Bu durumlardan hariç çocuğumuz olursa bana sen uyu der bakar her türlü bakımını yapar aklınıza be geliyorsa onun için yapar ona çok eminim ama sorun bizim evliliğimiz ve kalan durumlar
Eşinize kalmıycak ki bu durum kv bakıcak çocuğa. Hatta direk sizde yaşıycaklar topluca. Orası soğuk denilince size gelmeye kalktıklarına göre. Çocuğunuza siz bskamıycaksınız, en basit kundak istemiyorum bile diyemeyeceksiniz.
Evet haklısınız tam olarak öyle durum. Ağlamalarım da normal değil eşimin ya sen ağlama ben herşeyi halledeceğim diyememesi de normal değil herşeyin farkındayım benim tüm korkularım buraya tüm yazılanların gerçek olacak olması
@zeynones
Halledemezki siz susun diye bekliyor bence.
Gerçekten iğrenç bi durum bazen keşke başka türlü sorunumuz olsaydı diyorum çünkü anne babasını atıp satamaz kendi de değişir mi bilinmez hep menipüle oluyor
Eşim zaman zaman anlıyor ama bi şey değişmiyor en son bu gece boşanmayı dile getirdim ve ailesiyle gidip herşeyi konuşmayı istedi sen de gel sen de anlat bunları dedi ama ben istemiyorum
Anlaşılacak bir tarafı yok ki eşinizin neyini anlamaya çalışıyorsunuz. Asla ailesyle konuşmaya gitmeyin asla. Sizin konuşmanızı bekliycek o susacak. Sizde konuşamayacaksınız birşey değişmiycek siz kötü olacaksınız. Konuşulup anlaşılacak bir durum değil bu karşı taraf bunu anlamaz.
Arada her gün atamadığım oluyor dün gece eşimle bebeğin bir hata olduğunu konuştum çözüm üretmeye çalışıyor ama beni tatmin etmiyor normalde ben bazı sebeplerden üç haftadır falan ailesini görmüyorum yarın gidecektik ve bugün arayıp konuşulacaktı ne alalım lazım mı bi şey vs. Eşime söyledim ve ben aramıyorum dedim ister uyuyo ister komşuda de konuşmayacağım yarın da aynısını yapacağım eşim aramış gelmeyelim pazar akşamı onlar gelecekmiş pazar akşamı siz geleceksiniz zaten demiş inanın şaşırdım ama ben kendimi gösterebilirsem belki eşimde yapacak bazı şeyleri bilmiyorum ki
Bakın bütün yazdıklarınızı okudum ki okumam üşenirim. Kendimden örnek veriyim. Eşimim babası 10 sene önce vefat etmiş ve eşim tek erkek olarak ailenin babası gibi olmuş. Benim annem ağlamadı düğünde kayınvalidem ağladı düşünün. Ki kv çok severim o ayrı. Evlendiğimizin ertesi günü annesine gitmek istedi, yatagımızda uyuyamadı, birsürü sorun yaşadık. Haftada en az üç gün onlardaydık ve haftasonu da kalıyorduk. Sizin gibi anlamaya çalıştım ama bir gün bende film koptu. Boşanmayı bile göze aldım ve patladım. Anladı ve düzeldi. Bu arada kv bana bardak bile kaldırtmaz, o evde iki kız daha var görümcelerim. Ben o evde hiç iş yapmadım, hzimet etmedim. Bana hizmet ettiler. Patlamadan önce anlamaz diyordum anladı. Hatta bana da
tüp bebek dışında çocuğum olamaz dediler( nasıl hamile kaldım diye konum var). Bende eşime düzelmezsen çocuk yapmam dedim, zaten olmuyor.
Anladı beni ve kalmadık orda, bir gün oda cumartesi, o sabahtan giderdi ben akşama doğru giderdim, yemek yer gelirdik. Bebek olduktan sonra ben istedim kalmayı çünkü uyuyamayınca çok bunalıyorum. Orda rahat ediyorum. Bir gece oda. Sonra eve geri dönüyoruz.
Benim kocam çabaladı ve arkamda durdu, asla beni ezdirmedi. Gelmiyoruz dedi annesine konu bitti. Bana bile soramadılwr niye diye. Eşiniz bunu yapmıyorsa eğer çocukta çorba olur. Ki lohusalık hamilelik kaos. Her kafadan bir ses çıkıyor, 10 katlar şu anınızı.