- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.040
- 348
- 39
Biz neysek o da o filan gibi birşey yok, ne kadar benzer özellikler taşısak da eşlerimiz birer bağımsız birey, bizim klonumuz değil, koskoca insana bunu anlatmaya çalışmak bana utanç verdi yaYorumlar çok komik geliyor . Asıl mesele içki alkol vs değil. Neymiş meyvede de varmış..
Es olarak seçtiğimiz kişiye kendimizi tanıtıyoruz . Kendi değerlerimizi söylüyoruz . Bunu kabul ederim bunu etmem vs. O kişi de kabul edip bize bir güvence veriyor. Sanıyoruz ki aynı yolun yolcusuyuz . Sanıyoruz ki biz neysek o da aynısı.. sonradan böyle bir yalan yakalayınca kendimizi aldatılmış hissediyoruz. Madem Sen bu değildin neden kandırdın beni? Neden benimle bu yola ciktin ? Ben sana acik oynamistim kartlarimi sen neden beni kandirmayi sectin?
Sen benim sandigim adam değilsen o zaman bu evlilik komple bir aldatmaca. Yıllarca biz kendimizi kandırmışız..
Yoksa kim alkol almış ,yok alkolik muamelesi yapılmasinmis .mesele o değil . Bambaşka .
İnsanlar değişir, tercihleri, zevkleri değişir
Eşim kapuska ağzına sürmezdi, 30 yaşından sonra bayılarak yemeğe başladı, sık sık alkol alırdı, yılda bir bile içmiyor
Bunlar kendi zevki kendi tercihi
Adam bu zamana kadar alkol almadı diye ölene dek almayacak diye bir kural mı var?
Kendinizi hüküm verici hesap verilecek merci konumuna sokmaya çalışıyorsunuz ve gülünç duruma düşüyorsunuz