- Konu Sahibi bumerang75
-
sizi duyanda çocuğumu sille tokat dövdüğümü ağzını burnunu kırdığımı zanneder
evet bu geç kalma konusunda takıntılıyım biraz geç geldiği zaman sinirleniyorum.. tutamadım kendimi saçını çektim bitanede koluna vurdum hangimiz annemizden çocukken bitane tokat yemedikki
Ama sonra onada kızdı geç gelme cezalısın bikaç gün dışarı çıkmak yok anneni dinleyeceksin dedi hoşuma gitti...ama niye bizi rezil edyor ben sakin adam görmek istiyorum sinirlense bile kapıyı kapatsın hep ben kapatıyorum
eziyet,darp,şiddet adı her neyse...evet annem hiç şiddet uygulamadı.
Siddet, yapan kisinin zevk aldigi orantisiz guctur.
Bana gore burda siddet, eziyet vs yok abartmayin artik.
evet bu geç kalma konusunda takıntılıyım biraz geç geldiği zaman sinirleniyorum.. tutamadım kendimi saçını çektim bitanede koluna vurdum hangimiz annemizden çocukken bitane tokat yemedikki
ha yani ben çocuğumu güzeeel bir sopadan geçireyim, ağzını burnunu kırayım ama zevk almadım hatta sonunda vicdan azabı duydum diye bu şiddet olmasın.çocuk da kemiklerinin kırılmasıyla kalsın.ama bu şiddet değil ki ben zevk almadım sonuçta.var mı böyle bir şeybiraz mantık yahu.
Guldurmeyin beni kim kimin agzini burnunu kirmis burda
Dogru duzgun okuyup sonra yorum yapin lutfen
yani kız,3 te gelmesi gerekirken 7 de gelmesi ve kızın yanında kocanın karısına bağırması çok mu normal:26:
normal yada değil.ama mutlaka bi açıklaması olur bu kadar ilkel davranmak mı çözümü...anne-kız sorunları çözülemiyorsa babada olaya dahil edilmeli ve bu şekilde konuşarak bir çözüm bulmalıydı anne....annenin böyle davranışlar sergilediği bir ailede babanın böyle davranmasını garipsemek ilginç olur.
çocuğumun başına birşey gelipte sonunda ben ağlayacağıma o anda çocuğum ağlasın ki kendini toparlasın
13yaşındaki bi çocuk bu şekildemi kendini toparlıcak?daha neler..dahada arsız olabilir.
çocuğumun başına birşey gelipte sonunda ben ağlayacağıma o anda çocuğum ağlasın ki kendini toparlasın
"kızını dövmeyen dizini döver" şeklindeki yasaklı atasözünün açılımı.
Burada komşularınıza rezil olmanızdan daha önemli bir konu var. Oda eşinizin, ergenlik çağındaki bir çocuk karşısında otoritenizi yıkmış olmasıdır.
Bundan sonra o çocuğa nasıl söz dinleteceksiniz ? En ufak bir bağırmanız da sizi babasına söylemekle tehdit edecek.
Bence eşinizle oturun bu konuyu konuşun, yoksa boşverin komşuyu vs yi. Babasıyla çocuk üzerindeki otoritede hemfikir olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?