Esim artik annesinin gercek yuzunu görsün istiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
İyi Gunler hanimlar. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esimin maddi durumu buna musait degil..

Kaçarak evlendiysen ailen istememiştir....Ailenin istemediği bir aileye kaçarak hem de kv evine varırsan mutlu olacagını mı düşünüyordun?
Kv ile yaşayıp eşi tarafından korumaya alınanı hiç görmedim...
Ailenin vardı mutlaka bi bildiği...Senin buraya konu açacagın belliymiş zaten..
Kaçarak evlenip değerinizi bilmiyorsunuz
Şimdi ailenin desteğinden de yoksunsun..
Kv ile aynı evde yaşamak nedir ben anlamıyorum..
İmkanı yoksa evlenmesin kardeşim.

İyi Gunler hanimlar. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esimin maddi durumu buna musait degil..

Kaçmadan düşüncektin bunları 😏

Allah yardımcın olsun işin çok zor ya baba evine geri dön yada duruma alışmaya çalış haksızlığa karşı süs demiyorum ama eşya için kafanı yorma düzelmiyorlar malesef imkanın varsa calis
Geri donemem artik..

Başkalarıni borca sokarak hayat kurmak sizce adil mi? Çalışıp kendiniz alacaksıniz. Insallah başka kızlar okurda ibret alir. Bu yolu seçtiniz madem çalışın kendi ayaklarınizin ustunde durmayı öğrenin. Esiniz hicbirsey yapmaz maddiyatdan dolayı. Türk bir pedagog cok güzel demişti: Annenizin babanizin evinde asla yetişkin değilsiniz!

Tek bir suçlu var.
Sensin.
Kayinvaliden sana birsey yapmak zorunda mi ?
Birileri senin icin birsey yapmak zorunda mi ?

Bundan sonra boyle bir hayatin olacak.
Ya da boşanip kendi parani kendin kazanacaksin.

Sen en basta k.v ile oturmayi kabul ettin şekerim

Malesef ki kaçarak evlenen kızlarımızın hazin sonu bu düzen hiç değişmez baba evinde seni ne rahatsız etti de gidip baska aileyle yaşamayı göze aldın?
Orda da ailevi bazi sorunlarim vardi. Psikolojik acidan cok zor dönemler yasadim. Beni bunu yapmaya surukleyen sebeplerin basinda bu geliyordu zaten..

Kaçarak giden maalesef ki ne çıktığı evde eski değerini koruyabiliyor ne de gelin gittiği evde değer görüyor. Ailesini silip gelmiş deyip ezdikce ezerler. Niye kaçtın? Keşke kacmasaydin.

Bu saatten sonra yapacağın ilk şey korunmak. Çocuk yapmamak. Sonra da bir işe girip çalışmak. Biriktir paranı bir yatak bir halı çıkın bir eve. Başka türlü o evden çıkamazsın hele ki çocuk yaparsan.

Eşinizin annesinden bir şey beklemeniz çok yanlış. Size gönlünüzün istediği şeyleri almakla eşiniz yükümlü çünkü. Ya da işe girip çalışın ve gönlünüzce evinizi dizin 🤷‍♀️
Ama onlarin oglu degil mi. Yani herkes ogluna destek olur. Onlar ise birsey akmadilar aldiklarinin da borcunu esime yiktilar

Canım gecmiste hata yapmışsın ama geleceğini düşün ve hemen çocuk falan yapma. Önce ekonomik olarak düzelmeye ve ayrı eve çıkmaya bakın. Ve özel hayatınıza karıştırmayın yanınız da annesi varken flan da konuşmayın. Karı koca hep ayrı konuşun bu konulari

Orda da ailevi bazi sorunlarim vardi. Psikolojik acidan cok zor dönemler yasadim. Beni bunu yapmaya surukleyen sebeplerin basinda bu geliyordu zaten..

Seni çok iyi anliyorum. Ilk evliligimi senin gibi yapmistim.
Bosandim.
Ayni ailevi sorunlarim vardi.
2.kez evlendim.
Insanlar hata yapabilir gencliklerinde.
Yolunu ayir bu adamdan.

Kaçarak giden maalesef ki ne çıktığı evde eski değerini koruyabiliyor ne de gelin gittiği evde değer görüyor. Ailesini silip gelmiş deyip ezdikce ezerler. Niye kaçtın? Keşke kacmasaydin.

Bu saatten sonra yapacağın ilk şey korunmak. Çocuk yapmamak. Sonra da bir işe girip çalışmak. Biriktir paranı bir yatak bir halı çıkın bir eve. Başka türlü o evden çıkamazsın hele ki çocuk yaparsan.
Yatak odasi, hali perde felan var da. Zaten bunlar zaruri. Onun disinda yokk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X