• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinden uzakta düşünemiyormuş kendini

İşi gücü oturmuş biri çocuğu planlamasa da olur. Ama böyle bir durumda planlı yaşamazsa bu sıkıntıları çekmek zorunda kalır.

Çocuk zaten seneye kreşe başlayabilir. Yeni bir semt, taşınma telaşı, ev bulmak kolay değil. Belki işi içinde daha uygundur bilemiyorum. Eğer hergün kayınvalide ile görüşen insanlar olsa konu sahibi yardımcı birini aramaz. E görüşmüyorlarsa adam bu kadar bağımlı olmaz. Tek sorun annesi değildir bence.
Kreşe ücret ayıracak durumda değiliz, sık değil ama haftada 1kesin görüşüyoruz, diyorum taşınsak yine aynı sıklıkta görüşülecek fikrine alışamamış, çevreye ne der onuda düşünüyor bence annesine ne der filan

Ben hep tek başına yapılmasından yanayım. Evet, çok yoruyor çok yıpratıyor. Ama bi şekilde artık zordu kolaydı bakılmadan hayatı yönetmek lazım. Annelerimiz hep yanı başımızda olamayacak maalesef. Elini eteklerini çektikleri zaman ördek yavrusu gibi ortada kalmamak için bi gard alma durumu sanırım bendeki. O gitmeden her şeyi tek yapabilme durumuna gelinmeli diye düşünüyorum.
Bende ayaklarımın üzerinde durup o nedenle işe başlamak istiyorum.

Merhabalar ben evleneli 3yıl olacak , iş gereği nikahı önden yaptık ardından düğün, nikaha 1hafta kala eşim sorun çıkardı ailesine yakın oturduk ve sorun buydu düzeldi.
O zamanlar çocuk yok kpssye çalışırım diye sorun etmedim evimin aileme uzak olmasını fakat çocuk oldu bakanım yok ders yapıp hazırlanamıyorum kpssye, kv cocuga bakamaz .

Annem çok yardımcı bana sagol sun ona yakın yere taşınmak istedim ev bulup iş ciddiye binince eşim sorun çıkardı, böyle ne ders çalışabiliyorum ne işe girebiliyorum, EŞİM ANNEMDEN UZAKTA DÜŞÜNEMİYORUM KENDİMİ dedi, çok değersiz içi boş bir evlilik yapmışım:KK43:
Belki kaynvalidenizde bakar cocuga hic sordunuz mu

Merhabalar ben evleneli 3yıl olacak , iş gereği nikahı önden yaptık ardından düğün, nikaha 1hafta kala eşim sorun çıkardı ailesine yakın oturduk ve sorun buydu düzeldi.
O zamanlar çocuk yok kpssye çalışırım diye sorun etmedim evimin aileme uzak olmasını fakat çocuk oldu bakanım yok ders yapıp hazırlanamıyorum kpssye, kv cocuga bakamaz .

Annem çok yardımcı bana sagol sun ona yakın yere taşınmak istedim ev bulup iş ciddiye binince eşim sorun çıkardı, böyle ne ders çalışabiliyorum ne işe girebiliyorum, EŞİM ANNEMDEN UZAKTA DÜŞÜNEMİYORUM KENDİMİ dedi, çok değersiz içi boş bir evlilik yapmışım:KK43:
ahh be canım eşimde bana öyle diyordu bir zamanlar ama sonra ben kendimi bir çektim mecbur o benim yanıma geldi şimdi annesinde kilometrelerce uzak biraz sözünü dinlet rest cek nedemek annemsiz olmaz öylebi oluyorkii hemde çok güzel oluyo

Ne sen annene yakın ne de o annesine yakın ikinizde ailenizden uzak bir yer seçin.

Sen ne kadar aileni istiyorsan o da haklı olarak isteyecektir. En iyisi her iki aileyede uzak olmak.

Ayrıca ailelerinize bağımlı yaşayacaktınız madem neden yuva kurdunuz? Evlenmeseydiniz ailelerinizle birlikte mutlu mesut yaşasaydınız.

İkinizde saçmalamışsınız. Evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz.

Bizimde yazın istanbula taşınmamız olacak belki şimdiden kaynana akıl veriyor kızınız gitsin siz kalın gibi ama istanbulda kızımı yalnız bırakamam dedim ben nerd e kızımda orda dedim derdi kendisini baktırmak eşimiminde gidesin yok ama çözümü yok çocuk büyüdü 4 gelin olduğu halde hep ben dibindeyim ya kaynana ve eşim bu duruma alıştı gibi bu yıl bu zincir kırılacak gibi

İnşalllaaahhh.

ahh be canım eşimde bana öyle diyordu bir zamanlar ama sonra ben kendimi bir çektim mecbur o benim yanıma geldi şimdi annesinde kilometrelerce uzak biraz sözünü dinlet rest cek nedemek annemsiz olmaz öylebi oluyorkii hemde çok güzel oluyo

Aferin size tebriklerrr.

Biz tartışırken kızım çok üzüldü :/yarın bol bol oynayayım da mutlu olsun.. Herkese teşekkürler yalnızlığıma iyi geldiniz..
Dunde esimle biz kavga ettik esim sesini yukseltti kizim korktu kucagima geldi nasil korkudan icini cekti yavrum sus dedim cocugu korkutma yeter artik dedim sustu sonra kizindan ozurdiler gibi ilgi sevgi gosterdi vicdani sizladi tabi yavrum hicbirsey olmamis gibi baba diye pesinden kosuyor guluyor.sonra aldim karsima konustum bu boyle gitmez kizimin psikolojisinin bozuldugunu anladigim an is baska boyutlara gider ona gore ayagini denk al dedim tabi beklemiyordu resti cektim kendi bilir umarim ciddiyetimi anlamistir.

Merhabalar eşimle dün konuşmadıkk bugün sabah aradı kabul ettiğini söyledi, hayırlısı inşallah güzel olur herşey, hepinize iyi günler dilerim..

Dedim sen bizimle mutlu değilmişsi annenauzaktaa olunca, diyor aynısını sana sormalı, e 3yıldır annemden uzakta seninleyim zaten, herkes annesinin evinde mi olsun o zaman dedi yok böyle birşey, yaş farkımız var sever kıymet bilir dedim evlenirken amaaöyle olmadı, :KK43:ben29o 38yaşında

Aynı şey değil ki. Siz çalışmak için istiyorsunuz yakın olmayı..
38 yaşında adam utanır ya annem annem diye söylenmeye :)

Madem eşinizi biraz ekonomik olarak zorlayın. Daha fazla alışveriş yapın, gezin, daha çok para talep edin. Yetemediği hissini verin..

Arabayla yarım saat, metro otobüs olursa 1,5saat
yarim saatin nesi uzak ki? bence anneniz uzakta degil, gayette idare eder. araciniz var mi? kullanabiliyormusunuz? kendiniz gidip gelebilirsiniz bence gayette, is buldugunda o cevreden bulur cocugu birakir isine oyle gecersin mesela. esinizin annesi kac yasinda, yasli bir kadinsa oglunun annesinin etrafinda olmak istemesini gayette anlayabilirim.

Erkeklerin ailesi kıymetli kadınlarınki değilmi ya En Büyük KK hem evlenelim hem ailemizle olalım oh ne ala :duduk: bekarken aileyle anlaşmaz görüşmezler evlenince kıymete biner :halay:erkekler hep böyle :kızgın: aslında evlilikte geri iade süresi olacak baktın anam babam diyo adam direk iade edeceksin ailesine :KK47:

Back
X