Eşim ara sıra içiyormuş haberim yok ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
30
Evlenmeden önce sevgiliyken bana içtiğini demedi ben içiyorsan kırk yılda bir bile olsa asla istemiyorum dedi. Yok işte sadece bir kere arkadaş ortamında içtim demişti. Ama bugün arkadaş ortamında ara sıra içtiğini öğrendim . Bana onca yeminler etmişti sevgiliyken bir kere oldu daha da asla olmadı söz veriyorum bir daha da olmaz diye. Ben şimdi napmalıyım. Alkol ince çizgim. Onu geçtim bana yalan söyledi.

Evlenmeden önce sevgiliyken bana içtiğini demedi ben içiyorsan kırk yılda bir bile olsa asla istemiyorum dedi. Yok işte sadece bir kere arkadaş ortamında içtim demişti. Ama bugün arkadaş ortamında ara sıra içtiğini öğrendim . Bana onca yeminler etmişti sevgiliyken bir kere oldu daha da asla olmadı söz veriyorum bir daha da olmaz diye. Ben şimdi napmalıyım. Alkol ince çizgim. Onu geçtim bana yalan söyledi.
Bunun yalanını söyleyen başka yalanlar da söyler. Dikkat etmek lazım

Ben de ne içiyor sandım yaa :)) Arada bir arkadaş ortamında alkol alabilir konu sahibi abartmayın,veli değilsniz, eşsiniz siz, ona göre davranın bence.
Ben içmesinde değilim yalanındayım üstelik doğru bulmuyorum herkesin düşüncesi farklı benim kırmızı çizgim sevgiliyken de sordum yok demişti. Yoksa içip icmemesi umrumda olmazdı.

Siz baştan söylemişsiniz , inkar edip yalan söylemiş . herkes alkollü birini kabul etmek zorundaymis gibi bişey mi var Allah aşkına arkadaş? Bunu size yazmıyorum eleştirenlere söylüyorum ,belki geçmişte kötü anıları yaşanmışlıkları olamaz mı arkadasin veya herkes elitligi modernligi alkol kullanmaya mi bağlıyor ? Ne tuhaf bir düşünce . Kadın istemediğini ilişkinin en başında söylemiş bu kadar net

Her insanın karakteri farklı.

Her evliliğin de dinamiği farklı .

Ne diyelim ki...

Sorun ise eşiniz ile sizin aranızda.

Sizden korktuğu için tepki almamak için yalan söylemiş.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Böyle konular ile ilgili bişey diyemiyorum maalesef.

Siz baştan söylemişsiniz , inkar edip yalan söylemiş . herkes alkollü birini kabul etmek zorundaymis gibi bişey mi var Allah aşkına arkadaş? Bunu size yazmıyorum eleştirenlere söylüyorum ,belki geçmişte kötü anıları yaşanmışlıkları olamaz mı arkadasin veya herkes elitligi modernligi alkol kullanmaya mi bağlıyor ? Ne tuhaf bir düşünce . Kadın istemediğini ilişkinin en başında söylemiş bu kadar net
Çok iyi dediniz ben sevmiyorum ve doğru bulmuyorum. Kim bana yobaz derse de desin umrumda değil. Haram ya her şeyden önce. Ben tasvip etmiyorum üstelik ilişkinin başında da demiştim o yüzden de zoruma gidiyor

Çok iyi dediniz ben sevmiyorum ve doğru bulmuyorum. Kim bana yobaz derse de desin umrumda değil. Haram ya her şeyden önce. Ben tasvip etmiyorum üstelik ilişkinin başında da demiştim o yüzden de zoruma gidiyor
İstemediğiniz hiç kimseyi ilgilendirmez bu sizin kendi düşünceniz , benim çevremde yanımda bir sürü alkol alan çok yakın arkadaşlarım oldu,içkili ortamlarda da bulundum vs ama kendim içmedim kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum bu benim kendi düşüncem ama saygı mi saygı duyuyorum . Hemen pat vay niye abartiyosunuz vs lere girmek çok yanlış

Hassas noktanızla ilgili yalan söylediği için yükselmişsiniz sanırım. Keşke yalan söylemeseydi. Ama olan olmuş artık. Arada sırada içiyorsa, alkolik değilse, içince sapıtmıyorsa hoş görün derim. Alkolü tamamen yasaklarsanız gizli gizli yine içmeye devam edecek. Emin olun bırakmayacak. İçmek istiyor çünkü. Görmezden gelin. En azından size artık yalan söylemesin.

