Yaw hala mı?
Yani siz hala ve samimiyetle atanacağınıza inanıyor musunuz?
Fizik öğretmenliğinin taban puanı kaç diye üşenmedim baktım, 74-75 arası geziyor. Kaç kişilik kontenjan açıyor, 150-200 arası. Yani atanmak için kaymaları da hesaba katarsak branşınızın max ilk 250si içine girmek lazım.
O iş de senelerdir burada böyle çen çen çen konu açmakla olmaz.
Ben İngilizceciyim, size 10 senede verilen toplam kontenjan bize bir senede verilir genelde. Buna rağmen şubattan temmuza kadar köpek gibi ders çalıştım, insanlarla tüm sosyal bağlarımı kestim, kastırıp 300. oldum ki gönlüme göre bir yere atanayım.
Yıllardır konu açıp duruyorsunuz, siz buralarda kendinizi pışpışlarken, "atanayım da..." diye giden cümleler kurarken millet çatır çatır atanıp eze eze maaşını yiyor, arabasının hakkını veriyor sağda solda gönlüne göre gezerek.
Siz domestik ev hanımı olacaksınız kabul edin rahat edin yahu. Barışın yani. Atanmak falan anca dilinizde sizin. Eşinizin ve hatta eşinizin ailesinin izin verdiği ölçüde nir yaşantıyla gidecek yani bu iş.
O arabayı da size vermezler. Çünkü nasıl versinler aslında teknik olarak kendilerinin bile değil. Gözünüz yiyorsa babaanneyi ikna edin. Hani malın sahibi o ya.
Eşinizin de sünepenin teki olduğunu düşünüyorum.
Dellendim yaw gece gece, ne acayip insansınız.