eşim apartmana rezil etti bizi:((

şu anda konuşmuyorum uzunca bir sürede konuşmayı düşünmüyorum bakalım başarabilirsem hatasını anlasın biraz

sizi duyanda çocuğumu sille tokat dövdüğümü ağzını burnunu kırdığımı zanneder
evet bu geç kalma konusunda takıntılıyım biraz geç geldiği zaman sinirleniyorum.. tutamadım kendimi saçını çektim bitanede koluna vurdum hangimiz annemizden çocukken bitane tokat yemedikki

komsular kapı ardında kalıyor kime ne ,siz cocugunuza doğru davranmadıgınızı ve eşinizin kızınızın önünde size bağırıp cagırmasını düşünün ve çözüm bulun

Son düzenleme:
Çocuğunla senin arana eşinin bile girmemesi lazım bence. Heleki yanlış yaptığını düşünüyorsa çocuğun karşısında değil, yalnızken bunu sana söylemeli. Ne zannediyor bu adam kendini, herşeyin doğrusunu kendisi mi bilirmiş. Ergenlik dönemi zor evet, benimde başıma geliyor yavaş yavaş (11 yaşında kızım) insanın sinirleri geriliyor, yıpranıyor, sabır kalmıyor, elbetteki haklısınız. Şimdi birşey söylemeseydiniz kızınıza yarın birgün aynı şey fazlasıyla tekrar ederdi eminim.

Eşine de söyle bir zahmet kızının sahibi konumuna girmesin. Heleki sana dış kapının mandalı muamelesi hiç yapmasın.

Siz bosverin elalemi konu komsuyu, asil önemli olan
Esin senin tarafinda duracakti! Otoriteni yerle bir etmis
kizin artik seni nasil dinlicek, birsey dediginde babasina siginacak nasil olsa babam arkamda o benim tarafta' der gibisine..
siddete karsiyim ama koluna bir yumruktanda cocuk ölmez! ders olur tamam belki vurmaniz gerekmezdi ama, defalarca gec gelmiceksin demissiniz hala anlamiyorsa
baba devreye girmesi gerekirdi, adam gibi sert bir sekilde otoriterini ortaya koyup konusacakti uyaracakti, gerekirse yasakliyacakti! KI anlasin.. kiz cocugun bu devirde ne isi var
disarda o saatlere kadar yaa.. gencse genc artik eskisi gibi degil yahu disarlar..
keske esin böyle sacma sapan tepki yerine ilk önce dordürüz düsünüp hareket etseymis.
Ha nedenmi böyle diyorum? cünkü bu anlatiklarin aynisini babam anneme yapti.. kiz kardesimde taaaa kücüklügünden beri bunu firsat bildi
annemi ya dinler ya dinlemez düsün.. birsey dedigimizde hepimizi babama sikayet eder o derece, babamda sagolsun onu korur haksiz olsa bile!!!
otoriter cok önemli .. esinle otur konus, kizinla konussun

serçecik e katılıyorum ayrıca kızını dövmeyen dizini döver diye bir ata sözü var hatta "ya davulcuya ya zurnacıya " diye de bir söz vardır.

defalarca ikaz etmenize rağmen kızınız sözünü tutmamış.ilerde siz dövünüp ağlayacağınıza şimdiden kızınız ağlasın daha iyi.ilerde belki de teşekkür edecektir.

ayrıca şu da çok yanlış anne kızdığında baba , baba kızdığında anne kesinlikle karışmamalı.

ben kızınıza yaklaşımınızı yanlış bulmadım defalarca uyarmanıza rağmen söz dinlemiyorsa bu cesareti babadan alıyor olabilir.

bana ters düşen arkadaşlar olacaktır saygı duyuyorum ama biz küçükken annem kaşlarını çatsın yerimizden kalkamazdık.bazen annem izin vermediğinde anlamazdım aslında anlamak istemezdim ama hayata atıldıktan ve çok insan tanıdıktan sonra annemin bizi korumak istediğini anladım ki zaten babasız büyüdüğümüz için hareketlerimize , oturuşumuza kalkışımıza dikkat ederdik.7 yaşında hayatın oyuncaklardan ve oyundan ibaret olmadığını anladım.

size hayatımdan bir kesit paylaşayım babam hayattaydı o zamanlar ben 6 yaşındaydım okumayı yazmayı yeni sökmüştüm.gazetedeki resimler ve renkler ilgimi çekiyordu.gazete de tecavüzle ilgili bir haber okumuştum korkunçtu ve o gece ben kötü bir rüya gördüm uyandığımda dilim tutulmuştu .dilim tutulduğu için anneme derdimi anlatamamıştım. susadın mı?aç mısın ?ağzında birşey mi var diyordu.birkaç gün dilsiz dolaşmıştım.nasıl olduysa mutfakta annemden su istemiştim sanırım annemin gözyaşlarıyla bana sarılmasını unutamam.özetle geçtim.

