İlkokul öğretmeniyim.Ne yaptı sana?. Ne öğretmenisiniz. Niye boşanmıyorsunuz
Çok ama çok cesaretsizim.Nesinden korkuyorum bu adamın onu da bilmiyorum.Eve geldiğinde yemeği hazır bulmazsa, ya o gelmeden temizliği bitiremezsem diye kaygılanıyorum yeminleAslında sizin arabadan daha önemli konularınız var halletmeniz gereken ama sadece arabaya odaklandigniz için onun hakkında yorum yapacağım.
Esim de ben de ogretmeniz ve eşim bana zorla araba kullanmayı öğretti diyebilirim. Borçlarımızdan dolayı şu an ikinci arabayı alacak durumumuz olmadığı için tek bir arabamız var ve nerdeyse hep ben kullanıyorum eşim mecburen toplu taşıma kullanıyor. Bu durumdan da çok memnun ben rahat ettiğim için o çok mutlu ki normali de bu bence.. Sizin eşiniz bana çok garip geldi çok bencil biri. Sizin yapacağınız iki şey var araba almanızı istemiyorsa eger kendi kullandığı arabayı size verecek ya da resti çekip alacaksınız arabayı kapının önüne getirdiğinizde gorecek. Sonrası kendi bileceği iş. Siz kendinizi çok ezdirmissiniz umarım bundan sonra böyle devam etmezsiniz.
Yani bu olanlar yanında araba hicbirşey. Bu yaşadığını kaldırabildiysen iki otobüs seni zorlamamalı. Çocuk için boşan derim. Çocuğunun iyiliği içinİlkokul öğretmeniyim.
En son burnumu kırmasına ramak kalmıştı.Her yer kan gölüne dönünce anladı hatasını.Ağladı, özür diledi sende benimkini kır dedi
Söz verdi, bir daha el kaldırmayacağına dair.
Ama ben inanamıyorum, tartışma sırasında uyarıyorum benden uzakta dur diyorum
Bu senin sınavın filan değil.Bu konuda yapabileceğin birşey varken yapmamak sınav değil tercihdir.Sen de tercihini seni bu hale getiren bir erkekten yana kullanmissin.Sen bilirsinİlkokul öğretmeniyim.
En son burnumu kırmasına ramak kalmıştı.Her yer kan gölüne dönünce anladı hatasını.Ağladı, özür diledi sende benimkini kır dedi
Söz verdi, bir daha el kaldırmayacağına dair.
Ama ben inanamıyorum, tartışma sırasında uyarıyorum benden uzakta dur diyorum
Tanıdığım ne kadar araç sahibi cift varsa yöntemleri hep aynı,Manuel vites ve ben çom deneyimsizim.Vaktinde öğretiyordu sözde.Ben çukura girince bir tokat patlattı ve o gün bugündür arabanın direksiyonuna dokunmak gelmiyor içimden
Çok haklısınız bir şey diyemiyorumLütfen gider misin burdan? Adamın çocuklarına bir faydası mı var? Allah aşkına anlatıp anlatıp sinirimizi bozmayın.
Bıktım sizin gibi köleler görmekten. Azıcık değerinizi bilin be. Defolun gidin anlatmayın bize. Sizi döven adamları sürekli affedecekseniz kafa ütülemeyin.
Psikolog,Çok ama çok cesaretsizim.Nesinden korkuyorum bu adamın onu da bilmiyorum.Eve geldiğinde yemeği hazır bulmazsa, ya o gelmeden temizliği bitiremezsem diye kaygılanıyorum yeminle
Gerçekten her evlilikte sorunlar var.Ancak aynı yatağa gireceğim erkekten korkmam,bana şiddet uygulaması sorun ile açıklanabilecek birşey degil.Kocan otopark kavgasında birisinin burnunu kirsa sorun mu olur yoksa suç mu işlemiş olur? Elindekini avucundakini alması sorun filan değil seni somurmesidir.Ben de ücretsiz izindeyim su an.Ustumde bana cikarttigi 10 bin Tl limitli kredi kartı var.Benim sorunum ayrıca harçlık vermemesi idi.Simdi maaşını alınca bana harçlık da veriyor.Hicbir hak tatlılıkla kazanilmaz,yeri gelince tırnağını cikarman gerekir ama o esnada seni yumruklama ihtimali olan birisi ile birlikteysen bunu yapamazsın.Sen su an gerçeği goremedigin için değil,başına gelecekten korktuğun için boyun egiyorsunAmaaan herkesin eşi dört dörtlük mü? Herkesin bir kusuru var , önemli olan bazı şeyleri görmemek duymamak, orta yolu bulmak
Bir tarafın alttan alması vb saçma şeylerle doldu kafam.9 sene kv ve görümce ile aynı binada yaşadım.Hep bu fikirleri empoze ettiler.
Boşanmak çözüm değil, çünkü kader aynı, yastığın değişir sadece kaderin değişmez dediler hep.
Bunlara inanıyor muyum, tabii ki hayır.
Ama bazen belki yalan belki değil öyle örnekler veriyorlar ki yine de benim eşim iyiymiş diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?