- 11 Şubat 2021
- 103
- 128
- 53
- 32
- Konu Sahibi kardelen3176
Kızlar iyi geceler ehliyetim var ama yıllardır araba sürmedim  arabamız kapının önünde yatıyor eşime sürekli bana araba sürdür demekten yoruldum unuttum öğrendiklerimi ama ısrarla öğretmiyor ne yapmam gerekiyor ?

eşim zorla araba kullanmamı istiyor. Ailem farklı şehirde uzun yolda korkmadan kullanıyorum yol düz olduğu için
 eşim zorla araba kullanmamı istiyor. Ailem farklı şehirde uzun yolda korkmadan kullanıyorum yol düz olduğu için  ama şehir içinde bi yere giderken kasım kasım kasılıyorum hadi gel kullan dicek diye. Aşırı özgüvensiz ve cesaretsizim keşke bana da bi cesaret gelse de elimdeki fırsatı değerlendirebilsem...
 ama şehir içinde bi yere giderken kasım kasım kasılıyorum hadi gel kullan dicek diye. Aşırı özgüvensiz ve cesaretsizim keşke bana da bi cesaret gelse de elimdeki fırsatı değerlendirebilsem... O kadar yıl alıştıktan sonra sizden gitmesi büyük bir boşluk diye tahmin ediyorum. Ve kendim içinde umarım cesaretimi toplarım ve başlarım bi an önce. Tek kabusum dönüşler aslında kullanırken bi zorluk sıkıntı da yaşamıyorum ama o koltuğa her oturduğumda sanki ilk defa sürecekmişim gibi hissediyorum. Sanırım benim de özel ders almam lazım anca öyle aşarım
 O kadar yıl alıştıktan sonra sizden gitmesi büyük bir boşluk diye tahmin ediyorum. Ve kendim içinde umarım cesaretimi toplarım ve başlarım bi an önce. Tek kabusum dönüşler aslında kullanırken bi zorluk sıkıntı da yaşamıyorum ama o koltuğa her oturduğumda sanki ilk defa sürecekmişim gibi hissediyorum. Sanırım benim de özel ders almam lazım anca öyle aşarım Sizin sorununuz da cesaretsizlik ve yeteri kadar kullanmamak. Her fırsatta çalışın, ustalaşmanın tek yolu bu gerçekten. Artık her yere arabanızla rahatça gidip gelmeye başladığınızda ne kadar rahat ve keyifli olduğunu anlayacaksınız. Arabanızla bütünleştiğinizde yürümek kadar da doğal geliyor durum zaten. Kolaylıklar dilerim
 Sizin sorununuz da cesaretsizlik ve yeteri kadar kullanmamak. Her fırsatta çalışın, ustalaşmanın tek yolu bu gerçekten. Artık her yere arabanızla rahatça gidip gelmeye başladığınızda ne kadar rahat ve keyifli olduğunu anlayacaksınız. Arabanızla bütünleştiğinizde yürümek kadar da doğal geliyor durum zaten. Kolaylıklar dilerim