Size saldıran yok,sizin uslubunuza,emreder tarzda cümlenize layıkıyla cevap verdim. Konuyu okur geçerim,şimdi okumuş olsam yine konuyu okur ona yorum yaparım sizin tepki çekince geri vites yapıp yorumlarda konunun içeriğini değiştirmeniz beni ve diğer okuyan,yorum yazan arkadaşları ilgilendirmez ki. Düzeltme yapacaksanız konuya yapın,10 kişi okusa konuyu şu an,belki 9u annenizde gelmesin karantinadasınız diyecek yine.
Beddua eder gibi söylemişsiniz ama merak etmeyin 2 çocukla bende covid atlattım,eşimde ağır atlattı ama online market,yemek vs hallettim,kimseyi de kapıma getirtmedim,bana yemek yapsın,alisveris yapsın diye. Bu devirde mahalle bakkalı bile siparis getiriyor kapıya. Değil annemi,apartman görevlisini,hatta oturan diğer komşularimı da riske atmadım,yönetime bilgi verdim herkese haber verildi,apartman görevlisi çöp almak için bile kapımı çalmadı,covid olduğumu biliyordu kapıya bıraktım,tedbirli bir şekilde aldı,yüzyüze gelmedim.
Büfeden siparişte,marketten siparişte telefonda söyledim,covidiz parayı kapıya bırakacağım diye ,online markette de temassız teslimat seçtim. Kimseyle temas etmedim. Bana anlatmayın yani şuydu buydu diye. 2 defa covid atlatmıssınız ama o karantinaya niye girdiğinizi anlamamışsınız belli ki ne diyim.