr bu duruma.. Ben alistirdim bizimki aramaz sormaz gitmez .. Annemlerede bende onun ailesine karsi oyleyim dedim saygisizliktan yada sevgisizlikten degil.. sonucta ne konuscaksiniz ne paylascaksiniz ben geliyorum yetmez mi dedim ilk basta biraz yadirgadilar ama alistilar.. hiic tatli caninizi sikmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…