- 27 Ocak 2018
- 725
- 839
- 18
- Konu Sahibi Renklipuantiye
Annesini bahane etmiş benceValla sıkıntıdan göğsüme ağrı giriyor,bunaldım çokk(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesini bahane etmiş benceValla sıkıntıdan göğsüme ağrı giriyor,bunaldım çokk(
63yasında fakat dinç çökmüş birbyapısı yokyarim saatin nesi uzak ki? bence anneniz uzakta degil, gayette idare eder. araciniz var mi? kullanabiliyormusunuz? kendiniz gidip gelebilirsiniz bence gayette, is buldugunda o cevreden bulur cocugu birakir isine oyle gecersin mesela. esinizin annesi kac yasinda, yasli bir kadinsa oglunun annesinin etrafinda olmak istemesini gayette anlayabilirim.
Eşiniz şuan sizin çalışma fikrinize alışamamış olabilir mi bana pek istemiyor gibi geldiMerhabalar ben evleneli 3yıl olacak , iş gereği nikahı önden yaptık ardından düğün, nikaha 1hafta kala eşim sorun çıkardı ailesine yakın oturduk ve sorun buydu düzeldi.
O zamanlar çocuk yok kpssye çalışırım diye sorun etmedim evimin aileme uzak olmasını fakat çocuk oldu bakanım yok ders yapıp hazırlanamıyorum kpssye, kv cocuga bakamaz .
Annem çok yardımcı bana sagol sun ona yakın yere taşınmak istedim ev bulup iş ciddiye binince eşim sorun çıkardı, böyle ne ders çalışabiliyorum ne işe girebiliyorum, EŞİM ANNEMDEN UZAKTA DÜŞÜNEMİYORUM KENDİMİ dedi, çok değersiz içi boş bir evlilik yapmışım![]()
Arabayla otobandan yarım saat fakat ehliyet yeni henüzhçocukla yalnız çıkamıyorum oyalamadan durmuyor da yolda 10dk lık kısa mesafede idare ediyor aglamıyoryarim saatin nesi uzak ki? bence anneniz uzakta degil, gayette idare eder. araciniz var mi? kullanabiliyormusunuz? kendiniz gidip gelebilirsiniz bence gayette, is buldugunda o cevreden bulur cocugu birakir isine oyle gecersin mesela. esinizin annesi kac yasinda, yasli bir kadinsa oglunun annesinin etrafinda olmak istemesini gayette anlayabilirim.
Çalışmamı istiyordu ama bulamadım taşınma fikrinde sorun çıktı, işine uzak tasınacagım yer işine 1'5saat annesine yarım saat arabayla, deneyip görücez bakalım, yarın bi iki evebakmaya çıkıcamç diğerinde kararsız kaldık, secenekle bkalımEşiniz şuan sizin çalışma fikrinize alışamamış olabilir mi bana pek istemiyor gibi geldi
Şehir değiştirmiyorsunuz sonuçta bence eşiniz abartıyor. Uzak kalmak deyince bende kpss den dolayı atanmayı düşünmüştüm.Çalışmamı istiyordu ama bulamadım taşınma fikrinde sorun çıktı, işine uzak tasınacagım yer işine 1'5saat annesine yarım saat arabayla, deneyip görücez bakalım, yarın bi iki evebakmaya çıkıcamç diğerinde kararsız kaldık, secenekle bkalım
Bu yönü maalesef öyle sormayın brnde çok soğudum:/, hayırlısı bakalımEşim bunu dese buz gibi soğurdum. Çok fazla itici.
Erkekler hep boyle bende nişanlıyım şuan nişanlımla annesinden layı rahat rahat konusamiyoruzzz annesiyle ayni odada kaliyor simdi ben sana soruyum annesiyle yestiskin bir erkegin ayni odada kalmasi dogrumu bacim
ŞakaaaaaArabayla yarım saat, metro otobüs olursa 1,5saat