Bende alkol kullanan içen birisiyle ilişkim olsun istemem. Arkadaşlarımdan komşulardan içenler olurdu ama bu beni ilgilendirmez, ama eş çok farklı.
Bilemedim. Bununla ilgili oturup konuşun, bosanmayi mi düşünüyorsunuz?

İçmesinde sorun yok ama bin bir yeminle içmiyorum demesi.... Ne bileyim insan boyle bi sebepten yalan söylememeli bence. Bence boşanın

Aynı olayı geçen yıl bu zamanlar yaşadım . Benim de kırmızı çizgimdi evlenmeden önce defalarca belirtmiştim bunu. Ama bunun yanında yalanı da çok büyük bir sorun elbette . Önce büyük yıkım yaşadım boşanma noktasına geldim sonra onu olduğu gibi kabul etmeye karar verdim . Çok zor olsa da zamanla o da beni anlar diye umdum . Şuan daha büyük yalanların sonuçlarıyla cebellesiyorum . Içki geri planda kaldı bi daha icmeyecegine soz verdi. Inaniyor muyum? Hayır.. Ama eskisi kadar da umursamıyorum

Aynı olayı geçen yıl bu zamanlar yaşadım . Benim de kırmızı çizgimdi evlenmeden önce defalarca belirtmiştim bunu. Ama bunun yanında yalanı da çok büyük bir sorun elbette . Önce büyük yıkım yaşadım boşanma noktasına geldim sonra onu olduğu gibi kabul etmeye karar verdim . Çok zor olsa da zamanla o da beni anlar diye umdum . Şuan daha büyük yalanların sonuçlarıyla cebellesiyorum . Içki geri planda kaldı bi daha icmeyecegine soz verdi. Inaniyor muyum? Hayır.. Ama eskisi kadar da umursamıyorum
Artık ona nasıl guvenecem ki. Güven de evliliğin anahtarıdır. Demem ki o yazık yani

Herkesin yasam tarzi farkli tabi, siz bunu tercih etmissiniz ve en basindan da dile getirmissiniz. Esinizin yalan soylemesi cok yanlis cunku bu önemli bir konu. Esinizle konustunuz mu? Onun savunması nasil oldu? Belki gerçekten pisman olup bir daha yapmazsa affedilebilir.

Artık ona nasıl guvenecem ki. Güven de evliliğin anahtarıdır. Demem ki o yazık yani
Güvenilmiyor elbette. Karşımızdaki insandan olmadığı biri gibi davranmasını beklemek onu yalana iter. Hakli bulmuyorum asla ama anlamaya çalışıyorum. Ben 4. Murat gibi içki kesinlikle yok diyorum ama adam arkadaş ortamı bulup içiyor ve ben de anlamıyorum. Hem kendime kızdım hem ona. Sonuçta giden güven oldu.

İçmesi için bir şey demiyorum herkesin kendi tercihi eşinin alkol kullanmasını istemeyen Kabul etmeyen bir çok insan olabilir doğrudur. Benim takılacağım konu yalan söylemesi olurdu. Yalan söyleyen bir adama Güvenemem her şeyi beklerim🤷🏼‍♀️

Alıp karşınıza konuşacaksıniz ama yine yalan söyler benimde kırmızı cizgim odur içmem icmesini de istemem

Ben içmesinde değilim yalanındayım üstelik doğru bulmuyorum herkesin düşüncesi farklı benim kırmızı çizgim sevgiliyken de sordum yok demişti. Yoksa içip icmemesi umrumda olmazdı.
Evliyken ictimi ben bu kısmı anlamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X