size komik gelecek belki ama annem küçükken biri birşey verirse yeme içme derdi.biri çağırırsa annene götürücem eve götürücem derse gitme derdi.

yahu biz nuri alço nun filmleri ile büyüdük :):):):) adamı kimse sevmez ama şu da bir gerçek bize çok şey öğretti o filmler.

hayat malesef tozpembe değil.güzel bir dille ifade edin kızınıza .erkek arkadaşları olabilir ama kendini korumasını ve sizden birşey gizlememesini söyleyin.arkadaş gibi olun.
eşinizle de oturup konuşun madem kolluyor kızınızı karşısına alıp öğüt versin.

komşuları ve çevreyi de kafanıza takmayın.her aile de yaşanır tartışmalar.eğer komşularınız sessiz sinema oynar gibi kavga ediyorlar ve duyurmuyorlarsa bu sizin sorununuz değil.

Konuyu açan arkadaşın eşi bu kafayla devam ederse annenin kıza vermeye kalktığı bu ceza noktasında da babanın kızının tarafında olma ihtimali yüksek bence. Her aile yaşar böyle şeyler kızınızın sizden nefret edecek hali yok... İnsan zaman zaman kendini kaybedebiliyor. Ama insanlık hali en ufak bir sürtüşmenizde kızınız farkında olmadan babasının tarafında olacaktır. Tek yapmanız gerekn eşinizle bu konuda bir anlaşmaya varmak

kusura bakmayında burdaki bazı yorumlara şaşırıyorum neymiş annesi kızının koluna vurdu diye özür dilicekmiş sanki ağzını burnunu kırmış ne yapıcaktı saat 3 de gel diyen kızına 7 geldi diye ödülmü vericekti helede ergenlik çağındaki kızlarla baş etmek çok zor bu devirde neler görüyoruz hiç müge anlı falan izlemiyosunuz heralde kocanızın yaptığı çok yanlış sora başını çok vurur duvarlara

Yazınızı ilk okuduğum anda kusura bakmayın ama kopuk bir aile izlenimi edindim.
Kızınızın sorumsuz davranışı, sizin kızınızı tartaklamanız ve eşinizin size bağırması. Kimsenin birbirinden haberi yok ve herkes birbirine güç gösterişine girmiş bağırmakta
Bence komşulara üzülmeyi bir kenara bırakın ve aileyi biraz daha elinize almaya çalışın. Eşinizin değişeceğini hiç sanmıyorum. Önemli olan kızınız ona yakın olun ve onu kaybetmeyin.

kızınızı daha düzeyli bir şekilde ikaz etmeniz gerekirken fiziksel bütünlüğüne zarar vermeniz neden????siz kızınıza böyle davranırken 13yaşındaki bir ergen rezil olmuyorsa eşinizde size böyle davrandığı için sizde rezil olmamışsınızdır değilmi??? ''saçını çektim azda koluna vurdummm'' diosunuzya eşinizde azıcık size bağırmışş...ne var bunda....

yani kız,3 te gelmesi gerekirken 7 de gelmesi ve kızın yanında kocanın karısına bağırması çok mu normal:26:

çocuklarını döven annelerin eşlerinden bırak bağırmayı dayak yemeyi bile normal karşılamaları gererir.siz birşeye kızdığınız için kendinizden güçsüze eziyet ediyorsunuz sizden güçlüsü de size kızdığı için size eziyet ediyor.olay aynı.normal karşılamanız lazım çünkü sizde aynısı yapıyorsunuz.

konu sahibi yanlış yapmış demekki,kızı geç geldiği için,kendisini telaşlandırdığı için teşekkür etmeliydi.

burda ne olursa olsun baba suçlu eşlerden biri eyerki çocuguna terbiye verirken diğeri ona hak vermezse o çocugun disiplini olmaz çünkü bi taraftan yüz bulursa ona sölenenleri umursamaz nede oolsa annem veya babam arkamda beni korur düşüncesiyle cıgrından cıkar birdahaki yanlışında ona dogruyu gösterseniz bile sizi dinlemez onun için eşler arayı bulmalı (he bu demek deildir ki ben vurmasını tasvik ediyorum)

Ne eziyeti yahu?? Amma abarttınız..hayret birşey yaaa
Bir saç çekmeye eziyet mi denir yapmayın arkadaşlar. Anneniz hiç mi dokunmadı size bugüne kadar???

Bir saç çekmeye eziyet mi denir yapmayın arkadaşlar. Anneniz hiç mi dokunmadı size bugüne kadar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…